Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Pronájem krásného bytu 2+kk na Žižkově!

20 900Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 47 m2
  • 1. podlaží
  • stav: Velmi dobrý

V zastoupení majitele Vám nabízím k pronájmu krásný a zařízený byt o dispozici 2+kk, nacházející se v prvním patře činžovního domu v širším centru hlavního města Prahy. Plocha bytu činí 47 m2 a skládá se z první místnosti kterou je součástí i prostorná kuchyň s jídelním stolem, z této místnosti se dostanete do hlavní obývací místnosti celého bytu. Byt je kompletně zařízený včetně menšího jídelního stolu v kuchyni, pračky, ledničky, postele, pracovního stolu, nábytku apod. Byt je v klidné ulici a díky dvojitým oknům nepropouští teplo ani hluk. Součástí bytu je i komora na patře. Koupelna je přístupná z chodby a disponuje prostornou vanou, umyvadlem a pračkou. Byt disponuje velmi pěknou a plně vybavenou kuchyní.

Byt se pronajímá s nábytkem, v případě zájmu jsme ochotni nějaký nábytek i odstěhovat.

Koho hledáme?

Slušné nájemníky.

Od kdy a na jak dlouho?

Byt je k nastěhování ihned nebo dle dohody. Byt je k dispozici krátkodobě tak i k dlouhodobému pronájmu.

Kolik to bude stát?

Měsíční nájemné je stanoveno na 20.900,-Kč + zálohy (plyn, voda, elektřina, úklid, odpad) 3000Kč/osoba, vyúčtování pravidelně - dle dohody.

V případě vašeho zájmu o byt platíte měsíční nájem a kauci ve výši měsíčního nájmu při podpisu nájemní smlouvy + provizi ve výši měsíčního nájmu při rezervaci nemovitosti.

Okolí bytu skýtá veškeré možnosti občanského vybavení a tím řadí tuto lokalitu mezi nejlepší v celé Praze!

V bezprostředním okolí najdete několik obchodů s potravinami a nespočet restauračních zařízení. V blízkosti je také například pošta, mateřská škola, základní škola ale i několik nemocničních zařízení. Pro milovníky přírody je v okolí několik krásných parků pro trávení volného času. Spojení MHD je zajištěno tramvají - Lipanská (2 minuty od domu). Metro Hlavní nádraží (C) je vzdáleno cca 5 minut jízdy tramvají.

Byt i lokalita jsou vhodné jak pro mladé, tak i pro starší nájemníky, každý si zde přijde na své. Toto místo si jednoduše zamiluje.

Pronájem bytu 2+kk Praha 3, Vinohrady, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 47 m2, se zastavěnou plochou 179 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 2+kk Praha 3, je vybaven či je k dispozici zařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete telefon, internet, satelit, kabelová televize, kabelové rozvody, ostatní, elektro je zavedeno, a to 230V.

Beautiful apartment 2+kk for rent in Žižkov!

On behalf of the owner, I offer you for rent a beautiful and furnished apartment of 2 + kk, located on the first floor of an apartment building in the wider center of Prague. The area of the apartment is 47 m2 and consists of the first room which includes a spacious kitchen with dining table, from this room you can get to the main living room of the whole apartment. The apartment is fully furnished including a small dining table in the kitchen, washing machine, refrigerator, bed, work table, furniture, etc. The apartment is in a quiet street and thanks to the double windows does not transmit heat or noise. The apartment also includes a storage room on the floor. The bathroom is accessible from the hallway and has a spacious bath, sink and washing machine. The apartment has a very nice and fully equipped kitchen. The apartment is rented with furniture, in case of interest we are willing to move some furniture. Who are we looking for? Decent tenants. From when and for how long? The apartment is available to move in immediately or by agreement. The apartment is available for short term as well as long term rental. How much will it cost? Monthly rent is set at 20.900,-CZK + deposits (gas, water, electricity, cleaning, waste) 3000CZK/person, billing regularly - by agreement. In case of your interest in the apartment you pay monthly rent and a deposit in the amount of monthly rent when signing the lease agreement + commission in the amount of monthly rent when booking the property. The surrounding area of the apartment offers all the amenities and thus ranks this location among the best in Prague! In the immediate vicinity you will find several grocery stores and countless restaurants. There is also a post office, a kindergarten, a primary school as well as several hospital facilities nearby. For nature lovers, there are several beautiful parks nearby for spending your free time. Public transport connection is provided by tram - Lipanská (2 minutes from the house). Metro Hlavní nádraží (C) is about 5 minutes away by tram. The apartment and the location are suitable for both young and older tenants, everyone will find their own. You will simply fall in love with this place.

Základní info

Evidenční číslo:
12071
Typ:
Byty, 2+kk pronájem
Adresa:
Bořivojova, Praha 3, Vinohrady, Praha
Cena:
20 900Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

+ provize RK

Plochy

Plocha užitná:
47 m2
Plocha zastavená:
179 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku