Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

Pronájem obchodního prostoru 99 m2, ulice Sušilovo náměstí, Rousínov, výlohy, parkování, polyfunkční

25 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Obchodní prostor
  • lokalita: Centrum obce

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu obchodní prostor o celkové rozloze 99 m2 nacházející se v 1.NP nového polyfunkčního domu s nejmodernějšími technologiemi na atraktivním frekventovaném místě v Rousínově - na ulici Sušilovo náměstí.

Aktuálně hledáme nájemce pro komerční prostory, nabízené v režimu shell & core, dokončení tedy bude možné přímo na míru, dle potřeby na využití.
Komerční prostor s vlastním zázemím a služebním vchodem zabírá celé 1. nadzemním podlaží.
Velkou předností prostoru jsou výlohy přímo na náměstí.
S prostorem se dá velmi dobře pracovat, příčkami lze různě předělit.
Využití je tak opravdu velké, tyto prostory jsou perfektní pro potravinový obchod, restauraci, kavárnu, ale můžou zde být i ordinace, kanceláře, poradenská a vzdělávací centra, galerie, studio, masážní studia a další podobné služby.

Prostor se skládá:
76,7 m2 komerční prostor
6,51 m2 denní místnost/kancelář
3,26 m2 koupelna
2,65 m2 šatna
1,49 m2 úklidová místnosti
8,35 m2 chodba

Dům je napojen na vysokorychlostní internet optickým kabelem.
Jedná se o uzavřený komplex přístupný z náměstí i ze zadní příjezdové cesty. Pohodlné parkování na veřejném parkovišti před domem i za domem.

Město Rousínov je začleněno územně pod okres Vyškov a náleží pod Jihomoravský kraj. Rousínov se rozkládá 12 km jihozápadně od Vyškova a 25km od centra Brna.
Velmi dobrá dopravní dostupnost po dálnici D1 (cca 25min z centra Brna). Dále je zde velmi dobrá dopravní dostupnost vlakem nebo autobusem.
V obci naleznou děti školního věku základní školu vyššího stupně a menší děti mají k dispozci mateřskou školku. Pro využití volného času je v obci k dispozici koupaliště, sportovní hriště, stadion a další sportoviště. V obci Rousínov má ordinaci několik praktických lékařů a několik stomatologů. Z další občanské vybavenosti je zde rovněž policejní stanice a poštovní úřad. Městem prochází železnice nalezneme zde i železniční stanici. Město Rousínov je začleněno do IDS JMK.

Pro více informací a prohlídku kontaktujte uvedeného makléře.
Možnost zajištění jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou službou.

Pronájem obchodních prostor Rousínov, stav je uveden jako novostavba, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, o ploše 99 m2, více toho najdete určitě zde, Obchodní prostory Vyškov, je vybaven či je k dispozici garáž, výtah, ve vybavení také naleznete internet.

Commercial space for rent 99 m2, Sušilovo náměstí street, Rousínov, shop windows, parking, multifunctional low-energy house, warehouse, first tenant advantage

As the exclusive representative of the owner, we offer for rent a commercial space with a total area of 99 m2 located on the 1st floor of a new multi-functional building with the most modern technologies in an attractive, frequented location in Rousínov - Sušilovo náměstí street. We are currently looking for tenants for commercial premises, offered in shell & core mode, so completion will be possible directly to measure, as needed for use. Commercial space with its own facilities and service entrance occupies the entire 1st above-ground floor. A great advantage of the space are the shop windows right on the square. You can work with the space very well, partitions can be divided in different ways. The use is really great, these spaces are perfect for a grocery store, restaurant, cafe, but there can also be surgeries, offices, counseling and educational centers, galleries, studios, massage studios and other similar services. The space consists of: 76.7 m2 of commercial space 6.51 m2 living room/office 3.26 m2 bathroom 2.65 m2 dressing room 1.49 m2 cleaning room 8.35 m2 corridor The house is connected to high-speed internet via fiber optic cable. It is a closed complex accessible from the square and from the rear driveway. Convenient parking in the public parking lot in front of the house and behind the house. The town of Rousínov is included territorially under the Vyškov district and belongs to the South Moravian region. Rousínov is located 12 km southwest of Vyškov and 25 km from the center of Brno. Very good transport accessibility via the D1 highway (approx. 25 minutes from the center of Brno). Furthermore, there is very good transport accessibility by train or bus. In the village, children of school age can find a primary school of a higher level, and a kindergarten is available for younger children. For the use of free time, the village has a swimming pool, a sports field, a stadium and other sports facilities. In the village of Rousínov, there are several general practitioners and several dentists. Other civic amenities include a police station and a post office. A railway passes through the town, and there is also a railway station here. The city of Rousínov is included in the IDS JMK. For more information and a viewing, contact the listed broker. Possibility of one-time or regular cleaning with our cleaning service.

Základní info

Evidenční číslo:
02873
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor pronájem
Adresa:
Sušilovo náměstí, Rousínov, Vyškov
Cena:
25 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ zálohy na služby a energie + kauce + provize
Stav:
Novostavba
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
99 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
64 kWh/m2

Vybavení objektu

Výtah, Garáž

Dopravní dostupnost

Silnice, Dálnice, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku