Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Pronájem krásného, světlého mezonetu 3+kk+galerie,2 koupelny, 94,3 m2, + B (5,3 m2) v novostavbě, pa

33 500Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 99 m2
  • 5. podlaží
  • Balkon
  • Výtah
  • Sklep
  • Parkování
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný, slunný byt - mezonet 3+kk + galerie se 2 koupelnami, s balkonem a parkovacím stáním ve dvoře domu. Byt je velký, celková rozloha i s balkonem je prakticky 100 m2 (99,6m2) nachází se v cihlovém domě, který byl kolaudován v r. 2002 a nachází se přímo na Suchdolském náměstí. Byt je v osobním vlastnictví a je situován na 4. a 5. patře s výtahem (5. a6.NP) a má velmi praktickou dispozici.
Ze vstupní chodby-předsíně (7,5m2) je vstup prakticky do všech místností kromě ložnice s pracovnou v mezonetu. Nalevo od vchodu do bytu - vchod do jedné z ložnic (17,5 m2) s galerií (6,8 m2) a balkonem 5,3 m2), přičemž velmi příjemná orientace na jih do tichého dvora. Z předsíně vedou rovněž vchody do obou koupelen, přičemž jedna z nich s vanou (3,7 m2) a druhá se sprchovým koutem (2,6 m2) a WC.
Dominantou bytu je velký a světlý obývací pokoj (26,4 m2) s plně vybaveným kuchyňským koutem (4,2m2, lednička, myčka, sporák), odděleným od pokoje barovým pultem. Z pokoje vede krásné dřevěné schodiště do mezonetové části, kde je prostorná ložnice (24 m2)s pracovním koutem(zabudovaný vestavěný nábytek-skříně, psací stůl..)
Byt zůstává prakticky kompletně zařízený, kromě jídelního stolu s židlemi a sedačky. K bytu patří i sklep v suterénu(1,6 m2) a velké parkovací stání ve dvoře. V bytě jsou ve všech místnostech parkety, v předsíni, v koupelnách a na balkóně pak dlažba.
Byt je situován v okrajové části Suchdola, zelené a klidné, vyhledávané i turisty(nedaleko je údolí Vltavy, Kozí vrchy) přičemž má velmi výhodné spojení s centrem. Ze Suchdolského náměstí je přímé spojení autobusovými linkami (107 a 147-cca 10 min.) ke stanici metra Dejvická.
V okolí je také bohatá občanská vybavenost: přímo na náměstí je lékárna a čistírna, dále pak 2 samoobslužné potravinové obchody, cyklo-ski, pošta,10 minut jízdy autem či busem Kaufland, případně LIDL, několik restaurací, řeznictví s výrobnou aj.
Cena: 33 500 Kč/měsíc bez poplatků
Záloha na služby: 5 400 Kč/měs + elektřina-ta nebude převáděna na nájemce a bude se účtovat
společně se službami 1x ročně.
Kauce 45 000Kč
Provize RK - 1 měsíční nájem

Žádaná lokalita vhodné i pro zaměstnance ambasád či zahraniční pracovníky na dlouhodobý
pronájem. Min. doba pronájmu 1 rok. Preferujeme nekuřáky bez domácích zvířat.
K nastěhování od 1.6.2024.

Pronájem bytu 3+kk Praha 6, Suchdol, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 5. podlaží, z celkového počtu 6 podlaží, o ploše 99 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 3+kk Praha 6, je vybaven či je k dispozici balkon, sklep, parkování, výtah, zařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete internet.

Rent of a beautiful, bright apartment - maisonette 3+kk+gallery, 2 bathrooms, 94.3 m, + B (5.3 m) in a new building, parking space, in an attractive location of Prague 6 - in Suchdol Suchdolské nám

We exclusively offer long-term for rent, spacious, sunny apartment - maisonette 3+kk + gallery with 2 bathrooms, with balcony and parking space in the yard of the house. The apartment is large, the total area, including the balcony, is practically 100 m2 (99.6 m2). It is located in a brick building that was approved in 2002 and is located directly on Suchdol Square. The apartment is privately owned and is located on the 4th and 5th floors with an elevator (5th and 6th floor) and has a very practical layout. From the entrance hall-hall (7.5m2) there is access to practically all rooms except the bedroom and study in the maisonette. To the left of the entrance to the apartment - the entrance to one of the bedrooms (17.5 m2) with a gallery (6.8 m2) and a balcony 5.3 m2), with a very pleasant orientation to the south to the quiet courtyard. From the hall there are also entrances to both bathrooms, one of them with a bathtub (3.7 m2) and the other with a shower (2.6 m2) and a toilet. The dominant feature of the apartment is a large and bright living room (26.4 m2) with a fully equipped kitchenette (4.2 m2, fridge, dishwasher, stove...), separated from the room by a bar counter. A beautiful wooden staircase leads from the room to the maisonette part, where there is a spacious bedroom (24 m2) with a work corner (built-in built-in furniture-wardrobes, desk...) The apartment remains practically completely furnished, except for a dining table with chairs and a sofa. The apartment also includes a cellar in the basement (1.6 m2) and a large parking space in the yard. The apartment has parquet floors in all rooms, tiles in the hall, bathrooms and on the balcony. The apartment is located in the outskirts of Suchdol, green and quiet, popular with tourists (the Vltava valley, Kozí vrchy are nearby) and has a very convenient connection to the center. From Suchdolské náměstí there is a direct connection by bus lines (107 and 147 - approx. 10 min.) to the Dejvická metro station. There is also a wealth of civic amenities in the vicinity: there is a pharmacy and a dry cleaner right on the square, as well as 2 self-service grocery stores, a cyclo-ski, a post office, a 10-minute drive by car or bus, Kaufland, or LIDL, several restaurants, a butcher shop with a factory, etc. Price: 34,500 CZK/monthfree of charge Deposit for services: 5,400 CZK/month +electricity will not be transferred to the tenant and will be billed together with services once a year. Deposit 50,000 CZK RK commission - 1 month's rent Desirable location - also suitable for embassy employees or foreign workers - for the long term lease.Min. rental period 1 year. We prefer non-smokers without pets. To move in from 1.6.2024.

Základní info

Evidenční číslo:
00125
Typ:
Byty, 3+kk pronájem
Adresa:
Suchdolské náměstí, Praha 6, Suchdol, Praha
Cena:
33 500Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, + provize RK, bez poplatků

Plochy

Plocha užitná:
99 m2
Plocha sklepa:
3 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
5. podlaží
Počet NP:
6
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Parkování, Výtah, Sklep, Balkon

Dopravní dostupnost

MHD, Silnice, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku