Zpět na přehled
  • prodej
  • Rekreační objekty

Prodej malebné chalupy 2+1 65m2, garáž 23m2, sklep 4m2 a zahrada 451m2 Albrechtice nad Vltavou

3 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Chalupa
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 65 m2
  • zastavěná: 118 m2
  • pozemek: 569 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Sklep
  • Garáž
  • Parkování
  • místnosti: 3

Exkluzivně vám nabízíme malebnou chalupu o velikosti 2+1 65m2 plus garáž/dílna 23m2 a sklep 4m2, se zahradou 451m2, celkem pozemek 569m2 v obci Albrechtice nad Vltavou, okr. Písek, Jihočeský kraj.

Dům je dispozičně rozdělen na :

- obývací pokoj s jídelnou 21m2 s krásnými 120let starými kachlovými kamny, s výhledem do zahrady
- kuchyň 8m2 - s kamny na dřevo
- ložnici 18m2 s výhledem do zahrady
- koupelnu 4m2 s elektrickým ohřívačem vody, kotlem na ohřev teplé vody (lázeňská kamna), vanou, umyvadlem a pračkou
- toaleta
- komora 7m2
- sklep 4m2 na uchování potravin
- půdní prostor možnost vybudovat další obytný prostor
- garáž / dílna s vjezdem z ulice

Zahrada se vzrostlými stromy třešeň či jablko poskytují příjemný stín v létě. Je orientovaná mimo ulici, na jižní stranu a poskytuje maximum soukromí. Je zde také venkovní posezení. Na zahradě je umístěna dřevěná kolna 16m2.

Dům je napojen na veřejný vodovod, dále odpadní voda jde do kanalizace, odpad toalety je zatím sveden do jímky v obci se buduje čov a pak se napojí tedy na systém kanalizace obce. Vytápění domu je kachlovými kamny. Je zde elektřina 220V a 380V. Dům se užívá sezónně mimo zimní období. Majitelé se o dům pečlivě starají a je možné jej ihned využívat.

Tato cihlová chalupa byla přestavěna do současné podoby v 80. letech 20.století, na konci 90. let proběhla izolace proti vlhkosti podřezáním a plastovou izolací kolem domu. V roce 1995 byla dána nová střecha Bramac včetně střešních latí.

Albrechtice se nachází v území nazývaném Přírodní park Písecké hory. Jedná se o chráněnou oblast lesní komplex. Nedaleko je rozhledna Vysoký Kamýk či Tálinský rybník. V okolí je zde mnoho turistických tras a cyklotras. Přístup do lesa je cca 400 m od této nemovitosti.

V obci je obchod, obecní úřad, Pošta Partner (po pá) , mateřská škola, základní škola, dětské hřiště, kostel, ostatní služby dále v Písku ( 16 km ) či v Týně nad Vltavou (11 km).

Dostupnost autem z Prahy 120km po D4 (dokončení do Písku prosinec 2024) , z Plzně 102km, České Budějovice 38km, Tábor 50km. Autobus v obci, spojení na Písek, či Týn nad Vltavou.

Prohlídkové dny: 18.5.24, 8.6.24, 22.6.24 - pro přesný čas prosím volejte. V případě více zájemců bude nemovitost prodána dle preferencí majitele.

Prodej chalupy Albrechtice nad Vltavou, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 1 podlaží, topení je řešeno jako lokální palivové, o ploše 65 m2, pozemek o velikosti 569 m2, se zastavěnou plochou 118 m2, a zahradou 451 m2, a nebo zkuste třeba, Chalupy Písek, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, sklep, zahrada, kde v okolí se náchází pošta, supermarket, Škola, Školka, blízké okolí lze popsat jako oblast rekreační, venkovská, mezi IS se můžete těšit na 230V, voda, pitná.

Cottage 65m2 for sale at Albrechtice nad Vltavou, district Písek, South Bohemian Region

We exclusively offer you a 2+1 65m2 cottage plus a 23m2 garage/workshop and a 4m2 cellar, with a 451m2 garden, a total plot of 569m2 in the village of Albrechtice nad Vltavou, district Písek, South Bohemian Region. The house is divided into: - living room with dining room 21 m2 with a beautiful 120-year-old tiled stove, overlooking the garden - kitchen 8 m2 - with wood stove - a bedroom of 18 m2 with a view of the garden - bathroom 4 m2 with electric water heater, hot water boiler (spa stove), bathtub, sink and washing machine - toilet - chamber 7m2 - cellar 4m2 for storing food - attic space, possibility to build another living space - garage / workshop with entrance from the street A garden with mature cherry or apple trees provides pleasant shade in the summer. It is oriented away from the street, on the south side and provides maximum privacy. There is also outdoor seating. There is a 16m2 wooden shed in the garden. The house is connected to the public water supply, then the waste water goes into the sewer, the toilet waste is currently directed into a sump in the village, a culvert is being built and then it will be connected to the village's sewage system. The house is heated by a tiled stove. There is 220V and 380V electricity. The house is used seasonally outside of winter. The owners take care of the house carefully and it is possible to use it immediately. This brick cottage was rebuilt to its current form in the 1980s, at the end of the 1990s it was insulated against moisture by undercutting and plastic insulation around the house. In 1995, a new Bramac roof including roof battens was given. Albrechtice is located in the area called Písecké hory Nature Park. This is a protected area forest complex. Nearby is the Vysoký Kamýk lookout or the Tálinský rybník. There are many hiking and cycling routes in the vicinity. Access to the forest is approx. 400 m from this property. In the village there is a shop, municipal office, Partner Post Office (on Fridays), kindergarten, elementary school, playground, church, other services further on in Písek (16 km) or in Týn nad Vltavou (11 km). Accessibility by car from Prague 120 km via D4 (completion to Písek December 2024), from Pilsen 102 km, České Budějovice 38 km, Tábor 50 km. Bus in the village, connection to Písek or Týn nad Vltavou. Viewing days: 18.5.24, 8.6.24, 22.6.24 - please call for exact time. In the event of multiple applicants, the property will be sold according to the owner's preferences.

Základní info

Evidenční číslo:
88
Typ:
Rekreační objekty, Chalupa prodej
Adresa:
Albrechtice nad Vltavou, Písek
Cena:
3 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
569 m2
Plocha užitná:
65 m2
Plocha zastavená:
118 m2
Plocha sklepa:
4 m2
Plocha zahrady:
451 m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
3
Počet koupelen:
1
Počet garáží:
1
Počet pokojů:
2
Počet NP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Sklep, Zahrada, Garáž, Parkování

Inženýrské sítě

230V, Voda, pitná

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice

Vybavenost v okolí

Supermarket, Pošta, Školka, Škola

Charakter okolí objektu

Rekreační,Venkovská


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku