Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej prostorného rodinného domu 213m2 se zahradou 210m2, garáží, sklepem a dílnou v Praze 9 Vinoři

16 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 213 m2
  • zastavěná: 191 m2
  • pozemek: 401 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Sklep
  • Garáž
  • Parkování

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 213m2 se zahradou 210m2, garáží 29m2, sklepem a dílnou v Praze 9 Vinoři, ul. Strojická 115.

Tento prakticky uzpůsobený dům prošel rekonstrukcí v roce 2003 a je dispozičně nastaven jako dvougenerační.

V přízemí domu (87m2) najdeme:
- 1x prostornou předsíň s úložnými prostory
- 1x kuchyň vybavena Miele spotřebiči,
- 1x ložnici/pracovnu,
- 1x obývací pokoj navazující na zimní zahradu a výstup na zahradu,
- 1x koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem, otopným žebříkem, podlahovým topením a toaletou

Z kuchyně je vstup do komory a sklepa a také průchod do garáže. Vstup z garáže do domu je suchou nohou. Dům je částečně podsklepen a je zde plynový kotel, bojler a expanze pro přízemí domu a skladovací prostory.

V prvním patře 126m2 nalezneme:
- kuchyň (23m2) s Miele spotřebiči a jídelním prostorem a je zde umístěn kombinovaný plynový kotel Buderus se zásobníkem TUV.
- obývací pokoj 27m2 (s úložnými prostory), na který navazuje terasa (9m2) s posezením
- 2x ložnice (24m2 a 17m2)
- 1x koupelnu s vanou, umyvadlem, otopným žebříkem
- 1x toaletu s umyvadlem

Zahrada 210m2 má vzrostlé keře včetně magnolie a je sem přístup jak z domu obývacího pokoje/zimní zahrady v přízemí tak z garáže. Garáž 29m2 má dvoje automatická vrata Perfect Door jedny do ulice a jedny na zahradu.

Dále je na pozemku dílna/skladové prostory se sklepením (30m2). Tato část nebyla rekonstruována. Může zde být jak letní kuchyň či kryté posezení, nebo dílna případně kancelář/pracovna.

Poloha domu je výborně dostupná. Jezdí sem linky MHD (zastávka je 3min chůze od domu). Praha 9 Vinoř nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně školy a školky, tak i řadu možností pro sport a relaxaci.
Nákupy obstaráte buď v místních obchůdcích či v malém obchodním centru Billa a v prodejně Norma. Ve Vinoři jsou ordinace lékařů, lékárna i pošta.

Okolí je ideální pro každodenní vycházky (Ctěnický háj se zámkem, Satalická obora, rybníky Malá a Velká Obůrka), vede zde několik značených turistických tras a cyklostezek. Sportovní vyžití nabízí golfový areál se dvěma hřišti, jezdecká škola ve Ctěnicích či místní Sokol a sportovní kluby.

Doporučuji prohlídku.

Prodej rodinného domu Praha, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, topení je řešeno jako lokální plynové, o ploše 213 m2, pozemek o velikosti 401 m2, se zastavěnou plochou 191 m2, a zahradou 210 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy , je vybaven či je k dispozici terasa, garáž, parkování, sklep, zahrada, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, supermarket, Škola, Školka, zdravotnická zařízení, blízké okolí lze popsat jako oblast obchodní a obytná, mezi IS se můžete těšit na 230V, internet, plyn, voda, pitná, kanalizace, studna.

Sale of spacious family house 213m2 with 210m2 garden, garage, cellar and shed Prague 9 Vinoř

We exclusively offer for sale a spacious family house of 213 m2 with a garden, garage, cellar and workshop in Prague 9 Vinoři, Strojická Street 115. This practically adapted house was renovated in 2003 and is laid out as a two-generation house. On the ground floor of the house (87m2) we find: - 1x spacious hall with storage spaces - 1x kitchen equipped with Miele appliances, - 1x bedroom/study, - 1x living room connected to the conservatory and access to the garden, - 1x bathroom with shower, sink, heating ladder, floor heating and toilet From the kitchen there is an entrance to the pantry and cellar, as well as a passage to the garage. The entrance from the garage to the house is dry. The house has a partial basement and there is a gas boiler, boiler and expansion for the ground floor of the house and storage areas. On the first floor of 126m2 we find: - a kitchen (23m2) with Miele appliances and a dining area and a Buderus combined gas boiler with a DHW tank is located here. - living room 27m2 (with storage space), connected to a terrace (9m2) with seating - 2x bedrooms (24m2 and 17m2) - 1x bathroom with bathtub, sink, heating ladder - 1x toilet with sink The 210m2 garden has mature shrubs including a magnolia and is accessible both from the house's living room/conservatory on the ground floor and from the garage. The 29m2 garage has two Perfect Door automatic doors, one to the street and one to the garden. There is also a workshop/storage space with a cellar (30m2) on the property. This part has not been reconstructed. There can be a summer kitchen or a covered sitting area, or a workshop or an office/study. The location of the house is very accessible. Public transport lines go here (the stop is a 3-minute walk from the house). Prague 9 Vinoř offers all civic amenities, including a school and kindergarten, as well as a number of options for sports and relaxation. You can do your shopping either in local shops or in the small Billa shopping center and in the Norma store. There are doctors' offices, a pharmacy and a post office in Vinoř. The surroundings are ideal for daily walks (Ctěnický háj with castle, Satalická obora, Malá and Velká Obůrka ponds), there are several marked hiking trails and cycle paths. Sporting activities are offered by a golf course with two courses, a riding school in Ctěnice or local Sokol and sports clubs.

Základní info

Evidenční číslo:
85
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Strojická, Praha 9, Praha-Vinoř, Vinoř, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena:
16 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
401 m2
Plocha užitná:
213 m2
Plocha zastavená:
191 m2
Plocha zahrady:
210 m2
Plocha terasy:
9 m2

Počty místností, umístění

Počet koupelen:
2
Počet garáží:
1
Počet NP:
2
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. F - velmi nehospodárná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Garáž, Parkování, Sklep, Terasa, Zahrada

Inženýrské sítě

Kanalizace, Voda, pitná, Plyn, Internet, 230V, Studna

Dopravní dostupnost

MHD, Autobus, Silnice

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket, Škola, Školka, Zdravotnická zařízení

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku