Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rodinného domu 192 m, pozemek 430 m, Praha 8

12 499 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 192 m2
  • pozemek: 430 m2
  • stav: Rohový
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

Exkluzivně nabízíme k prodeji velkoryse řešený rodinný dům situovaný v městské části Praha 8 Březiněves, který sestává ze 3 samostatných bytových jednotek o dispozici 3+1, 2+1 a garsoniéry + další příslušenství ( technické místnosti apod.)

Dům je tedy možné využívat jako dvougenerační nebo případně pronajímat po jednotkách.

Celková podlahová plocha rodinného domu činí 192m2 a dům stojí na pozemku o celkové rozloze 430m2. Dům prošel v nedávné době částečnou rekonstrukcí jako je nová střecha, topení, podlahové krytiny, plastová okna, el. kotel, sklepem, s vlastní studnou, vlastním parkingem. Možnost další dostavby, rekonstrukce, rozšíření domu, prostor pro fotovoltaické panely.

Plyn v domě není.

Dům je situovaný na 3. světové strany, slunný.

K dispozici je zahrada s bazénem, směrem do klidné části, s příjemným posezením, dětským koutkem

Městská část Praha 8 Březiněves leží na severním okraji Prahy v sousedství Dolních Chaber, Čakovic a Ďáblic.

Březiněves disponuje komplexní občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. Nachází se zde mateřská školka, nákupní centrum s lékárnou i mnoho restaurací. V brzké době bude také zahájena stavba základní školy.

Březiněves je obklopena zelení a nabízí dostatek místa jak pro odpočinek a relaxaci, tak i aktivní sportovní vyžití. Je zde polyfunkční venkovní hřiště s umělým povrchem, fotbalový klub TJ Březiněves, tenisové kurty, beachvolejbalové hřiště, nebo fitness centrum.

V nedalekých Letňanech, vzdálených pouhých 5 minut jízdy, se pak nachází OC Letňany, multikino, sportovní areál se zimní halou a aquacentrem a také stanice metra C. Ještě blíž jsou pak možnosti nakupování v Globusu Čakovice. Pro cestu do centra metropole lze využít také nedaleké stanice metra Ládví, Střížkov nebo Letňany.

Právě díky občanské vybavenosti a skvělé dostupnosti se Březiněves stala v posledních letech vyhledávanou rezidenční lokalitou v Praze.

S financováním nemovitosti Vám velmi rádi pomůžeme za stále nejvýhodnějších podmínek na trhu. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vaše nové bydlení.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky mě kontaktujte

Prodej rodinného domu Praha 8, Březiněves, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 192 m2, pozemek o velikosti 430 m2, a mnohem více na, Rodinné domy Praha 8, je vybaven či je k dispozici zařízeno nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

We exclusively offer for sale a generously designed family house located in the Prague 8 Březiněves district, which consists of 3 separate housing units available 3+1, 2+1 and studios + other accessories (technical rooms, etc.). The house can therefore be used as two-generation or possibly rent by units. The total floor area of the family house is 192 m2 and the house stands on a plot of land with a total area of 430 m2. The house has recently undergone a partial reconstruction such as a new roof, heating, floor coverings, plastic windows, electric. boiler, cellar, with own well, own parking lot. Possibility of further construction, reconstruction, extension of the house, space for photovoltaic panels. There is no gas in the house. The house is situated on the 3rd side of the world, sunny. There is a garden with a swimming pool, facing a quiet part, with a pleasant sitting area, a children's corner. The district of Prague 8 Březiněves is located on the northern edge of Prague in the neighborhood of Dolní Chaber, Čakovice and Ďáblic. Březiněves has comprehensive civic amenities and excellent transport accessibility. There is a kindergarten, a shopping center with a pharmacy and many restaurants. The construction of a primary school will also start soon. Březiněves is surrounded by greenery and offers plenty of space for rest and relaxation as well as active sports. There is a multifunctional outdoor playground with an artificial surface, the football club TJ Březiněves, tennis courts, a beach volleyball court, or a fitness center. In nearby Letňany, just a 5-minute drive away, there is OC Letňany, a multiplex cinema, a sports complex with a winter hall and an aqua center, as well as metro station C. Shopping opportunities are even closer in Globus Čakovice. You can also use the nearby metro stations Ládví, Střížkov or Letňany to travel to the center of the metropolis. Thanks to civic amenities and great accessibility, Březiněves has become a sought-after residential location in Prague in recent years. We will be happy to help you with real estate financing under the most favorable conditions on the market. The best way to assess whether this house is suitable for your new home is during a personal inspection. For more information or to arrange a tour, contact me

Základní info

Evidenční číslo:
HZ147363
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Na Hlavní, Praha 8, Březiněves, Praha
Cena:
12 499 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Včetně kompletních realitních a právních služeb
Stav:
Dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Rohový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
430 m2
Plocha užitná:
192 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku