Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej slunného bytu 4kk (159,4m2 + 20m2), Strašnice - Praha 10

17 490 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 4+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 159 m2
  • 4. podlaží
  • stav: Velmi dobrý

Velkoryse prostorný, klimatizovaný, rekonstruovaný slunný mezonetový byt 3+1 (159,4m2) s upravenou rozšířenou dispozicí o 20 m2 na 4+1 (179,4m2) ve 4. patře udržovaného, cihlového bytového domu bez výtahu stojícího v Praze 10 Strašnicích, stojící klidné rezidenční čtvrti vystavěné v polovině 20. století, vyniká přilehlou obklopující zelení i pohodlným dosahem služeb. Příjemně poklidná rezidenční čtvrť s autentickou rezidenční atmosférou, vystavěná v polovině 20. století s bohatou zelení. Výbornou dopravní dostupnost zajišťují tramvaje z blízké zastávky, v pěším dosahu je také stanice metra linky A Strašnická nebo Skalka.

Dispozici prostorného bytu 4KK zahrnuje dvě podlaží. Ve vstupní úrovni se nachází otevřený, velkoryse prostorný koncept prosluněného obývacího pokoje, jídelny, případě pracovny, samostatná kuchyň s oknem, dvě ložnice, prosvětlená koupelna s oknem (s vanou, sprchovým koutem, dvojumyvadlem, toaleta, bidet,) a další samostatná toaleta s umyvadlem zvlášť. Technická místnost pro pračku, sušičku, menší komora jako rozšíření úložného prostoru, vstupní předsíň. Podkroví nabízí flexibilní využití - možnost umístit ložnici rezidentů, popřípadě dětské herny apod.

Vybavení zahrnuje dřevěné parketové podlahy, plynový kotel, nová plastová okna, klimatizace, kuchyňská linka se spotřebiči, šatní skříně v ložnici a na chodbě. Posuvné dveře při vstupu do obývací části.

Mimořádně žádaná a příjemná rezidenční lokalita Strašnic s kompletní občanskou vybaveností v pěším dosahu. V okolí vše potřebné supermarket, kavárny a cukrárny, lékárna, restaurace, mateřská a základní škola i gymnázium. Bohaté možnosti sportovního vyžití nabízí blízký park Gutovka, zimní stadion Eden, sportovní hala, plavecký bazén, fotbalové i ragbyové hřiště nebo lehkoatletický stadion. Kousek od domu je tramvajová zastávka a stanice metra Strašnická je vzdálená 600 m. Autem se lze rychle napojit na Jižní spojku. ID nemovitosti HMA1843-0001.

Prodej bytu 4+kk Praha 10, Strašnice, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 4. podlaží, z celkového počtu 4 podlaží, o ploše 159 m2, a mnohem více na, Byty 4+kk Praha 10, je vybaven či je k dispozici nezařízeno nábytkem.

Sale of sunny 4-bedroom apartment (159.4m2 + 20m2), Strašnice - Prague 10

Generously spacious, air-conditioned, renovated sunny maisonette apartment 3+1 (159.4m2) with modified layout extended by 20m2 to 4+1 (179.4m2) on the 4th floor of a well-maintained brick apartment building without a lift in Prague 10 Strašnice , standing in a quiet residential area built in the middle of the 20th century, stands out for its surrounding greenery and convenient access to services. Pleasantly quiet residential area with an authentic residential atmosphere, built in the middle of the 20th century with abundant greenery. Excellent transport accessibility is provided by trams from a nearby stop, and the A Strašnická or Skalka metro stations are also within walking distance. The layout of the spacious 4-bedroom apartment includes two floors. On the entry level there is an open, generously spacious concept of a sunny living room, dining room, if possible a study, a separate kitchen with a window, two bedrooms, a bright bathroom with a window (with a bath, shower, double sink, toilet, bidet,) and another separate toilet with sink separately. Technical mutility room for washing machine, dryer, smaller chamber as an extension of the storage space, entrance hall. The attic offers flexible use - the possibility of placing a resident's bedroom, possibly a children's playroom, etc. Equipment includes wooden parquet floors, gas boiler, new plastic windows, air conditioning, kitchen with appliances, wardrobes in the bedroom and in the hallway. Sliding door at the entrance to the living area. Extremely desirable and pleasant residential location in Strašnice with complete civic amenities within walking distance. Everything you need in the vicinity - supermarket, cafes and pastry shops, pharmacy, restaurant, kindergarten and elementary school and gymnasium. The nearby Gutovka park, the Eden winter stadium, a sports hall, a swimming pool, football and rugby pitches or an athletics stadium offer rich opportunities for sports. There is a tram stop a short distance from the house and the Strašnická metro station is 600 m away. You can quickly connect to the South Link by car.

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1843-0001
Typ:
Byty, 4+kk prodej
Adresa:
U kombinátu, Praha 10, Strašnice, Praha
Cena:
17 490 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
k jednání
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
159 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
4. podlaží
Počet NP:
4
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku