Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rodinného domu 104 m, pozemek 190 m

13 190 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Smíšená
  • obytná: 104 m2
  • pozemek: 190 m2
  • stav: Řadový
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce

Dovoluji si Vám nabídnout řadový dům z roku 2015 o dispozici 5KK, s podlahovou plochou 104 m2 a celkovou plochou pozemku 190m2, v lokalitě Praha - západ, Jinočany.

Dispozice domu jsou následující:

Přízemí - Dominantu tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linkou a vstupem na zahradu. V přízemí se dále nachází pokoj orientovaný do ulice, který může sloužit jako ložnice nebo pracovna. Koupelna se sprchovým koutem a WC. Předsíň a chodba se vstupy do pokojů a schody do prvního patra.
V prvním patře se nachází 3 prostorné ložnice, chodba se vstupy do pokojů, vstup na půdní prostor (52m2) a koupelna s vanou a WC.

K domu dále náleží parkovací stání pro 2 auta přímo před domem, zahrada s terasou a zahradním domkem.

Jedná se o moderní a kvalitně postavený dům, který nabízí skvělé akumulační a akustické schopnosti s nízkou energetickou náročností.
Vytápění je zajištěno vlastním tepelným čerpadlem.
Podlahy jsou dubové, kvalitní kuchyně na míru s vestavěními spotřebiči Electrolux, skříně na míru.

Možnost přenechat vybavení.

Celkové měsíční náklady na bydlení cca 4500,-Kč

Dopravní a občanská dostupnost:

Dopravní spojení vlakem nebo autobusem (Zličín 9 min, Stodůlky 4 min, Luka, Vypich), přímý spoj vlakem na Smíchovské nádraží do cca 17 minut a přímý spoj Nemocnice Motol. Metropole Zličín vzdálena pouze 5 minut autem. V obci se nachází kompletní občanská vybavenost ZŠ, MŠ, Česká pošta, obchod s potravinami, restaurace, zdravotní středisko s lékárnou. Sportovní zázemí poskytuje místní Sokol Jinočany, dále je u obce Malý rybník s možností přírodního koupání, vede tudy rovněž cyklostezka A12 Hlubočepy- Řeporyje - Jinočany.

Možno financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás rádi, zdarma, zajistíme za těch nejlepších podmínek na trhu.

Ohledně dalších informací mě neváhejte kontaktovat.

Doporučuji prohlídku!

Prodej rodinného domu Jinočany, stav je uveden jako novostavba, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 104 m2, pozemek o velikosti 190 m2, a zahradou 76 m2, a mnohem více na, Rodinné domy Praha západ, je vybaven či je k dispozici zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

I would like to offer you a terraced house from 2015, available 5 KK, with a floor area of 104 m2 and a total plot area of 190 m2, in the location of Prague - West, Jinočany. The layout of the house is as follows: Ground floor - The dominant is a spacious living room with a kitchenette and access to the garden. On the ground floor, there is also a room facing the street, which can be used as a bedroom or study. Bathroom with shower and toilet. Entrance hall and corridor with entrances to the rooms and stairs to the first floor. On the first floor there are 3 spacious bedrooms, a hallway with entrances to the rooms, an entrance to the attic space (52m2) and a bathroom with a bathtub and toilet. The house also has a parking space for 2 cars directly in front of the house, a garden with a terrace and a garden house. It is a modern and well-built house that offers great storage and acoustic capabilities with low energy consumption. Heating is provided by its own heat pump. The floors are oak, quality custom-made kitchens with built-in Electrolux appliances, custom-made cabinets. Option to leave equipment. Total monthly housing costs approx. 4,500 CZK Transport and civic accessibility: Transport connections by train or bus (Zličín 9 min, Stodůlky 4 min, Luka, Vypich), direct train connection to Smíchovské nádraží within approx. 17 minutes and direct connection to Nemocnice Motol. The metropolis of Zličín is only 5 minutes away by car. In the village there are complete civic amenities: elementary school, kindergarten, Czech post office, grocery store, restaurant, health center with pharmacy. Sports facilities are provided by the local Sokol Jinočany, there is also a Malý rybník near the village with the possibility of natural swimming, and the A12 Hlubočepy-Řeporyje-Jinočany cycle path also leads here. It is possible to finance it with a mortgage loan, which we will be happy to secure for you, free of charge, under the best conditions on the market. Please do not hesitate to contact me for further information. I recommend a tour

Základní info

Evidenční číslo:
HZ147243
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Janáčkova, Jinočany, Praha západ
Cena:
13 190 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
190 m2
Plocha užitná:
104 m2
Plocha zahrady:
76 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Zahrada


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku