Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rodinného domu s bazénem, 1054 m2 - Blučina

10 490 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Smíšená
  • obytná: 170 m2
  • zastavěná: 225 m2
  • pozemek: 1054 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Dobrý
  • Sklep
  • Parkování
  • Bazén

V exkluzivním zastoupení Vám k prodeji nabízíme tento rodinný dům se zahradou a bazénem, v obci Blučina, nedaleko od Brna. Jedná se o prostorný rodinný dům s dvěmi bytovými jednotkami, z čehož každá jednotka má dispozici 3+1 a obě jednotky mají vlastní vstup ze zahrady. Celková výměra pozemku činí 1054 m2, z čehož zastavěná plocha je 225 m2. Užitná plocha obou jednotek přibližně 170 m2.

První jednotka se nachází v původní zástavbě, směrem do ulice a momentálně již není obývaná. Je vhodná k menší modernizaci. Dispozičně se jedná o byt 3+1, tedy obývací pokoj, 2 ložnice a kuchyně s kuchyňskou linkou vybavenou troubou s plynovým sporákem, digestoří a lednicí s mrazákem. Dále chodba a koupelna s vanou i sprchovým koutem. Je zde i pračka. Podlahy: beton pokrytý kobercem, dlažba, vinyl. Kvalitní dřevěná eurookna s dvojsklem.

Druhá jednotka se přistavovala a jedná se o část domu směrem do zahrady. Dispozice je zde také 3+1 - vstupní chodba, obývací pokoj, 2 ložnice, kuchyně s velice stylovou, vestavěnou kuchyňskou linkou, vybavena indukční deskou, digestoří, troubou a myčkou na nádobí. Koupelna s vanou a WC a dále technická místnost, kde se nachází pračka i sušička. Podlahy: vinyl a lamino. Zde je také nová střecha.

Vytápění v celém domě zajišťuje plynový kotel. Voda dálkově. Je i studna, zde je voda ale pouze užitková.

Na zahradě si můžete užít odpočinku ve venkovním zastřešeném altánku, čí u zapuštěného bazénu se slanou vodou - ohřev bazénu pomocí tepelného čerpadla. Bazén je 3 roky starý.
Na pozemku nechybí ani dílna.
Z části zahrady, kde je bazén můžete také brankou projít do další části zahrady. Jsou zde plodící jabloně a víno. Na samém konci pozemku se také nachází klenbový sklep.

Nabízená nemovitost se prodává kompletně vybavená. Od nábytku, pračky, sušičky až po bazénový robotický vysavač, který Vám usnadní údržbu.

Před domem parkování na dvě auta.

V případě dotazů, či zájmu o osobní prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Prodej rodinného domu Blučina, stav je uveden jako dobrý, o ploše 170 m2, pozemek o velikosti 1054 m2, se zastavěnou plochou 225 m2, případně vybírejte i tady, Rodinné domy Brno-venkov, je vybaven či je k dispozici sklep, parkování, bazén, zařízeno nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale, Houses Family, 170 m - Blučina

n exclusive representation, we are offering you this family house with a garden and a swimming pool in the village of Blučina, not far from Brno. This is a spacious family house with two separate units, each unit featuring 3+1 layout, and both units have their own entrance from the garden. The total land area is 1,054 m2, with a built-up area of 225 m2. The usable area of both units is approximately 170 m2. The first unit is located in the original building, facing the street, and is currently unoccupied. It is suitable for minor modernization. The layout consists of a 3+1 apartment, which includes a living room, 2 bedrooms, and a kitchen with a kitchen unit equipped with an oven, a gas stove, an extractor hood, and a fridge with a freezer. Additionally, there is a hallway and a bathroom with both a bathtub and a shower. A washing machine is also available. Flooring consists of carpet, tiles, and vinyl. High-quality wooden euro windows with double glazing are installed. The second unit is an extension towards the garden. The layout is also 3+1, comprising an entrance hall, a living room, 2 bedrooms, a kitchen with a stylish built-in kitchen unit equipped with an induction cooktop, an extractor hood, an oven, and a dishwasher. There is also a bathroom with a bathtub and a toilet, as well as a utility room with a washing machine and a dryer. Flooring consists of vinyl and laminate. This part of the house has a new roof. Heating throughout the house is provided by a gas boiler. Water supply is from a distant source. There is also a well on the property, primarily used for utility water. In the garden, you can enjoy relaxation in a covered gazebo or take a dip in the sunken saltwater pool, which is heated using a heat pump and is only 3 years old. Additionally, there is a workshop on the property. From the part of the garden where the pool is located, you can access another section of the garden through a gate. Here, you'll find fruit-bearing apple trees and grapevines. At the far end of the plot, there is a vaulted cellar. The property is being sold fully furnished, from furniture to appliances, including a robotic pool cleaner that will make maintenance easier. Parking space for two cars is available in front of the house. If you have any questions or would like to schedule a personal viewing, please do not hesitate to contact me.

Základní info

Evidenční číslo:
01194
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Komenského, Blučina, Brno-venkov
Cena:
10 490 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně právního servisu
Stav:
Dobrý
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

včetně právního servisu

Plochy

Plocha pozemku:
1054 m2
Plocha užitná:
170 m2
Plocha zastavená:
225 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Sklep, Parkování, Bazén, Zařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku