Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Prodej stavebního pozemku se stavebním povolením a projektem ( 1085m2), Dobrá Voda -Vrkoslavice

6 970 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 1058 m2

Prodej krásného pozemku o rozloze 1085,5 m2 s platným stavebním povolením a prováděcím projektem pro výstavbu designové nadčasové vily s využitím přírodních materiálů. Mimořádný pozemek ve tvaru rovnoběžníku obklopený vzrostlými, jehličnatými stromy s úchvatnými, panoramatickými výhledy od Ještědského hřebenu přes celé Jizerské hory, vzdálené Krkonoše až po Černou Studnici v nádherné a klidné přírodní scenérii v Dobré Vodě v Jablonci nad Nisou přesně v místní části obce Vrkoslavice u lesního porostu, v místě kde není téměř žádná zástavba.
Významným a cenným aktivem lokality je její ohraničení vzrostlými lesními porosty a existence mnoha vyhlídek a rozhleden, které lákají turisty ze širokého okolí.

Na pozemku je aktuálně přípojková skříň pro NN připojení. V místě elektřina, v dosahu plyn, vodovodní řád.
Příjezd k pozemku po místní komunikaci a příjezdové cestě.

Pozemek je pro svou atraktivní polohu zároveň zajímavý jako investiční příležitost pro podnikatelské záměry či aktivity. Celý pozemek je situován na jihozápad s celodenním slunečním svitem. Poskytuje mimořádné romantické soukromí, pocit intimity a klid. V krátké vzdálenosti Jablonec nad Nisou s kompletní občanskou vybaveností, sport, kulturu, odpočinek, vzdělání a další občanskou vybavenost. Výborná dopravní dostupnost a rychlá dostupnost do Prahy. Pozemek je momentálně jako trvalý travní porost plochy smíšené krajinné. ID nemovitosti HMA1779-0001.

Prodej stavebního pozemku Jablonec nad Nisou, pozemek o velikosti 1058 m2, a nebo zkuste třeba, Stavební pozemky Jablonec nad Nisou.

Sale of building land with building permit and project (1085m2), Dobrá Voda - Vrkoslavice

Sale of a beautiful plot of land with an area of 1058.5 m2 with a valid building permit and an implementation project for the construction of a designer timeless villa using natural materials. A beautiful plot in the shape of a parallelogram surrounded by mature, coniferous trees with breathtaking, panoramic views from the Ještěd ridge across the entire Jizera Mountains, the distant Krkonoše Mountains to Černá Studnica in an extremely peaceful natural scenery in Dobrá Voda in Jablonec nad Nisou, precisely in the local part of the village of Vrkoslavice near the forest , in a place where there is almost no development. A significant and valuable asset of the locality is its border with forest stands and the existence of many viewpoints and lookouts that attract tourists from a wide area. There is now a junction box for the LV connection on the property. Electricity on site, gas within reach, water supply system. Access to the property via local road and driveway. Due to its attractive location, the land is also interesting as an interesting investment opportunity or for business plans or activities. The entire plot is situated to the south-west with all-day sunshine. It provides extraordinary romantic privacy, a sense of intimacy and peace. A short distance from Jablonec nad Nisou with complete civic amenities, sports, culture, rest, education and other civic amenities. Excellent transport accessibility. The land is currently a permanent grassy area of mixed landscape. Due to the large size and complexity of the plot, the markings are indicative.

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1779-0001
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Sokolovská, Vrkoslavice, Jablonec nad Nisou
Cena:
6 970 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka

Plochy

Plocha pozemku:
1058 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku