Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rodinného domu 3+kk - 97 m2, pozemek 191 m2, Olšinská, Praha 9 - Hostavice

13 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 97 m2
  • zastavěná: 69 m2
  • pozemek: 191 m2
  • stav: Řadový
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Sklep
  • Parkování

Hledáte svůj nový domov? Nebo si přejete uniknout z velkoměsta do příjemného prostředí, klidu a zároveň být v dosahu města, veškerých služeb, s perfektní dostupností do centra Prahy?

V městské části Hostavice / Jahodnice, Vám nabízíme komfortní rodinný dům s dispozicí 3+kk, s podlahovou plochou 97 m2, a krásným pozemkem o celkové rozloze 191 m, který splňuje očekávání snad každého z nás.

Zajímavá a do detailu promyšlená dispozice zahrnuje v přízemní části velkorysý obývací prostor s krbem a plně vybaveným kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, předsíň s vestavnými skříněmi, technickou místnost s místem pro uložení pračky a sušičky, komoru a samostatnou toaletu.
Po schodišti z dubového masivu se dostanete do prvního patra, kde se nachází prostorná ložnice, pokoj / pracovna, koupelna s vanou a sprchovým koutem, WC a vstup na velkou terasu, poskytující dokonalé soukromí.

Elektrické sálavé panely či podlahové topení v koupelně ovládá inteligentní systém Siemens Synco Living, díky němu si můžete na ovládacím panelu snadno nastavit požadovanou teplotu v jednotlivých místnostech. Okna opatřená venkovními žaluziemi, nadstandardní vybavení, velká část domu ještě v záruční lhůtě.

Zahrádka s orientací na jižní stranu, prostor před domem je chráněn novým plotem a brankou, vjezdová vrata na dálkové ovládání, parkovací stání pro dva automobily.

Bezproblémové parkování také na ulici před domem.

Na zahradě je umístěn vrt s čerpadlem, který Vám ušetří náklady na vodu.

Jako další úložný prostor Vám poslouží sklep 3x2 m, který je na zahradě a v tuto chvíli probíhá jeho dokončení.

Harmonie, pohoda a opravdu bezstarostná údržba domu s moderními technologiemi pro komfort bydlení si zaslouží Vaši pozornost a zařazení do Vašeho výběru, co říkáte?

Hostavice/Jahodnice , kde najdete v okolí vše, co potřebujete - školka, restaurace, obchody, nákupní centra Europark a Fashion Arena, služby, dětská hřiště, přírodní památky, rybníky, údolí Rokytka, Počernický park, přírodní park Klánovice - Čihadla, golfový resort, tenisové kurty, cyklostezky.
Je zde mnoho míst, kde se dají provozovat sportovní a volnočasové aktivity.

Perfektní dopravní dostupnost do centra zajišťují pravidelné spoje MHD, možno využít i vlakové spoje, kterými se dostanete do centra Prahy za 15 minut.
Jedná se o velmi zajímavou a žádanou lokalitu s kompletní občanskou vybaveností a perfektní dopravní dostupností.

Dům lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi a zcela zdarma zajistíme za těch nejvýhodnějších tržních podmínek.

V případě zájmu o prohlídku, mne neváhejte kontaktovat.

Prohlídky jsou určené pro vážné zájemce s vyřešenou finanční situací ( hotovost, před schválený hypoteční úvěr, případně domluvíme schůzku s naším finančním poradcem).

Prodej rodinného domu Praha 9, Hostavice, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 97 m2, pozemek o velikosti 191 m2, se zastavěnou plochou 69 m2, a zahradou 94 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Praha 9, je vybaven či je k dispozici sklep, parkování, terasa, nezařízeno nábytkem, zahrada.

Sale of family house 3+kk - 97 m2, land 191 m2, Olšinská, Prague 9 - Hostavice

Looking for your new home? Or do you wish to escape from the big city to a pleasant environment, peace and at the same time be within reach of the city, all services, with perfect accessibility to the center of Prague? In the Hostavice / Jahodnice district, we offer you a comfortable family house with a layout of 3+kk, with a floor area of 97 m2, and a beautiful plot of land with a total area of 191 m, which meets the expectations of almost everyone. The interesting and detailed layout includes on the ground floor a generous living space with a fireplace and a fully equipped kitchenette and access to the garden, an entrance hall with built-in wardrobes, a utility room with space for storing a washing machine and dryer, a pantry and a separate toilet. A staircase made of solid oak leads to the first floor, where there is a spacious bedroom, a room / study, a bathroom with a bathtub and a shower, a toilet and an entrance to a large terrace, providing perfect privacy. Electric radiant panels or floor heating in the bathroom are controlled by the intelligent Siemens Synco Living system, thanks to which you can easily set the desired temperature in individual rooms on the control panel. Windows equipped with external blinds, above-standard equipment, a large part of the house still under warranty. South-facing garden, the area in front of the house is protected by a new fence and gate, remote control entrance gate, parking space for two cars. Trouble-free parking also on the street in front of the house. There is a well with a pump in the garden, which will save you water costs. The 3x2 m cellar, which is in the garden and is currently being completed, will serve as additional storage space. Harmony, well-being and truly carefree house maintenance with modern technologies for living comfort deserve your attention and inclusion in your selection, what do you say? Around the house there are all amenities - kindergarten, restaurants, shops, Europark and Fashion Arena shopping centers, services, playgrounds, natural monuments, ponds, Rokytka valley, Počernický park, nature park Klánovice - Čihadla, golf resort, tennis courts, cycle paths . There are many places where sports and leisure activities can be carried out. Perfect transport accessibility to the center is ensured by regular public transport connections, you can also use train connections, which will take you to the center of Prague in 15 minutes. This is a very interesting and desirable location with complete civic amenities and perfect transport accessibility. The house can be financed with a mortgage loan, which we will be happy to arrange for you completely free of charge under the most favorable market conditions. If you are interested in a tour, do not hesitate to contact me. Tours are intended for serious interested parties with a resolved financial situation (cash, pre-approved mortgage loan, or we can arrange a meeting with our financial advisor)

Základní info

Evidenční číslo:
0194
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Olšinská, Praha 9, Hostavice, Praha
Cena:
13 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně všech poplatků RK
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
191 m2
Plocha užitná:
97 m2
Plocha zastavená:
69 m2
Plocha zahrady:
94 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zahrada, Nezařízeno nábytkem, Terasa, Parkování, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku