Zpět na přehled
  • pronájem
  • Domy

Pronájem rodinné domy, 293 m2 - Praha - Řepy

49 990Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 293 m2
  • zastavěná: 161 m2
  • pozemek: 375 m2
  • stav: Řadový
  • stav: Dobrý
  • Garáž

Exkluzivně nabízíme k pronájmu rodinný dům o dispozici 6+1 o podlahové ploše 293 m2 se zahradou o výměře 214 m2 má veliký potenciál právě ve své členitosti.

Nemovitost je volná od 15.6.2024

Náklady na bydlení cca 8.000 Kč / měsíc

V suterénu se nachází technické zázemí domu: kotelna, prádelna, koupelna a prostor pro fitness, vedle kterého je vybudovaná nová sauna. V uliční úrovni za vstupními dveřmi najdeme garáž pro dva automobily. Dům má prostorný obývací pokoj s možností vstupu do klidné zahrady. O patro výš se nachází kuchyň s jídelnou, ze které vyjdete na balkón orientovaný na jižní stranu. Dům disponuje třemi oddělenými ložnicemi a prostorným pokojem
se samostatnou koupelnou a šatnou. Členitost domu nabízí příležitost pro vytvoření různých odpočinkových
a účelných zón pro všechny členy rodiny (čítárna, hrací koutek, kancelář, šatna). Nemovitost si žádá rekonstrukci. Stává se tak příležitostí, kdy si nový majitel může dům vybavit podle svého vkusu.

Součástí ceny je kuchyňská linka vč. lednice, myčky nádobí, varné desky, pečící trouby a digestoře. Dům disponuje vestavěnými skříněmi, úložnými prostory a osvětlením. Domem prochází masivní
dřevěné schodiště. Nemovitost má plastová okna, dveře s obložkovými zárubněmi a plovoucí podlahy. Ohřev vody je zajištěn elektrickým boilerem. Pro účely vytápění je instalován plynový kotel a radiátory.

Řadový dům se nachází v klidné části Prahy, na dosah přírody a centra města zároveň. Ulice Na Fialce nabízí rodinné bydlení mezi vilami hned vedle parku s rozhlednou, který volně přechází do Lesoparku Řepy. Lokalita se tak stává velmi atraktivním místem s možností trávení volného času. V dochozí vzdálenosti najdeme prestižní japonskou školu, speciální mateřskou školu a pouhých pár minut autem od domu se nachází Pražská taneční konzervatoř. Do samého centra města se dostanete pohodlně za 20 minut přímou tramvají ze zastávky Bílá Hora, letiště je vzdáleno pouhých 10 minut cesty autem. Bílá Hora není jen slavné místo českých dějin, ale také výjimečná čtvrť s dobrou dojezdovou dostupností, nabízející zároveň klid a zeleň stranou velkoměstského ruchu.

Pronájem rodinného domu Praha 6, Řepy, stav je uveden jako dobrý, o ploše 293 m2, pozemek o velikosti 375 m2, se zastavěnou plochou 161 m2, více toho najdete určitě zde, Rodinné domy Praha 6, je vybaven či je k dispozici garáž.

Rent houses Family, 293 m - Praha - Řepy

Exclusively, we offer for rent a 6+1 family home with a floor area of 293 sq m with a garden area of 214 sq m has great potential just in its ruggedness. The property is available from 15.6.2024 Cost of living around 8,000 / month In the basement there is the technical background of the house: boiler room, laundry room, bathroom and fitness area, next to which there is a new sauna. On the street level behind the front door, we find a two-car garage. The house has a spacious living room with access to a quiet garden. On the floor above, there is a kitchen with a dining room, from which you will walk to the south-facing balcony. The house has three separate bedrooms and a spacious room with a separate bathroom and dressing room. The ruggedness of the house offers the opportunity to create different rest and purpose zones for all family members (reading room, play room, office, dressing room). The property is in need of refurbishment. It becomes an occasion when the new owner can recall the house according to his taste. The sale price includes a kitchen with fridge, dishwashers, hobs, ovens and hoods. The house has built-in wardrobes, storage and lighting. A massive wooden staircase passes through the house. The property has plastic windows, doors with panelled frames and floating floors. Water heating is provided by an electric boiler. A gas boiler and radiators are installed for heating purposes. The terraced house is located in a quiet part of Prague, within easy reach of nature and the city centre at the same time. Na Fialce Street offers family living among the villas next to the park with a lookout tower, which freely crosses into the Řepy Forest Park. The location thus becomes a very attractive place with the opportunity to spend time. Within walking distance we find a prestigious Japanese school, a special kindergarten, and just a few minutes' drive from the house is the Prague Dance Conservatory. The very centre of the city can be reached comfortably in 20 minutes by direct tram from the White Mountain stop, with the airport just 10 minutes away by car. White Mountain is not only a famous place of Czech history, but also an exceptional neighbourhood with good commuting accessibility, offering at the same time peace and greenery aside from the city's great bustle.

Základní info

Evidenční číslo:
12847021
Typ:
Domy, Rodinný dům pronájem
Adresa:
Na Fialce I, Praha 6, Řepy, Praha
Cena:
49 990Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Dobrý
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
375 m2
Plocha užitná:
293 m2
Plocha zastavená:
161 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku