Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Prodej zasíťovaného stavebního pozemku, Hradištko, Praha-západ

5 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • lokalita: Klidná část obce
  • pozemek: 1170 m2

Hledáte pozemek na nádherném místě, na kterém můžete ihned začít stavět? Pak pro vás máme tuto příležitost: rovinaté pozemky s výhledy na meandr Vltavy v obci Hradištko, Praha-západ. Pozemky mají výměru 1.170m2 a najdete je na rohu ulic Chatařská a Nad Roklí. Z celkových 10 pozemků jsou k dispozici poslední 2 pozemky (označené 2 a 3).
Na pozemku je možné postavit rodinný dům o dvou nadzemních podlažích včetně podkroví s maximální výškou 9 m, možnost zastavitelnosti je až 20% plochy pozemku. Pozemky jsou napojeny na elektřinu a vodovod. Kanalizace v obci není a je řešena lokální ČOV. Přístupová cesta k pozemkům je obecní.
Je málo tak nádherných lokalit jako je Hradištko. Jednak je zde absolutní klid, který je základem dobrého pocitu z bydlení. Dále máte kolem sebe dechberoucí přírodu kolem Sázavy a Vltavy, díky které si můžete vychutnávat procházky, běh, kolo nebo venčení pejska jako nikde jinde. Máte hned několik možností kam zamířit, může to být Posázavská stezka, Svatojánské proudy, Přírodní park Střed Čech nebo Slapy. Pak je to občanská vybavenost, kterou Hradištko a okolí nabízí. Najdete tu přímo v obci školku i základní školu, poštu, potraviny, hned několik restaurací a skvělou kávu a dortíky v Café Kandík. Další služby pak jsou ve Štěchovicích, které jsou vzdáleny jen pár minut autem. Výborná je také doprava. Pár minut od pozemku je přímo zastávka autobusu integrované pražské MHD s přímým spojením na Smíchovské nádraží za 39 minut a s intervalem ve špičce každou půlhodinu a o kousek dále ve Štěchovicích je zastávka s intervalem každých 10 minut. A pokud raději cestujete vlakem, můžete se svézt Posázavským pacifikem až do centra Prahy, zastávka je hned ve vedlejších Pikovicích.
Tyto jedinečné stavební pozemky si můžete koupit za 5.990.000,- Kč a je to cena vč. provize, právního servisu, bezpečné úschovy a všech poplatků. Koupi lze financovat jednoduše hypotékou. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku.

Prodej stavebního pozemku Hradištko, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, pozemek o velikosti 1170 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Stavební pozemky Praha západ, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale plot for sale, Hradištko, Prague-West

Are you looking for a plot of land in a beautiful location where you can start building immediately? Then we have this opportunity for you: flat land with views of the Vltava meander in the village of Hradištko, Prague-West. The land has an area of about 1.170m2 and you will find it on the corner of Chatařská and Nad Roklí streets. Out of 10 plots, the last 2 plots are available (marked 2 and 3). On the land it is possible to build a family house with two floors including an attic with a maximum height of 9 m, the possibility of buildability is up to 20% of the land area. The plots are connected to electricity and water supply. There is no sewerage system in the village and it is solved by local sewage treatment plant. The access road to the land is municipal. There are few locations as beautiful as Hradištko. For one thing, there is absolute peace, which is the basis for a good feeling of living. Next, you have the breathtaking nature around the Sázava and Vltava rivers, thanks to which you can enjoy walking, running, cycling or walking your dog like nowhere else. You have several options of where to go, it can be the Posázava Trail, Svatoyanské streams, the Central Bohemia Nature Park or Slapy. Then it's the amenities that Hradištko and the surrounding area has to offer. You will find a kindergarten and primary school right in the village, a post office, groceries, several restaurants and great coffee and cakes at Café Kandík. Other services are in Štěchovice, which is only a few minutes away by car. Transport is also excellent. A few minutes from the property there is a direct bus stop of the integrated Prague public transport with a direct connection to the Smichovské nádraží railway station in 39 minutes and with an interval at rush hour every half an hour, and a little further in Štěchovice there is a bus stop with an interval every 10 minutes. And if you prefer to travel by train, you can take the Posázavský Pacifik to the centre of Prague, with a stop in Pikovice next door. You can buy these unique building plots for 5.990.000,- CZK and this price includes commission, legal service, safe custody and all fees. The purchase can be financed easily with a mortgage. Do not hesitate to contact us for more information and viewing.

Základní info

Evidenční číslo:
0811
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Četnická, Rajchardov, Hradištko, Praha západ
Cena:
5 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
vč. provize, právního servisu, bezpečné úschovy a všech poplatků.
Umístění:
Klidná část obce

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1170 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Podle vyhlášky:
Vyhláška č. 78/2013 Sb.

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku