Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Pronájem bytu 2+kk, 54,4m2, ul. Hybešova, Brno -město, možnost parkování.

15 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 54 m2
  • 4. podlaží
  • Parkování
  • stav: Dobrý

Hledáte útulný a moderně zařízený byt v srdci Brna? Máme pro Vás skvělou nabídku! Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt 2+kk o celkové užitné ploše 55 m2, který se nachází v žádané lokalitě na Hybešově ulici. Tento byt je přesně to, co hledáte, pokud si přejete žít v klidném prostředí s veškerou občanskou vybaveností a centrem města na dosah.
Byt o podlahové ploše 54,4 m2 je situován ve 4. nadzemním podlaží domu bez výtahu. To však vůbec neubírá na jeho atraktivitě, naopak! Díky tomu si můžete vychutnat pěkný výhled do okolí.

Byt je vám nabízen v velmi dobrém stavu a s částečným zařízením, které uspokojí všechny vaše potřeby pro pohodlné bydlení. Kuchyně je vybavena moderní kuchyňskou linkou a zahrnuje všechny potřebné vestavné spotřebiče - indukční varnou desku, troubu, myčku, digestoř a lednici s mrazákem, což usnadní přípravu vašich oblíbených pokrmů. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, otopným žebříkem a také nabízí přípojku pro pračku a sušičku - vše pro vaše maximální pohodlí.

Byt disponuje plastovými okny s praktickými stínícími žaluziemi a podlahami, které kombinují vinyl a dlažbu pro snadnou údržbu. Díky vytápění z kotelny v domě a přípojkám na UPC internet a satelitní anténu od společnosti Skylink si můžete užívat každodenní pohodlí bez kompromisů.

Pokud hledáte parkovací místo, nabízíme možnost parkování přímo za domem ve dvoře za příplatek 1500 Kč, což je v této lokaci velkou výhodou.

Lokalita bytu je opravdu výjimečná - nachází se v bezprostřední blízkosti centra Brna, které je dostupné pěšky. To znamená, že vše, co město nabízí, je na dosah - obchody, restaurace, bary, posilovny a další služby, které zpříjemňují život v městském prostředí. Navíc, blízkost Mendlova náměstí zajišťuje bezproblémové dopravní spojení na brněnské univerzity a další důležitá místa ve městě.

Možnost zajištění jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou firmou.
V případě zájmu o prohlídku neváhejte kontaktovat uvedeného makléře.
S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.
V případě Vašeho zájmu Vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitostí v přímém přenosu bez osobního kontaktu.

Pronájem bytu 2+kk Brno-město, Staré Brno, stav je uveden jako dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 4. podlaží, o ploše 54 m2, případně vybírejte i tady, Byty 2+kk Brno-město, je vybaven či je k dispozici parkování.

Rent, Flats 2+KT, 0 m -

In the exclusive representation of the owner, we offer for rent a nice apartment 2 + kk on Hybešova street. The apartment with a floor area of 54.4 m2 is located on the 4th floor of a building without an elevator. The apartment unit is offered partially furnished - the kitchen is equipped with a kitchen unit with built-in appliances (induction hob, oven, dishwasher, hood, refrigerator with freezer). The bathroom has a shower, sink, heating ladder and connection for washer and dryer. Windows - plastic, equipped with shading blinds. Floors - vinyl click, tiles. The apartment is heated from the boiler room in the house, of course there is an UPC internet connection and a satellite dish from Skylink. Possibility of parking behind the house in the yard for an additional fee of 1,500 CZK. The units are located in an attractive area in the immediate vicinity of the center of Brno. The center of Brno is within walking distance. In the immediate vicinity is one of the largest transport hubs in Brno - Mendlovo Square, which will ensure a seamless connection to Brno University. In the vicinity there are several shops, restaurants, bars, gyms and other services that will make your life in this place more pleasant. Possibility of one-time or regular cleaning by our cleaning service. If you are interested in a tour, do not hesitate to contact the broker. With regard to the legislative requirement of its publication, the property must be marked in en. class "G", which does not mean, however, that this en. classes really belong. In case of your interest, we can offer you live video tours without personal contact.

Základní info

Evidenční číslo:
03587
Typ:
Byty, 2+kk pronájem
Adresa:
Hybešova, Staré Brno, Brno, Brno-město
Cena:
15 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ 3000,-Kč zálohy na služby, + přepis el. na nájemníka, + provize RK
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
54 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
4. podlaží
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Parkování


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku