Zpět na přehled
  • prodej
  • Rekreační objekty

Prodej zemědělské usedlosti 600 m2, Chvaleč

8 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Zemědělská usedlost
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 600 m2
  • zastavěná: 430 m2
  • pozemek: 49623 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Parkování

Představujeme vám jedinečnou nabídku nemovitosti nedaleko od Trutnova, v obci Chvaleč.
V klidném objetí jižního svahu, kde se váš budoucí dům vznešeně tyčí nad krajinou, naleznete toto jedinečné útočiště. Tato zemědělská usedlost není jen o stěnách, ale o dokonalé symbióze s okolní přírodou.

Rodinný dům 3+1 s podlahovou plochou přes 100 m a jeho impozantní partner o rozloze přes 500 m stojí na nádherném jižním svahu, kde se neustále mění panoramatický výhled do krajiny. K nemovitosti patří i prostorná zděná garáž s vysokým stropem (60 m) a velká plechová kolna, která má potenciál sloužit jako dílna či další úložný prostor. A to není všechno. Tato nemovitost je zasazena do kouzelného lesního porostu. Větší z budov je kulturní památkou, čekající na svou kompletní obnovu. Oproti tomu menší budova již prošla částečnou rekonstrukcí a je okamžitě obyvatelná. Pro zajištění vody slouží lesní studna a pro vytápění můžete využít kotel na tuhá paliva nebo krbová kamna, která zajišťují teplou atmosféru a pohodu.

Představte si snídani na terase s výhledem do nekonečných lesů, kde pouze ptáci narušují ticho. To je to místo, kde klid a příroda vytváří harmonii života. Přijďte a objevte místo, kde můžete být v domě uprostřed přírody a klidu nabýt skutečné podoby. Tato nemovitost čeká na vaši vizi a námahu, kterou když do ní vložíte, ji posune do nových dimenzí jedinečnosti.

K tomu všemu zahrnuje tato nabídka i rozlehlé pozemky sousedící s nemovitostmi, které dohromady zajímají více než 55.000 m. Součástí pozemků je louka - mýtina, zcela oddělená od veškerého dění v okolí. Tyto pozemky jsou definovány jako trvalý travní porost, což nabízí možnosti pro různé venkovské aktivity nebo dokonce zemědělské projekty.

Nemovitost si můžete prohlédnout osobně a nechat se unést pohledem na potenciál a krásu tohoto místa. Tato usedlost je ideálním místem pro ty, kdo spadá do života na venkově, s dostatkem prostoru pro rodinné aktivity nebo zemědělské podnikání. Přijďte se přesvědčit o možnostech, které toto místo nabízí!

Pokud máte zájem, rádi vám doporučíme možnosti financování této nemovitosti. S naším klientským servisem budeme k dispozici pro veškeré administrativní záležitosti. Je třeba poznamenat, že v případě více zájemců má majitel právo preferovat nabídku s nejvyšší cenou.

Prodej zemědělské usedlosti Chvaleč, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 600 m2, pozemek o velikosti 49623 m2, se zastavěnou plochou 430 m2, a zahradou 55766 m2, zkusit to můžete ještě tady, Zemědělské usedlosti Trutnov, je vybaven či je k dispozici parkování, zařízeno částečně nábytkem, zahrada.

Sale of agricultural estate 600 m2, Chvaleč

We present to you a unique offer of real estate not far from Trutnov, in the village of Chvaleč. In the peaceful embrace of the southern slope, where your future home rises majestically above the landscape, you will find this unique retreat. This farm is not only about the walls, but about the perfect symbiosis with the surrounding nature. A 3+1 family house with a floor area of over 100 m and its impressive partner of over 500 m stand on a wonderful south-facing slope, where the panoramic view of the landscape is constantly changing. The property also includes a spacious brick garage with a high ceiling (60 m) and a large sheet metal garage that has the potential to serve as a workshop or additional storage space. And that's not all. This property is set in a magical woodland setting. The larger of the buildings is a cultural monument, awaiting its complete restoration. In contrast, the smaller building has already been partially renovated and is immediately habitable. A forest well is used to provide water, and for heating you can use a solid fuel boiler or a fireplace stove, which ensure a warm atmosphere and comfort. Imagine breakfast on the terrace overlooking the endless forests, where only the birds disturb the silence. This is the place where peace and nature create the harmony of life. Come and discover a place where you can be in a house in the middle of nature and peace to take on a real form. This property awaits your vision and the effort you put into it will take it to new dimensions of uniqueness. In addition to all this, this offer also includes extensive plots of land adjacent to the properties, which together occupy more than 55,000 m. Part of the land is a meadow - clearing, completely separated from all the happenings in the surroundings. These plots are defined as permanent grassland, which offers opportunities for various rural activities or even agricultural projects. You can view the property in person and be blown away by the potential and beauty of this place. This homestead is an ideal location for those who fall into the country life, with plenty of space for family activities or farming business. Come and see for yourself the possibilities that this place offers! If you are interested, we will be happy to recommend financing options for this property. With our client service, we will be available for all administrative matters. It should be noted that in case of multiple bidders, the owner has the right to prefer the offer with the highest price.

Základní info

Evidenční číslo:
18642
Typ:
Rekreační objekty, Zemědělská usedlost prodej
Adresa:
Petříkovice, Chvaleč, Trutnov
Cena:
8 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s poplatky, cena k jednání

Plochy

Plocha pozemku:
49623 m2
Plocha užitná:
600 m2
Plocha zastavená:
430 m2
Plocha zahrady:
55766 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Počet NP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zahrada, Zařízeno částečně nábytkem, Parkování


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku