Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Prodej stavebního pozemku 4 651 m2, Mladějov v Čechách

4 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • lokalita: Okraj obce
  • pozemek: 4651 m2

Nabízíme ke koupi rozměrný stavební pozemek o výměře 2 100 m2 na okraji Českého ráje v obci Mladějov. Pozemek nabízí možnost výstavby rodinného domu s vysokým koeficientem zastavitelnosti, případně i ubytovací zařízení. Z pozemku je krásný výhled přímo na Trosky.

Pozemek je rozdělený na část stavební (cca 2 100 m2) a část ochranné zeleně a zemědělského využití (celková plocha pozemku je 4 651 m2). Koeficient zastavitelnosti je 40 % - je možné zastavět až přes 800 m2. Nabízí se stavba rozměrného luxusního rodinného domu či vily s velkou zahradou, která poskytuje dostatek soukromí.

Ačkoliv pozemek přímo sousedí s vlakovou tratí, vzrostlé stromy a zeleň, která odděluje pozemek od kolejí, zajišťují klid a soukromí. Sítě elektřiny a vodovodu se nachází na hranici pozemku, kanalizace je v centru obce a je v plánu ji natáhnout i do této části obce. Plyn vůbec není v obci zaveden.

Obec Mladějov se nachází na okraji Českého ráje, nedaleko Prachovských skal či Státního hradu Trosky, který je vidět přímo z pozemku. V obci najdete supermarket, restauraci, poštu a mateřskou školu. Většinu ostatních obchodů a služeb najdete v Sobotce (5 km). Z Mladějova jezdí vlak přímo do Mladé Boleslavi, vlaková stanice se nachází několik minut chůze od pozemku.

Na žádost rádi dodáme bližší informace o využitelnosti pozemku.

Celková plocha pozemku - 4 651 m2
Stavební pozemek - 2 100 m2 (zastavitelná plocha 800 m2)
Zemědělská plocha & zeleň - 2 551 m2

Při seriózním zájmu je možné jednat o ceně.

Koupi pozemku a budoucí výstavbu je možno financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám rádi pomůžeme a zajistíme vám ty nejlepší podmínky na trhu.

Prodej stavebního pozemku Mladějov, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, pozemek o velikosti 4651 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Stavební pozemky Jičín.

Building plot for sale - 4 651 m2, Mladějov v Čechách

We offer for sale a large building plot with an area of 4,651 m2 on the edge of Český Ráj in the village of Mladějov. The land offers the possibility of building a family house with a high buildability coefficient, or possibly also an accommodation facility. From the property there is a beautiful view directly to Trosky. The land is divided into a construction part (approx. 2,100 m2) and a part of protective greenery and agricultural use. The buildability coefficient is 40% - it is possible to build up to over 800 m2. We offer the construction of a large, luxurious family house or villa with a large garden that provides enough privacy. Although the land is directly adjacent to the train line, the mature trees and greenery that separates the land from the tracks ensure peace and privacy. The electricity and water supply networks are located on the border of the property, the sewage system is in the center of the village and there are plans to extend it to this part of the village as well. Gas is not installed in the village at all. The village of Mladějov is located on the edge of Český Ráj, not far from Prachovské Skály or the Trosky State Castle, which can be seen directly from the property. In the village you will find a supermarket, a restaurant, a post office and a kindergarten. The nearby town of Sobotka offers great civic amenities. From Mladějov, a train goes directly to Mladá Boleslav, the train station is located a few minutes' walk from the property. Upon request, we will be happy to provide more detailed information about the usability of the land. The purchase of land and future construction can be financed with a mortgage loan, with which we will be happy to help you and ensure you the best conditions on the market.

Základní info

Evidenční číslo:
0497
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Mladějov v Čechách, Mladějov, Jičín
Cena:
4 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně všech poplatků RK
Umístění:
Okraj obce

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
4651 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku