Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

Pronájem designového Penthause s terasou (125m2) na Vinohradech, Polská, Praha 2

60 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Kancelář

Pronájem reprezentativního, designového kompletně vybaveného, klimatizovaného penthausu po rekonstrukci (designový třípodlažní) 3+kk (125 m2) s terasou a neopakovatelnými výhledy na panorama Prahy přímo z terasy, v unikátní a zároveň klidné poloze Vinohrad v těsné blízkosti Riegrových Sadů v 6. podlaží zrekonstruovaného secesního bytového domu s novým výtahem a přímým výhledem do zeleně přilehlých Riegrových Sadů. Klidnou polohu domu zaručuje jednosměrná Polská ulice lemovaná zelení přilehlých Riegrových sadů pouhých pár minut chůze na Václavské náměstí s rychlým přístupem ke všem třem trasám pražského metra.

Dispozici prostorného bytu tvoří tři podlaží - horní podlaží zahrnuje krásný otevřený koncept obývacího prostoru s funkčním krbem, oddělený kuchyňský kout s kompletně vybavenou kuchyní, jídelnou a přímým výstupem na terasu s letním posezením. Dále koupelna se sprchou, toaletou. Galerie v horní části s. možností flexibilního využití (ložnici nebo pracovnu). Spodní patro velkorysá prostorná ložnice s prostorovou vanou a úložným prostorem, technická místnost, další toaleta.


Kompletní vybavení zahrnuje klimatizaci v celém bytě, vybavenou kuchyňskou linku se spotřebiči, pračkou a sušičkou. Kompletní vybavení uvedení ve fotodokumentaci. Plynový kondenzační kotel. Funkční krbová kamna. Možnost parkovacího místa pro rezidenty před domem nebo v blízkém okolí.

Prestižní a žádaná lokalita vyniká vynikající dostupností MHD (zastávky tramvají kousek od domu, 4 minuty pěší chůzí k metru stanice Jiřího z Poděbrad) a upravenými klidnými ulicemi lemovanými stromy. Poskytuje veškerou občanskou vybavenost v místě, základní (i mateřská) škola, v okolí velký výběr kvalitních restaurací, útulných kaváren a stylových bister, velká škála malých obchůdku. V pěší vzdálenosti od parku Grébovka, populárních Riegrových sadů i na náměstí Jiřího z Poděbrad s vyhlášenými farmářskými BIO trhy a trendy bistry s výtečnou gastronomií v žádané lokalitě královských Vinohrad u Riegrových sadů.



Prestižní rezidenční lokalita pražských Vinohrad disponuje výborným spojením MHD do centra metropole, množstvím stylových restaurací, kaváren i možnostmi kulturního vyžití, divadlo Na Vinohradech, velký výběr školek, škol. Oblíbené jsou trhy na náměstí Jiřího z Poděbrad i procházky v Riegrových sadech.
Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti.


Záloha na společné služby a spotřebu energií se hradí zvlášť. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů.
K dispozici od 1.7.2024

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)



ID nemovitosti HMA1850-0001.

Pronájem kanceláře Praha 2, Vinohrady, stav je uveden jako po rekonstrukci, osobní vlastnictví, z celkového počtu 6 podlaží, o ploše 125 m2, a mnohem více na, Kanceláře Praha 2, je vybaven či je k dispozici terasa, výtah, zařízeno nábytkem.

Rent three-storey attic apartment with a terrace in Vinohrady (125 m2), Polska, Prague 2 - Vinohrady

Design three-storey attic apartment 3 + kk (115 m2) with a terrace (8 m2) in the desired location of Royal Vinohrady near Riegrovy sady. The apartment is located on the 6th floor of an apartment building with an elevator and is fully furnished. Upstairs is a spacious living room with a fireplace connected to a fully equipped kitchen and dining area and French windows leading to the terrace. Furthermore, a bathroom with shower, toilet and the adjoining open space of the upper gallery, which can be used as another bedroom or study. The lower floor consists of a spacious bedroom with bath and storage space, utility room with second toilet, washer and dryer. The whole apartment has air conditioning. The prestigious residential location of Prague's Vinohrady has an excellent public transport connection to the city center, a number of stylish restaurants, cafes and cultural opportunities, the Na Vinohrady theater, a large selection of kindergartens and schools. Markets on Jiřího z Poděbrad Square and walks in Riegrovy sady are popular. The deposit for communal services and energy consumption is hadvises separately. Deposit in the amount of two monthly rents. Energy performance of the building: G (not communicated by the property owner) Available immediately.

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1850-0001
Typ:
Komerční nemovitosti, Kancelář pronájem
Adresa:
Polská, Praha 2, Vinohrady, Praha
Cena:
60 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
K jednání
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
125 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
6

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Výtah, Terasa


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku