Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Prodej spoluvlastnického podílu 1/2 - stavební pozemky Chvalšiny

9 995 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 52315 m2

Představujeme tento komplex rozsáhlých pozemků na kraji obce Chvlašiny s výhledem na Kleť, určených k budoucí výstavbě.

Předmětem prodeje je spoluvlastnický podíl ve výši ideální 1/2 souboru pozemků s celkovou výměrou 52.315 m2, z toho:

cca 14.900m2 - plochy pro bydlení
cca 27.000m2 - plochy územních rezerv pro bydlení - ÚRB 2
cca 10.400m2 - plochy zemědělské

Dle územního plánu je část ploch zařazena do kategorie: Plochy bydlení, přípustné jsou stavby rodinných i bytových domů a rodinné rekreace, vč. dopravní a technické infrastruktury. Podíl zastavěných ploch může činit až 35 % plochy pozemku. Limit 1-3 podlaží + obytné podkroví.

Část ploch je zařazena do kategorie: ÚRB 2 - plochy územních rezerv pro bydlení. Předpokladem pro transformaci ploch územních rezerv na zastavitelné plochy je pořízení územní studie a příslušné změny Územního plánu s prověřením vyčerpání rozvojových možností pro bydlení v dané lokalitě sídla Chvalšiny naplněním zastavitelné plochy CHVALŠINY D1 minimálně z 50 % její výměry.

Z hlediska tech. infrastruktury je dle ÚP počítáno s připojením na trafostanici a obecní vodovod, v dosahu i ČOV. Na katastru nemovitostí již odděleny parcely pro budoucí komunikace.

Krásné výhledy do přírody na okolní vrchy a Kleť (CHKO Blanský les), včetně umístění na klidném okraji obce tvoří zajímavou příležitost ke koupi podílu na pozemku, za účelem dalšího zhodnocení a vybudování ZTV.

V docházkové vzdálenosti je dostupná občanská vybavenost obce Chvalšiny vč. náměstí, obchodů, restaurací atd. V okolí najdete vše potřebné k bydlení a rekreaci. Dojezdová vzdálenost do Č. Krumlova 11km a Č. Budějovic 30km.

Kontaktujte specialistu pro více informací.

Prodej stavebního pozemku Chvalšiny, osobní vlastnictví, pozemek o velikosti 52315 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Stavební pozemky Český Krumlov.

Sale of co-ownership share 1/2 - building land in Chvalšiny

We present this complex of extensive plots on the edge of the village of Chvlašiny with a view of Kleť, intended for future construction. The subject of sale is a co-ownership share in the amount of an ideal 1/2 of a set of plots with a total area of 52,315 m2, of which: approx. 14,900m2 - area for living approx. 27,000m2 - areas of territorial reserves for housing - ÚRB 2 approx. 10,400m2 - agricultural area According to the zoning plan, part of the areas is included in the category: Residential areas, the construction of family and apartment buildings and family recreation are permitted, incl. transport and technical infrastructure. The proportion of built-up areas can be up to 35% of the land area. Limit 1-3 floors + residential attic. Part of the areas is included in the category: ÚRB 2 - areas of territorial reserves for housing. The prerequisite for the transformation of areas of territorial reserves into buildable areas is the acquisition of a spatial study and relevant changes to the Zoning Plan with verification of the exhaustion of development possibilities for housing in the given locality of the Chvalšina residence by filling the buildable area of CHVALŠINA D1 with at least 50% of its area. From the point of view of tech. infrastructure, according to the ÚP, is calculated with a connection to the substation and the municipal water supply, within reach of the sewage treatment plant. Parcels for future communications have already been separated at the land registry. Beautiful views of nature on the surrounding hills and Kleť (CHKO Blanský les), including the location on the quiet edge of the village, form an interesting opportunity to buy a share of the land, for the purpose of further evaluation and construction of ZTV. Civic amenities of the village of Chvalšiny are available within walking distance, incl. square, shops, restaurants, etc. In the surroundings you will find everything you need for living and recreation. Driving distance to Č. Krumlov 11 km and Č. Budějovice 30 km. Contact a specialist for more information.

Základní info

Evidenční číslo:
000144
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Chvalšiny, Český Krumlov
Cena:
9 995 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
52315 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku