Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Prodej stavebního pozemku 1397m2 Dobřichovice, veškeré sítě na pozemku

9 779 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 1397 m2

Prodej stavebního pozemku 1397m2 v Dobřichovicích, které jsou v souladu s územním plánem města Dobřichovice a mají dovedeny veškeré přípojky na veškeré sítě na hranici pozemku. Přes část pozemku vede VVN.

Pozemk se nachází v klidné rezidenční vilové čtvrti atraktivních a žádaných Dobřichovic, městě v okrese Praha-západ. Leží na obou březích Berounky, přibližně 23 km na jihozápad od centra Prahy a velmi oblíbené především pro blízkost neporušené přírody, veškeré občanské vybavenosti a rychlého spojení do centra elektrizovanou rychloželeznicí bez přestupu na Hlavní nádraží a Smíchovské nádraží. Z města vedou dále pravidelné autobusové linky do Prahy (Barrandov, Na Knížecí).

Klidná rezidenční oblast v pěší vzdálenosti od centra městečka Dobřichovic, které nabízí veškerou občanskou vybavenost. V Dobřichovicích funguje také státní mateřská a základní škola i ZUŠ, supermarket, pošta, lékárna a několik trendy bister a restaurací. Velkou přidanou hodnotou Dobřichovic je nedaleko vzdálená, železniční stanice Dobřichovice s přímým spojem do Prahy na Smíchovské nádraží a Hlavní nádraží. Cesta trvá pouhých 15-20 minut. Umožňuje tak pohodlné cestování do Prahy, ať už za prací nebo jinými účely. Velmi rychlá je i cesta na letiště a napojení na Pražský okruh.

Dobřichovice jsou vyhledávanou lokalitou pro trávení volného času, nejen cyklostezky podél Berounky, které vyzývají ke krásným procházkám v přírodě, jízdě na kole a dalším sportovním aktivitám, ale i parkové prostranství, rozlehlé louky a další hřiště, kde mohou trávit svůj čas rodiny s dětmi. Dobřichovice jsou známé v pořádání mnoha kulturních a společenských akcí. Můžeme navštívit pravidelné farmářské trhy, vinařské slavnosti, výstavy, divadelní představení či festivaly. ID nemovitosti HMA1637-0001.

Prodej stavebního pozemku Dobřichovice, pozemek o velikosti 1397 m2, a mnohem více na, Stavební pozemky Praha západ.

Sale of building plot 1397m2 Dobřichovice, all networks on the plot

Sale of a building plot of 1397 m2 in Dobřichovice, which is in accordance with the spatial plan of the city of Dobřichovice and has all connections to all networks at the border of the plot. VVN runs through part of the land. The land is located in a quiet residential residential area of the attractive and sought-after Dobřichovice, a town in the Prague-west district. It lies on both banks of the Berounka, approximately 23 km southwest of the center of Prague and is very popular especially for its proximity to unspoilt nature, all civic amenities and a quick connection to the center by electrified high-speed railway without transfer to Hlavní nádraží and Smíchovské nádraží. There are also regular bus lines to Prague (Barrandov, Na Knížecí) from the city. A quiet residential area within walking distance of the center of the town of Dobřichovice, which offers all amenities. In Dobřichovice there is also a state kindergarten and primary school and a secondary school, a supermarket, a post office, a pharmacy and several trendy bistros and restaurants. The great added value of Dobřichovic is that it is not far awayá, Dobřichovice railway station with a direct connection to Prague at Smíchovské nádraží and Hlavní nádraží. The journey takes only 15-20 minutes. It thus enables comfortable travel to Prague, whether for work or other purposes. The journey to the airport and connection to the Prague Ring Road is also very fast. Dobřichovice is a popular location for spending free time, not only the cycle paths along the Berounka River, which invite beautiful walks in nature, cycling and other sports activities, but also park areas, vast meadows and other playgrounds where families with children can spend their time. Dobřichovice is known for organizing many cultural and social events. We can visit regular farmers' markets, wine festivals, exhibitions, theater performances or festivals.

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1637-0001
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Pražská, Dobřichovice, Praha západ
Cena:
9 779 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Cena včetně právního servisu a provize RK

Plochy

Plocha pozemku:
1397 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku