Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej vily se zahradou a bazénem: Praha 4- Podolí, Vápencová

49 800 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 557 m2
  • zastavěná: 220 m2
  • pozemek: 1617 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Sklep
  • Garáž

Dovolujeme si vám nabídnout reprezentativní prvorepublikovou vilu z r. 1939 na rozlehlém pozemku 1.617m2 s venkovním bazénem. Vila je se 3 byty, 2 terasami, zahradou a krytým bazénem. Ve velmi dobrém stavu po rekonstrukci s bohatou historií a s příběhem, překrásné místo v prestižní vilové čtvrti Podolí vzdálené pět minut autem do centra. Užitná plocha 557 m2 nabízí 3 byty, 2 terasy, krytý bazén u domu, garáž pro 1 auto, parkování na pozemku pro 2-3 auta. Pozemek 1617 m2, (zastavěná plocha a nádvoří je 220 m2, zahrada 1397 m2). Vila byla doteď pronajímaná velvyslanectví, dříve advokátní kanceláři a byla i bydlištěm slavného výtvarníka Jiřího Trnky, který zde měl ateliér- zahrada s jeho kocourem se mu staly inspirací pro slavnou knihu a film Zahrada. Byt v 1. NP (z ulice suterén ) 3 + 1 s krbem, koupelnou a WC, má komoru, terasu s vlastním vchodem ze zahrady v r. 2003 byl kolaudován pro administrativní činnost. Je zde i technické zázemí domu 4 místnosti. Byt ve 2. NP (z ulice je přízemí) - byt 3+1, má obývací pokoj s krbem, jídelnu, pracovnu, šatnu, kuchyň, dvě haly, samostatnou toaletu a terasu se vstupem na zahradu. Ve 3. a 4. NP (1. a 2. patře) byt 5 + 1, šatna, komora, 2 koupelny. Dům je vybaven alarmem, kamerovým systémem, satelitem, předokenními roletami, plynovým kotlem a nabízí více možností užívání. V průběhu let prošel několika rekonstrukcemi (2010 elektroinstalace a podkrovní vestavba). Praha 4 - Podolí nabízí zázemí k rodinnému životu i pro obchodní účely (sídlo firmy). Výborné dopravní spojení: autem - 5 km je Václavské náměstí, metro C stanice Pražského povstání 1, 3 km od domu, 8 minut pěšky od domu stanice busu. V blízkosti jsou parky, školy, školky, obchodní centrum Arkády Pankrác. Golfové hřiště (2 km), letiště je 30 min autem. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Prodej rodinného domu Praha 4, Podolí, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 4 podlaží, o ploše 557 m2, pozemek o velikosti 1617 m2, se zastavěnou plochou 220 m2, zkusit to můžete ještě tady, Rodinné domy Praha 4, je vybaven či je k dispozici sklep, garáž, terasa, nezařízeno nábytkem.

For sale : Villa with garden and swimming pool : Praha 4- Podolí, Vápencová

Exclusive sale of a representative the First Republic villa built in 1939 on a large plot with 3 apartments, 2 terraces, a garden and an indoor pool. In very good condition after reconstruction with a rich history and a story in a beautiful place in the prestigious residential area of Podolí accesible in five minutes by car from the center of Prague. The usable area of 557 sqm offers 3 apartments, 2 terraces, an indoor pool by the house, a garage, 2-3 parking places on the plot. Total area of plot is 1617 sqm. Built-up area 220 sqm, garden 1397 sqm. Until now the villa was rented to an embassy, previously to a legal office and it was also the residence of the famous artist Jiří Trnka, who had a studio here - the garden with his cat became his inspiration for the famous book and movie "The Garden". The apartment on the 1st above-groundfloor (from the street it is basement) 3+1 with bathroom, fireplace, pantry and terrace with its own entrance from the garden was approved in 2003 for administrative purposes. There is also the technical background of the house (4 rooms). Apartment on the 2nd floor - (from the street it is the groundfloor) - offers two bedroom apartment (main entrance is from a quiet street), a living room with a large fireplace, a diningroom, a study, a dressing room, a kitchen, two halls, a separate toilet and a terrace with access to the garden. On the 3rd and the 4th above-groundfloors (1st and 2nd floor) - there is four bedroom apartment ( 5 +1) with 2 bathrooms, dressing room, storage . The house is equipped with an alarm, camera system, satellite, window blinds, gas boiler. The house offers several possibilities of the use, connection or division. Over the years, the house has undergone several renovations (2010 total renovation of the electrical installation and attic rooms). The quiet part of Prague 4 - Podolí offers all the facilities for a comfortable family life as well as for business purposes (company headquarters). Excellent transport connection: by car - 5 km from the center - Wenceslas Square, metro C station "Pražského povstání" 1.3 km from the house, bus station 8 minutes walk from the house. Large parks, schools, kindergartens, shopping center Arkády Pankrác are nearby. Golf course - (2 km), airport accesible 30 minutes by car. The seller reserves the right to select the buyer based on the criteria chosen by him.

Základní info

Evidenční číslo:
008897
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Vápencová, Praha 4, Podolí, Praha
Cena:
49 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize a právního servisu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1617 m2
Plocha užitná:
557 m2
Plocha zastavená:
220 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
4
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná
Podle vyhlášky:
Vyhláška č. 78/2013 Sb.

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem, Terasa, Garáž, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku