Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rodinného domu 176 m2 Šalvějová, Jesenice

14 995 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 176 m2
  • zastavěná: 66 m2
  • pozemek: 445 m2
  • stav: Řadový
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Garáž
  • Parkování
  • Bazén

Pokud hledáte nový domov, který vám zajistí pohodu, klid a život v zeleni, mám pro Vás perfektní řešení v podobě rohového řadového domu ve vyhledávané lokalitě Jesenice-Osnice. Dům o užitné ploše 176 m2 a dispozici 4+kk (původně koncipován jako 5+kk) byl kolaudován v roce 2006 a majitelé ho ze stavu hrubé stavby vkusně vyšperkovali do dnešní podoby.
K domu náleží krásná kaskádovitá zahrada o celkové ploše 445 m2, do které byl kromě terasy s citem zakomponován i bazén vyhřívaný tepelným čerpadlem a zahradní domek.
Dům je třípodlažní, a jeho umístění ve svahu bylo velmi chytře využito pro jeho vlastní užívání, kdy centrálním podlažím s přístupem na terasu a do zahrady je podlaží prostřední.
Spodní podlaží, kterým se do domu vstupuje, je umístěno na úrovni komunikace, stejně tak i parkování na vlastním pozemku pro 2 automobily a garáž. Součástí garáže je i dostatek úložných prostor a technický kout s pračkou, sušičkou a vanou. Vstupní hala je s garáží propojena, což je praktické zejména v nepříznivém počasí. V tomto podlaží je umístěn i hostinský pokoj, komora pro uložení nezbytností a koupelna s WC, sprchovým koutem a vyhřívanou podlahou.
V centrálním podlaží, které je dominantou a srdcem tohoto krásného domu, vstoupíte do otevřeného prostoru kuchyně s jídelní částí a s obývacím pokojem, odkud se dostanete i na částečně krytou terasu s jižní orientací, která láká k příjemnému odpočinku a posezení u kávy či ke grilovačce a volně navazuje na zbytek zahrady s bazénem a zahradním domkem. Obývací prostor v chladných dnech příjemně vyhřeje krb.
V posledním podlaží se nachází ložnice se šatnou, dětský pokoj (který lze rozdělit na dva menší pokoje) a koupelna s WC, vanou i sprchovým koutem. Z chodby se dostanete také na prostornou půdu, kde jsou další úložné prostory.
Interiér domu působí světle a vzdušně, zejména díky použití kvalitních materiálů podlahy a schodiště jsou masivní dřevěné z javoru, stejně tak i dveře a obložky. Na stěnách byly použity omyvatelné malby. Kuchyňská linka na míru disponuje vestavnými spotřebiči Bosch a má dvě velké přednosti jednak vlastní prostornou spíž a také okno s výhledem do zeleně.
Dům je vytápěn plynovým kotlem a pečlivě udržován - je zde k dispozici i centrální vysavač. Náklady na provoz domu jsou nízké, žádné investice neočekávejte.
Umístění domu v rámci lokality zaručuje klid a minimální dopravní ruch, rychlé spojení na pražský okruh a dálnici D1 i rychlé spojení na metro ( za 14 minut na metro C v intervalech po 10 minutách). Vše, co potřebujete k běžnému životu, máte doslova za rohem - škola i školka, nedaleká obchodní zóna Čestlice, nákupní možnosti v Jesenici, restaurace, kavárny. Pro milovníky sportu a přírody je takto lokalita jako stvořená obec protíná cyklostezka vedoucí z Průhonic do Jesenice, v pěší dostupnosti máte jezdecký klub či golfové odpaliště Průhonický park a zámek i vyhlášené zmrzlinářství.
Tento dům opravdu stojí za to vidět. Zavolejte mi, ráda Vám jej ukážu osobně.

Prodej rodinného domu Jesenice, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 176 m2, pozemek o velikosti 445 m2, se zastavěnou plochou 66 m2, případně vybírejte i tady, Rodinné domy Praha západ, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, bazén, zařízeno částečně nábytkem, ve vybavení také naleznete internet.

If you are looking for a new home that will provide you with comfort, peace and life in the green, I have the perfect solution for you in the form of a corner townhouse in the sought-after location of Jesenice-Osnice. The house with a usable area of 176 m2 and a layout of 4 + kk (originally conceived as 5 + kk) was approved in 2006 and the owners have tastefully decorated it from the state of rough construction to its present form.The house has a beautiful cascading garden with a total area of 445 m2, which in addition to the terrace has been sensitively incorporated a swimming pool heated by a heat pump and a garden house. The house is three-storey, and its location on a slope has been very cleverly used for its own use, with the central floor with access to the terrace and garden being the middle floor. The lower floor, through which the house is entered, is located at road level, as is the parking on the private plot for 2 cars and the garage. The garage also includes ample storage space and a utility area with washing machine, tumble dryer and bath. The entrance hall is connected to the garage, which is practical especially in bad weather. On this floor there is also a guest room, a pantry for storing essentials and a bathroom with toilet, shower and heated floor. On the central floor, which is the dominant feature and the heart of this beautiful house, you enter the open space of the kitchen with the dining area and the living room, from where you can also reach the partially covered terrace with a southern orientation, which invites you to relax and enjoy a coffee or a barbecue and is loosely connected to the rest of the garden with a swimming pool and garden house. A fireplace warms the living area on cold days. On the top floor there is a bedroom with a dressing room, a children's room (which can be divided into two smaller rooms) and a bathroom with toilet, bath and shower. From the hallway you can also reach the spacious attic, where there are additional storage spaces.The interior of the house looks bright and airy, especially thanks to the use of quality materials - the floors and staircase are solid maple wood, as are the doors and trim. Washable paint has been used on the walls. The bespoke kitchen has built-in Bosch appliances and has two great features - both its own spacious pantry and a window overlooking the green. The house is heated by a gas boiler and meticulously maintained - there is also a central vacuum cleaner. The running costs of the house are low due to the high quality insulation. The location of the house within the locality guarantees peace and minimal traffic, quick connection to the Prague ring road and D1 motorway as well as quick connection to the metro ( in 14 minutes to metro C at intervals of 10 minutes). Everything you need for everyday life is literally around the corner. This house is really worth seeing. Call me, I will be happy to show it to you in person.

Základní info

Evidenční číslo:
22455
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Šalvějová, Osnice, Jesenice, Praha západ
Cena:
14 995 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
445 m2
Plocha užitná:
176 m2
Plocha bazénu:
3 m2
Plocha balkónu:
4 m2
Plocha zastavená:
66 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
4
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná

Vybavení objektu

Garáž, Parkování, Bazén, Zařízeno částečně nábytkem

Dopravní dostupnost

Dálnice, Silnice, MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku