Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej usedlosti s uzavřeným dvorem a pozemky, Medenice, Žďár

62 550 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Kamenná
  • obytná: 1156 m2
  • zastavěná: 1156 m2
  • pozemek: 77270 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Okraj obce
  • Garáž
  • Parkování

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost - komplex 2 historických domů o výměře 1656 m2 s rozsáhlými pozemky o rozloze 75615 m2. Nemovitost se nachází v malebné lokalitě Medenice, obec Žďár, obklopené Píseckými horami a přírodní památkou Zelendárky.
Usedlost s uzavřeným dvorem prošla nákladnou a odbornou rekonstrukcí, skládá se ze dvou obytných budov a garáže. Hlavní budovu o výměře podlahové plochy 230 m2 tvoří dva oddělené obývací pokoje s krbem a otevřenými stropy do štítu, z nichž je možné vyjít velkými prosklenými dveřmi na venkovní prostranství. Dále je zde kuchyně s kachlovým kamny a jídelní částí. Kuchyň je plně profesionálně vybavena spotřebiči, varnou deskou, troubou, myčkou, atd., a je velkými prosklenými dveřmi otevřená terase s dřevěnou podlahou a elektricky ovládanou markýzou, případně chodbou do zahrady. Podlahové vytápění a dobře navržená kachlová kamna poskytují teplo a atmosféru. Přípravná kuchyň je oddělena od společenské místnosti a je se zabudovanou chladničkou. Následuje šatna, úklidová místnost (prádelna) a toaleta. Soukromí majitelů zajišťují dvě samostatné ložnice s vlastními koupelnami a toaletami přístupné z každé jedné ložnice.
Druhý dům se samostatným vchodem je o podlahové ploše 150 m2 a tvoří ho vybavená kuchyně s jídelní částí, obývací prostor s ložnicí a pracovnou, a koupelna s toaletou. Navazující sauna se sprchou a východem na louku za domem nabízí v zimním období ochlazení ve sněhu.
Z prostranství dvora je možnost využít samostatné toalety, dále se zde nachází technická místnost domu.
Všechna okna a dveře jsou zajištěna centrálním zastíněným a zabezpečením venkovními žaluziemi. Zabezpečení zajišťuje i moderní poplašný systém.
Na usedlost navazují pozemky a pastviny o celkové rozloze přes 75000 m2.
Tato krásná malá lokalita se nachází po levé straně při cestě ze Žďáru do Nové Vsi. Směrem východním se rozprostírají Písecké hory s Vysokým Kamýkem (626,8 m n.m.). Severovýchodně až jihovýchodně od vesnice se nachází soustava rybníků chráněných jako přírodní památka Zelendárky.
Jedná se o nemovitost pro náročné klienty, vyžadující absolutní soukromí pro trvalé či rekreační bydlení. Usedlost se prodává s kompletním vybavením.
Pro více informací a prohlídku nemovitosti mě neváhejte kontaktovat.

Prodej rodinného domu Žďár, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 1156 m2, pozemek o velikosti 77270 m2, se zastavěnou plochou 1156 m2, a zahradou 500 m2, a nebo zkuste třeba, Rodinné domy Písek, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, terasa, zahrada, elektro je zavedeno, a to 400V.

Exclusively we offer you for sale a unique property - a complex of 2 historical houses with an area of 1656 m2 and with extensive land covering 75615 m2. The property is located in the picturesque locality of Medenice, part of village Žďár, surrounded by the Písek Mountains and the natural monument of Zelendárky. The homestead with a closed courtyard has undergone extensive and professional reconstruction and consists of two residential buildings and a garage. The main building, with a floor area of 230 m2, comprises two separate living rooms with a fireplace from which you can access the outdoor space through large glazed doors. Additionally, there is a kitchen with tiled stoves and a dining area. The kitchen is fully equipped with appliances such as a hob, oven, dishwasher, etc. and there is a large woodfloor terrace with a awning or alternatively a corridor leading to the garden through large glazed doors. The prep kitchen is separated from the social space and includes a built-in refrigerator. There is also a cloakroom, a utility room (laundry), and a toilet. The privacy of the owners is ensured by two separate bedrooms with their own bathrooms and toilets accessible from each bedroom. The second house with a separate entrance has a floor area of 150 m2 and comprises a equipped kitchen with a dining area a living space with a bedroom and a workspace, and a bathroom with a toilet. An adjoining sauna with a shower and an exit to the meadow behind the house offers cooling down in the snow during the winter. Additional separate toilets are available from the courtyard, and there is also a technical room in the house. All windows and doors are secured with central blinds and outdoor shutters. The property is surrounded by land and pastures totaling over 75000 m2. This beautiful small locality is situated on the left side of the road from Žďár to Nová Ves. To the east, the Písek Mountains with Vysoký Kamýk (626.8 m above sea level) extend. Northeast to southeast of the village, there is a system of ponds protected as the natural monument of Zelendárky. This property is for demanding clients requiring absolute privacy for permanent or recreational living. The homestead is sold with complete furnishings. Do not hesitate to contact me for more information and to arrange a viewing of the property.

Základní info

Evidenční číslo:
3060
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Nová Ves u Protivína, Žďár, Písek
Cena:
62 550 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Kamenná

Plochy

Plocha pozemku:
77270 m2
Plocha užitná:
1156 m2
Plocha zastavená:
1156 m2
Plocha zahrady:
500 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Počet NP:
1
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Garáž, Parkování, Terasa, Zahrada

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku