Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rodinného domu z keramzitových bloků - zastavěná plocha až 98 m2

4 300 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Montovaná
  • obytná: 98 m2
  • zastavěná: 60 m2
  • pozemek: 1 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Projekt
  • lokalita: Klidná část obce
  • Garáž

Jsme realitní partner stavební společnosti a nabízíme Vám nadčasovou výstavbu rodinných domů z odolných, nízkoenergetických keramzitových montovaných bloků na území Moravskoslezského a nebo Olomouckého kraje na vlastním pozemku.

Jsme připraveni Vám s výběrem a koupí vhodného pozemku pomoci a aktivně ho pro Vás vyhledat.

Dům je patrový a nepodsklepený s variantami 4 + kk až 5 + kk ideální pro malé stavební parcely. Základní varianta za nabídkovou je velkosti 4 + kk a třemi ložnicemi - podrobněji v půdorysech. Ve variantě s půdní nádstavbou se v přízemí domu nachází 1x ložnice, 1x koupelna s vanou, WC a technickou částí, obývací pokoj spojen s terasou, kuchyní a jídelnou. V 2. NP je 3x ložnice a 1x koupelna s WC a vanou. Dům je možné postavit s variantou základní + garáž.

Proč si vybrat zrovna tento druh stavební konstrukce?

Cena je vždy až na prvním místě. Je nižší oproti jiným druhům zděných konstrukcí, protože šířka obvodových keramzitových bloků je pouze 15 cm a 10 cm u vnitřních stěn. Ušetříte tak na velikosti základové desky a vnitřních omítkách - desky jsou tak hladké, že se dají ihned vymalovat. Tepelný komfort - keramzitové desky akumulují teplo a udržují stálou teplotu v domě a zároveň mají výborné tepelně-izolační vlastnosti. Ekologicko-zdravotní - lisovaná keramzitová deska je přírodní materiál s bezpečnostním atestem. Bezpečnost - jedná se zcela nehořlavý a mrazuvzdorný materiál zcela odolný proti živým organismům a vodě. Vlhkost - lisovaný keramzit má vysoké absorpční schopnosti okolo 21 % - je odolný proti houbám a plísním. Základová deska - je plovoucí celistvá betonové deska vylita na dostatečné vrstvě kameniva - zdivo nepraská, nehýbe se a nesaje vlhkost - velmi dlouhá celková životnost stavby až 200 let. Tento druh základové desky je ideální pro poddolované území, vlhkých promočených nebo písečných a jílovitých půd.

Dům dále obsahuje - plastová okna, plastové dešťové svody, dřevěný krov (ne vazníkový), betonovou střešní krytinu, strop sádrokarton, izolace střechy, izolace obvodového zdiva , venkovní omítka s arylovým nátěrem, hromosvod zabudovaný pod izolaci, střešní dřevěné podhledy z boku oplechovány a venkovní parapety plechové s povrchovou eloxací. Kvalitní keramická vnitřní dlažba a obklady. Dveře dřevěné obložkové vnitřní. Vstupní dveře plastové - protipožární. Dveře na terasu plastové - balkonové otevírací a nebo posuvné se zapuštěným prahem.

Pokud Vám tento projekt z nějakého důvodu nevyhovuje - nevadí. Zdarma Vám pomůžeme navrhnout půdorys Vašeho vysněného domu a předáme našim projektantům. Ti Vám navrhnou Váš individuální projekt. Pokud s námi uzavřete smlouvu, tak cena projektu bude odečtena od celkové ceny domu, takže projekt budete mít také zdarma.

Doba výstavby od 3 měsíců podpisu smlouvy s předpokladem platného stavebního povolení. V případě zájmu vyřizujeme za Vás i stavební povolení.

Pro více informací kontaktujte makléře nabídky.

Prodej rodinného domu Karviná, stav je uveden jako projekt, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 98 m2, pozemek o velikosti 1 m2, se zastavěnou plochou 60 m2, případně vybírejte i tady, Rodinné domy Karviná, je vybaven či je k dispozici garáž, nezařízeno nábytkem.

Sale of a family house made of expanded clay blocks - built-up area up to 98 m2

As a sales representative of a construction company, we offer you timeless construction from durable, low-energy expanded concrete prefabricated blocks in the Moravian-Silesian Region or the Olomouc Region on our own land. We are ready to help you with the selection and purchase of suitable land and to actively search for it for you. The house is multi-storey and without a basement with variants 4 + kk to 5 + kk ideal for small building plots. The basic variant for the offer is the size of 4 + kk and three bedrooms - in more detail in floor plans. In the variant with an attic superstructure, on the ground floor there is 1 bedroom, 1 bathroom with bathtub, toilet and technical part, living room connected with a terrace, kitchen and dining room. On the 2nd floor there are 3 bedrooms and 1 bathroom with toilet and bath. The house can be built with a basic variant + garage. Why choose this type of building construction? The price always comes first. It is lower compared to other types of masonry structures, because the width of the perimeter expanded clay blocks is only 15 cm and 10 cm at the inner walls. This saves on the size of the base plate and internal plaster - the boards are so smooth that they can be painted immediately. Thermal comfort - expanded clay boards accumulate heat and maintain a constant temperature in the house and at the same time have excellent thermal insulation properties. Ecological-health - pressed expanded clay board is a natural material with a safety certificate. Safety - it is a completely non-flammable and frost-resistant material completely resistant to living organisms and water. Moisture - pressed expanded clay has high absorption capacity of about 21% - is resistant to fungi and mold. Base slab - is a floating solid concrete slab poured on a sufficient layer of aggregate - the masonry does not crack, does not move and does not absorb moisture - a very long total life of the building up to 200 years. This type of foundation slab is ideal for mined areas, moist soaked or sandy and clayey soils. The house also contains - plastic windows, plastic rain gutters, wooden truss (not truss), concrete roofing, plasterboard ceiling, roof insulation, perimeter masonry insulation, exterior plaster with aryl coating, lightning conductor built under insulation, wooden roof ceilings from the side clad and outdoor sheet metal window sills with surface anodizing. Quality ceramic interior paving and tiling. Interior wood paneled doors. Plastic entrance doors - fireproof. Plastic terrace doors - balcony opening or sliding with recessed sill. Construction period from 3 months of signing the contract with the assumption of a valid building permit. If you are interested, we also process a building permit for you. Contact the offer broker for more information.

Základní info

Evidenční číslo:
0077
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Mizerovská, Karviná
Cena:
4 300 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
provize se neplatí, cena na vyžádání
Stav:
Projekt
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Montovaná

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1 m2
Plocha užitná:
98 m2
Plocha zastavená:
60 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. A - mimořádně úsporná

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem, Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku