Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej rekonstruovaného bytu 1+1, Praha 5 - Zbraslav

4 200 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 1+1
  • Osobní
  • konstrukce: Panelová
  • 39 m2
  • 5. podlaží
  • Sklep
  • stav: Po rekonstrukci
  • lokalita: Klidná část obce

Plánujete koupi bytu v klidné části Prahy, který má vše co potřebujete pro spokojené bydlení nebo hledáte investiční byt k následnému pronájmu? Pak máme pro vás tuto nabídku prakticky řešeného bytu 1+1 o velikosti 38,8m2 se sklepem (+ další 3,6m2), který je situován ve 4. patře (5. NP) kompletně revitalizovaného bytového domu v ulici Paškova, Praha 5 - Zbraslav.
Byt byl kompletně a důkladně rekonstruován. Bude vám také naprosto vyhovovat svojí sympatickou dispozicí. Ze vstupní chodby se dostanete rovně do obývacího pokoje, který je orientován na jihozápad do klidného a zeleného vnitrobloku. Kuchyň je umístěna nalevo obývacího pokoje a je zde udělána kompletní příprava na kuchyňskou linku. Z chodby je dále přístup do koupelny se sprchovým koutem a na samostatnou toaletu. K bytu patří sklep, který je v suterénu domu. Než uvidíte byt naživo, můžete si ho detailně projít na virtuální prohlídce, kterou najdete mezi prvními fotografiemi inzerátu.
V Praze je málo tak sympatických lokalit jako je Zbraslav, které jsou zasazeny do přírody a zároveň skvěle dopravně dostupné. Na procházku nebo s pejskem můžete vyrazit do nově upraveného lesoparku Belveder. Krásná trasa na běh nebo kolo je kolem Berounky. Veškeré městské služby a obchody najdete v bezprostředním okolí. Zajít na skvělé jídlo můžete do vyhlášené restaurace Barabizna a na pivo do klasické hospody Škoda lásky. A pokud byste přesto potřebovali do centra Prahy, jen minutu pěšky je autobusová zastávky MHD U včely, ze které jezdí autobusy ve špičce každých pár minut. Autem dojedete na Smíchov za 12minut.
Tento byt může být váš za 4.200.000,- Kč a je to cena vč. provize, právního servisu, bezpečné úschovy a všech poplatků. Byt je ihned k dispozici na předání a je možné ho jednoduše financovat hypotékou. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku. Těšíme se na viděnou.

Prodej bytu 1+1 Praha 5, Zbraslav, stav je uveden jako po rekonstrukci, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 5. podlaží, z celkového počtu 6 podlaží, o ploše 39 m2, a nebo zkuste třeba, Byty 1+1 Praha 5, je vybaven či je k dispozici sklep, nezařízeno nábytkem.

For sale reconstructed apartment 1+1, Prague 5 - Zbraslav

Are you planning to buy an apartment in a quiet part of Prague, which has everything you need for a happy living or are you looking for an investment apartment for subsequent rental? Then we have for you this offer of a practically designed 1+1 apartment of 38,8m2 with a cellar (+ another 3,6m2), which is situated on the 4th floor (5th floor) of a completely revitalized apartment building in Paškova street, Prague 5 - Zbraslav. The apartment has been completely and thoroughly renovated. It will also suit you perfectly with its sympathetic layout. From the entrance hall you will go straight to the living room, which is oriented to the south-west into a quiet and green courtyard. The kitchen is located to the left of the living room and a complete preparation for the kitchen has been made. From the hallway there is further access to the bathroom with shower and a separate toilet. The apartment has a cellar, which is in the basement of the house. Before you see the apartment in person, you can take a detailed virtual tour, which you can find among the first photos of the ad. There are few locations in Prague as pleasant as Zbraslav, which are nestled in nature and at the same time perfectly accessible by transport. You can go for a walk or take your dog to the newly landscaped Belveder Forest Park. A beautiful route for running or cycling is around the Berounka River. All municipal services and shops can be found in the immediate vicinity. You can have a great meal in the famous Barabizna restaurant and a beer in the classic Škoda lásky pub. And if you still need to get to the centre of Prague, just a minute's walk away is the public transport bus stop U včely, from which buses run every few minutes at rush hour. By car you can reach Smichov in 12 minutes. This apartment can be yours for 4.200.000,- CZK and this is the price including commission, legal service, safe custody and all fees. The apartment is immediately available for handover and can be easily financed with a mortgage. Do not hesitate to contact us for more information and viewing. We look forward to seeing you.

Základní info

Evidenční číslo:
0822
Typ:
Byty, 1+1 prodej
Adresa:
Paškova, Praha 5, Zbraslav, Praha
Cena:
4 200 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
vč. provize, právního servisu, bezpečné úschovy a všech poplatků
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Panelová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
39 m2
Plocha sklepa:
3 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
5. podlaží
Počet NP:
6
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku