Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rodinné domy, 8+kk, 409 m2 - Praha 6 - Nebušice

49 990 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 409 m2
  • zastavěná: 356 m2
  • pozemek: 2031 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Okraj obce
  • Garáž
  • Parkování
  • Bazén

Jedinečný velmi příjemný a klidný rodinný dům 8+kk, 409 m2 s terasou, domem pro hosty 2+kk, 76 m2, vyhřívaným venkovním bazénem a soukromou klidnou zahradou na úplném okraji Nebušic s výhledem do přírody. Dům je velmi vkusně a kvalitně dokončen za použití přírodních materiálů, je prostorný a vzdušný a nabízí velmi příjemné bydlení v zeleni a klidu.
Hlavní dům je třípatrový. V přízemí má prostorný obývací pokoj (41 m2) s krbem a francouzskými okny, propojený s velkou plně vybavenou kuchyní (46 m2) s příjemným ostrůvkem a se vstupem na venkovní terasu. Dále je zde samostatná jídelna, ložnice se svou koupelnou (sprchový kout, WC), pracovna s klenutým stropem, šatna a dvougaráž.
V 1. patře je hlavní ložnice se svou šatnou a koupelnou (vana, sprchový kout, WC), další ložnice se svou koupelnou (sprchový kout a WC) a místnost s pračkou, sušičkou a úložnými prostory. Do této místnosti je zaveden shoz prádla z koupelny v 2. patře.
V 2. patře jsou 3 ložnice, koupelna (vana, sprchový kout, WC) a samostné WC.
Dům pro hosty je dvoupatrový. V přízemí je obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a toaleta. V prvním patře je ložnice a koupelna se sprchovým koutem a s WC.
Příjemné a velmi vkusné dokončení obou domů zahrnuje dřevěné podlahy, dřevěné a kamenné prvky v interiéru, ladící s kvalitními na míru vyrobenými dřevěnými dveřmi, francouzskými okny či velkými okny propojující domy se zahradou.
Na zahradě je venkovní zastřešený a vyhřívaný bazén (se slanou vodou) s posezením, které navazuje na venkovní terasu (kde je příprava pro letní kuchyni). Zaharada nabízí výhled do zeleně, trávník má zavlažovací systém, jsou zde ovocné stromy a drobné dřeviny.
Tato nemovitost je jedinečná svou neopakovatelou atmosférou, která se jen tak nenajde.
Dům bude nezařízený kromě kuchyně, spotřebičů a osvětlení.
Hlavní dům - energetická třída D a dům pro hosty - energetická třída C.

Majitel má právo prodat nemovitost nabídce, dle vlastního uvážení. Cena uvedená v inzerci RK je orientační a může být upravena dle vzájemného ujednání mezi prodávajícím a kupujícím, prostřednictvím RK. Všechny textové údaje v inzerci jsou orientační a mají pouze informační charakter, čímž nezavazují RK k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. RK si vyhrazuje právo na vyjednávání s dalšími zájemci o koupi nemovitosti a to nejpozději do dne uzavření rezervační smlouvy s konkrétním zájemcem.

Prodej rodinného domu Praha 6, Nebušice, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 409 m2, pozemek o velikosti 2031 m2, se zastavěnou plochou 356 m2, a zahradou 1675 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Praha 6, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, terasa, bazén, nezařízeno nábytkem, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale houses Family, 409 m - Praha - Nebušice

This unique property at the edge of Nebusice features a large main house, cozy guest house, outdoor heated swimming pool, and a private, peaceful garden with stunning views of the surrounding area. The house is carefully and tastefully detailed with custom, natural materials, having been completely renovated in 2017. The main house (409 m2) has three stories and includes 6 bedrooms. The ground floor features a spacious living room (41m2) with a fireplace and large French doors opening to the garden. The open floorplan allows it to be connected to a fully equipped kitchen (46m2), which includes custom cabinets and a large kitchen island. The kitchen also opens onto the outdoor terrace through a unique Dutch door. Additionally on this floor there is a separate dining room, a bedroom with en suite bathroom (with corner shower, toilet), an office with vaulted ceiling, and a mud room which connects to the double garage. The middle floor contains the master bedroom with a spacious dressing room and en suite bathroom (bathtub, walk-in shower, toilet); another bedroom and en suite bathroom (walk-in shower and toilet); and a laundry room with washing machine, dryer and ample storage space. The laundry room features a laundry chute from the bathroom on the top floor. On the top floor there are 3 bedrooms, a large bathroom (bathtub, walk-in shower, toilet) and another separate toilet room. The quaint, renovated guest house (76m2) has two stories. On the ground floor there is a living room with a fully-equipped kitchen corner and a hidden toilet room. On the top floor there is a bedroom and a bathroom with a walk-in shower and toilet. The stylish finishing of both houses includes hardwood floors and other tasteful wood and stone features, along with custom-made sliding wood doors, French doors, and large windows connecting the houses with the spacious garden. In the garden there is an outdoor heated pool (salt water) with a sliding cover, generous outdoor living space, and a terrace with connections for an outdoor kitchen. The garden provides stunning views of the natural surroundings, a landscaped lawn with irrigation system, and fruit trees and other carefully chosen plants. This unique property is unmatched for its tranquility, both inside and out. Energy class D for main house and C for guest house.

Základní info

Evidenční číslo:
N02859
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Truhlářka, Praha 6, Nebušice, Praha
Cena:
49 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně DPH, včetně právního servisu, s provizí RK, s poplatky

Plochy

Plocha pozemku:
2031 m2
Plocha užitná:
409 m2
Plocha zastavená:
356 m2
Plocha zahrady:
1675 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
142 kWh/m2

Vybavení objektu

Bazén, Terasa, Garáž, Nezařízeno nábytkem, Zahrada, Parkování

Dopravní dostupnost

MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku