Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rodinného domu 138 m

19 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Smíšená
  • obytná: 138 m2
  • pozemek: 818 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Garáž
  • Parkování

V zastoupení majitele nabízím rodinný dům v krásné lokalitě Praha 4 Šeberov.
Rodinný dům má dispozici 5 +kk.
V přízemí je obývací prostor s kuchyňským koutem a schodištěm o celkové ploše 62,8 m2, pracovna 12,5 m2 (součástí je sauna 1,5 m2), koupelna 8,8 m2 (2 umyvadla, vana, sprchový kout, WC), WC 2,2 m2 (WC, umyvadlo, kotel, bojler), předsíň s vestavěnými skříněmi 9,9 m2 a komora 1,3 m2 (centrální vysavač). V podkroví je ložnice 14,5 m2, 2 dětské pokoje, každý 11,5 m2, a galerie 3 m2.
Celková zastavěná plocha je 115 m2 a čistá podlahová plocha je 138 m2.
Nemovitost je ideální pro milovníky světla a dřeva v interiéru, v klidné části Hrnčíř, nadstandardně zateplený. Pozemek má plochu 818 m2 a je na něm mimo terasy, bazénu s protiproudem, letní kuchyně, garáže a parkovacích stání hlavně prostorná zahrada s mnoha vzrostlými stromy.
Dům má částečně zastřešenou venkovní terasu 36 m2, zastřešené garážové stání pro 2 auta s vjezdem z ulice K Safině, jehož součástí je uzavíratelná komora pro zahradní techniku (9 m2), nezastřešené parkovací stání pro 2 auta s vjezdem z ulice Lipenská. Dále se na pozemku nachází dřevěný zahradní domek pro 4 kola, dřevěná letní kuchyň, připravená k dokončení, a vytápěný laminátový bazén s protiproudem (7 m3). Na pozemku je kopaná studna, hluboká cca 6 m pro zalévání zahrady, na trávníku je rozvedena závlaha.
Pozemek je územním plánem definovaném jako OB území čistě obytné, koeficient zastavitelnosti není určen. Na pozemku je tak možné postavit ještě jeden rodinný dům s vchodem z ulice Lipenská o podlažnosti max. 2 NP + podkroví nebo pozemek rozdělit na 2 části.Dům byl zkolaudován v r. 1998, v letech 2015-2016 zrekonstruován (výměna všech oken, dodatečná izolace obvodových stěn i střechy, instalace klimatizace do podkrovních místností, instalace elektricky ovládaných předokenních markýz na všechna okna).
Topení elektrický přímotopný kotel, ústřední topení, v části domu elektrické podlahové topení. Ohřev teplé vody elektrickým bojlerem. V podkrovních pokojích je instalována klimatizace. Svislá okna Slavona se zapuštěným venkovním rámem s izolačním trojsklem 0,5 W/m2K s předokenními markýzami, střešní okna Velux s izolačním trojsklem 0,5 W/m2K s předokenními markýzami a částečně s vnitřními roletami.
Cesta autem do centra Prahy trvá cca 15 min. 250 m od domu se nachází zastávka BUS MHD Hrnčíře, ze které cesta na Metro C Opatov trvá cca 7 min.
Jedná se o klidnou rezidenční lokalitu v jižní části Prahy. Hrnčíře spadají pod Městskou část Praha Šeberov. V Hrnčířích či Šeberově je dostupná veškerá občanská vybavenost jako např. zdravotní středisko, obchody, škola, školky, restaurace, sportovní zařízení.
Vřele doporučuji prohlídku!

Prodej rodinného domu Praha 4, Šeberov, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 138 m2, pozemek o velikosti 818 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Praha 4, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

On behalf of the owner, I offer a family house in a beautiful location in Prague - 4 Šeberov. The family house has 5 +kk available. On the ground floor there is a living room with a kitchenette and a staircase with a total area of 62.8 m2, a study of 12.5 m2 (including a sauna of 1.5 m2), a bathroom of 8.8 m2 (2 sinks, bathtub, shower, toilet), WC 2.2 m2 (toilet, sink, boiler, boiler), hall with built-in wardrobes 9.9 m2 and chamber 1.3 m2 (central vacuum cleaner). In the attic there is a bedroom of 14.5 m2, 2 children's rooms, each 11.5 m2, and a gallery of 3 m2. The total built-up area is 115 m2 and the net floor area is 138 m2. The property is ideal for lovers of light and wood in the interior, in a quiet part of Hrnčíř, insulated above standard. The land has an area of 818 m2 and, in addition to the terraces, swimming pool with counter current, summer kitchen, garage and parking spaces, there is mainly a spacious garden with many mature trees. The house has a partially covered outdoor terrace of 36 m2, a covered garage for 2 cars with an entrance from K Safině street, which includes a lockable chamber for garden equipment (9 m2), an uncovered parking space for 2 cars with an entrance from Lipenská street. There is also a wooden garden house for 4 bikes on the property, a wooden summer kitchen, ready to be finished, and a heated laminate swimming pool with a counter current (7 m3). There is a dug well on the property, about 6 m deep, for watering the garden, and the lawn is irrigated. The land is defined by the spatial plan as OB - purely residential area, the buildability coefficient is not determined. It is thus possible to build one more family house on the land with an entrance from Lipenská street, with a maximum of 2 floors + attic or divide the land into 2 parts. The house was approved in 1998, renovated in 2015-2016 (replacement of all windows, additional insulation of perimeter walls and roof, installation of air conditioning in attic rooms, installation of electrically controlled awnings on all windows). Heating electric direct heating boiler, central heating, electric underfloor heating in part of the house. Hot water heating with an electric boiler. Air conditioning is installed in the attic rooms. Slavona vertical windows with recessed exterior frame with insulating triple glass 0.5 W/m2K with front window awnings, Velux roof windows with insulating triple glass 0.5 W/m2K with front window awnings and partly with internal blinds. The journey by car to the center of Prague takes about 15 minutes. 250 m from the house is the Hrnčíře bus stop, from which the journey to Metro C Opatov takes about 7 minutes. This is a quiet residential location in the southern part of Prague. Hrnčíře falls under the Municipal District of Prague - Šeberov. In Hrnčířy or Šeberov, all civic amenities are available, such as health centers, shops, schools, kindergartens, restaurants, sports facilities. I highly recommend a tour!

Základní info

Evidenční číslo:
HZ147286
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
K Safině, Praha 4, Šeberov, Praha
Cena:
19 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Smíšená

Plochy

Plocha pozemku:
818 m2
Plocha užitná:
138 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet pokojů:
5
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Parkování, Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku