Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Prodej stavebního pozemku 1.921 m2, Trnová u Jíloviště.

9 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • lokalita: Klidná část obce
  • pozemek: 1921 m2

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji rovinatý stavební pozemek o výměře 1.921 m2, který se nachází v původní zástavbě v obci Trnová u Jíloviště, Praha-západ.

Na pozemku se nachází stavba samostatně stojícího rodinného domu o zastavěné ploše cca 140 m2. Tento dům lze zrekonstruovat, nebo vystavět novou stavbu.

Dispozici domu tvoří 4 pokoje, kuchyně, koupelna s WC, spíž a zádveří. Pod střechou se nachází prostorná půda. Vytápění domu je řešeno elektrokotlem a kotlem na tuhá paliva. Rodinný dům, který je konstruován kombinací pálených cihel a kamenných tvárnic, je v původním stavu. Zastropení rodinného domu je dřevěným, trámovým stropem a zastřešení je tvořeno dřevěnou vaznicovou soustavou. Na střeše je položena betonová krytina.

Dům je napojen na elektřinu a obecní vodovod a kanalizaci. Na pozemku je vyhloubena studna, která slouží k zalévaní zahrady.

Obec Trnová u Jíloviště leží 4 km jižně od Prahy v CHKO, uprostřed brdských lesů mezi řekami Vltavou a Berounkou. V obci je restaurace, zámeček s hotelem, jezdecký areál, dětské a multifunkční hřiště, v dohledné době plánovaná výstavba školky. Základní občanská vybavenost (mateřská škola, pošta, obchod, cukrárna a pekárna) se nachází v sousedním Jílovišti. Zastávka autobusu příměstské dopravy je kousek od domu, spoj jezdí půl hodiny ke stanici metra linky B Smíchovské nádraží. Rychlostní silnice R4 umožňuje rychle spojení s Prahou (cca 20 minut).

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme vyřídit.

Doporučujeme prohlídku. Pro více fotografií či prohlídku kontaktujte makléře.

Prodej stavebního pozemku Trnová, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, o ploše 1921 m2, pozemek o velikosti 1921 m2, případně vybírejte i tady, Stavební pozemky Praha západ, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

On behalf of the owner, we offer for sale a flat building plot with an area of 1,921 m2, which is located in the original development in the village of Trnová u Jíloviště, Prague-západ. On the plot there is a building of a detached family house with a built-up area of approx. 140 m2. This house can be renovated or a new building can be built. The layout of the house consists of 4 rooms, a kitchen, a bathroom with a toilet, a pantry and a hall. There is a spacious attic under the roof. The house is heated by an electric boiler and a solid fuel boiler. The family house, which is constructed with a combination of burnt bricks and stone blocks, is in its original condition. The roof of the family house is a wooden, beamed ceiling and the roof is made of a wooden purlin system. A concrete covering is laid on the roof. The house is connected to electricity and municipal water supply and sewerage. A well is excavated on the property, which is used to water the garden. The village of Trnová u Jíloviště is located 4 km south of Prague in the PLA, in the middle of the Brda forests between the Vltava and Berounka rivers. The village has a restaurant, a castle with a hotel, a riding arena, a children's and multifunctional playground, and the construction of a kindergarten is planned in the near future. Basic civic amenities (kindergarten, post office, shop, confectionery and bakery) are located in the neighboring Jíloviště. The suburban bus stop is a short distance from the house, the connection runs for half an hour to the subway station of line B Smíchovské nádraží. The R4 expressway allows a quick connection to Prague (approx. 20 minutes). The property can be financed with a mortgage loan, which we will be happy to help you arrange. We recommend a tour. For more photos or a tour, contact the broker.

Základní info

Evidenční číslo:
TK147697
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Trnová, Praha západ
Cena:
9 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Včetně provize, včetně právního servisu.
Umístění:
Klidná část obce

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1921 m2
Plocha užitná:
1921 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku