Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Prodej sportovního centra v Karlových Varech

10 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Ostatní komerční objekt
  • lokalita: Sídliště
  • pozemek: 447 m2

Investiční příležitost. V zastoupení klienta si Vám dovolujeme představit ojedinělou nabídku - prodej zavedeného sportovního centra v Karlových Varech. Centrum je zaměřené především na Squash a Ricochet a v širokém okolí v podstatě nemá konkurenci. Nachází se v Karlových Varech - Staré Roli (Truhlářská ulice) a funguje od roku 1996. Základ dnešní budovy vznikl kompletní přestavbou původního objektu, ze kterého zbyl jen železobetonový skelet, přístavbou v roce 2006 se pak budova rozšířila téměř na dvojnásobek. Objekt je přízemní, ale do budoucna je otevřená možnost nástavby až několika dalších poschodí. V minulosti byl v tomto směru zpracován projekt, ale k realizaci nedošlo. Centrum stojí na parcele o velikosti 447 m2 a kromě malé plochy před budovou zaujímá stavba celý pozemek. Jedná se o jednopodlažní zděnou budovu s plochou střechou, okna jsou plastová, stropy jsou sníženy podhledy. Na podlahách kromě sportovišť je beton (koberce) a dlažba. Vytápění je zajištěno kombinací centrálního vytápění a elektrických sálavých stropních panelů, ohřev teplé vody zajišťují dvě tepelná čerpadla vzduch/voda Sinclair (2 x 300 litrů) v kombinaci se solárními panely na střeše. Objekt je napojen na elektřinu 220/380, vodovod a kanalizaci, plyn do budovy zaveden není, v budově je přípojka optického kabelu. Užitná plocha budovy je necelých 500 m2 a zahrnuje především sportoviště, tři kurty podle kritérií WSF (The World Squash Federation), dva certifikované, plně elektronizované kurty na ricochet (značky Fiberesen) a jeden kurt na squash, všechny s osvětlením, odpruženou podlahou a prosklenou čelní stěnou. Vše udržované, v perfektním stavu. Součástí je i půjčovna vybavení. Centrum se dlouhá léta úspěšně rozvíjelo, v minulosti se tu dokonce hrávaly četné mistrovské zápasy včetně mezinárodních. V roce 2020 ale provoz centra zastavil Covid a majitel se nyní (vzhledem k věku) už nechce k podnikání vracet. Kromě sportovišť je v budově i odpovídající zázemí - dámské i pánské šatny s toaletami a sprchami, bar s posezením (celkem cca 20 míst), na který navazuje terasa (17 m2), dětský koutek, samostatná místnost se soláriem, místnost pro masáže a technické zázemí. K objektu patří ještě další prostor o rozměru cca 50 m2, který byl původně propojen s centrem a počítalo se s jeho sportovním využitím (spinning). To je samozřejmě možné obnovit. V tuto chvíli prostor slouží jako sklad. Objekt sportovního centra se nachází v Karlových Varech - Staré Roli (Truhlářská ulice) a je velmi snadno dostupný. Parkovat lze bez problémů přímo před objektem, případně v okolních ulicích. Pár desítek metrů od objektu je zastávka MHD. Objekt je možné převzít se stávajícím zaměřením, ale je také možné zvolit jakékoliv jiné vhodné využití, včetně možností, které nabízí případná nástavba dalších podlaží. Zavolejte, rádi Vám poskytneme další informace, případně vás objektem provedeme.

Prodej komerční objekty Karlovy Vary, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je sídliště, z celkového počtu 1 podlaží, topení je řešeno jako ÚT dálkové, o ploše 480 m2, pozemek o velikosti 447 m2, se zastavěnou plochou 420 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Komerční objekty Karlovy Vary, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Škola, Školka, Úřady, zdravotnická zařízení, blízké okolí lze popsat jako oblast obytná, mezi IS se můžete těšit na 230V, 400V, voda, pitná, kanalizace, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Základní info

Evidenční číslo:
170
Typ:
Komerční nemovitosti, Ostatní komerční objekt prodej
Adresa:
Truhlářská, Stará Role, Karlovy Vary
Cena:
10 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Sídliště
Typ budovy:
Rohový
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
447 m2
Plocha užitná:
480 m2
Plocha zastavená:
420 m2
Plocha nebyt. prostor:
480 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky:
Vyhláška č. 78/2013 Sb.

Inženýrské sítě

230V, 400V, Voda, pitná, Kanalizace

Dopravní dostupnost

Silnice, MHD

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Supermarket

Charakter okolí objektu

Obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku