Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Pronájem bytu 2+1, 94 m2 + 14 m2, Praha 1 - Malá Strana, Vlašská

38 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+1
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 94 m2
  • 1. podlaží
  • stav: Po rekonstrukci

Evidenční číslo / ID zakázky: V3384

**Bez provize realitní kanceláři**

Máme pro Vás pěknou nabídku krásně zařízeného bytu 94 m2 v italském stylu.
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu luxusní byt 2+1, který se nachází v přízemí cihlového domu v ul. Vlašská, Praha 1 - Malá Strana.

Byt o celkové ploše 94 m2 se skládá z velkého obývacího pokoje s jídelnou, plně zařízené kuchyní, ložnici, luxusní koupelny, vestavěné šatny a komory. Byt je plně vybavený a je vhodný pro 2 dospělé osoby. Vchod do bytu je možný z malé soukromé zahrady o velikosti 14 m2, situované směrem do společného dvora se stromy a kašnou. Dále vchod pokračuje do velké vstupní haly 14 m2 s renesančními klenbami. Z haly se dostáme do obývacího pokoje, který směruje do jídelny o rozměru 40 m2 s dvojitými renesančními klenbami. V obývacím pokoji je umístěna rozkládací pohovka pro dvě osoby, satelitní TV. Dále v bytě je pěkná kuchyň, komora, ložnice 15 m2 a šatna. Ložnice se nachází vstup do nádherné koupelny s kulatou vanou.

Výborná poloha v srdci Malé Strany kombinuje a dopravní dostupnost s vynikajícími rekreačními možnostmi. Velmi dobrá dostupnost vzhledem ke své poloze v centru města, především tramvajemi a rychlým přiblížením ze stanice metra A Malostranská. V okolí je mnoho kaváren, klubů a restaurací, několik menších obchůdků a večerek, pro větší nákupy je nejblíže nákupní centrum Nový Smíchov. Zároveň jste rychle napojeni na systém vnitřního dopravního okruhu Prahy a svižně se dostanete na všechny hlavní trasy. V přilehlých ulicích je zavedený pražský systém parkovacích zón a rezidenti mají nárok na parkovací karty.

Měsíční nájemné: 38.000,- Kč + 2.500,- Kč poplatky.
U této nabídky není provize pro realitní kancelář.
Byt je volný a připravený k nastěhování ihned. Domácí mazlíčci jsou vítané.
Vřele doporučujeme prohlídku.

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
https://www.sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Pronájem bytu 2+1 Praha 1, Hradčany, stav je uveden jako po rekonstrukci, osobní vlastnictví, který se nachází v 1. podlaží, o ploše 94 m2, a zahradou 14 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 2+1 Praha 1, je vybaven či je k dispozici zahrada.

Flat 2+1 for rent, 94 m2 + 14 m2, Prague 1 - Malá Strana, Vlašská

Offer ID: V3384 **No commission to real estate agency** We offer for long term rent a luxurious, well-furnished 2+1 apartment in Italian style, located on the first floor of a brick house on Vlašská Street, Prague 1 - Mala Strana. The apartment with total area of 94 m2 consists of a large living room with dining area, fully furnished kitchen, bedroom, luxury bathroom, built-in closet and storage room. The apartment is fully equipped and suitable for 2 adults. Entrance to the apartment is possible from a small private garden of 14 m, located towards the communal courtyard with trees and a fountain. The entrance leads to a large 14 m hallway with Renaissance vaults. From the hallway we enter the living room which leads to a 40 m dining room with double Renaissance vaults. The living room has a sofa bed for two people and satellite TV. In addition, the apartment has a beautiful kitchen with vaults, a pantry, a 15 m bedroom and a dressing room. From the bedroom you can access a beautiful bathroom with renaissance vaults and a round bathtub. A great location in the heart of the Mala Strana combines transport accessibility and excellent recreational opportunities. Very good transport accessibility due to the location in the city center, especially by streetcars and fast access from the metro station "A" Malostranská. There are many cafes, clubs and restaurants in the area, several small stores and eateries, for larger purchases the nearest shopping center is Nový Smíchov. At the same time, you are quickly connected to Prague's inner ring road system and can quickly reach all major routes. The adjacent streets have Prague's parking zone system and tenants are entitled to parking passes. Monthly rent: 38.000 CZK + 2.500 CZK utilities. There is no real estate agency commission for this offer. The apartment is vacant and ready for immediate occupancy. It is possible to stay with pets. Viewing is highly recommended. The actual PENB energy class may be higher than the G class we are legally obliged to list due to lack of confirmation. Please contact the estate agent for further information and to arrange a viewing. All of Makers Reality's offerings can be found on: https://www.sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Základní info

Evidenční číslo:
V3384
Typ:
Byty, 2+1 pronájem
Adresa:
Vlašská, Praha 1, Hradčany, Praha
Cena:
38 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize, včetně právního servisu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
94 m2
Plocha zahrady:
14 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zahrada


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku