Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Prodej pozemku nad Berounkou pro stavbu chaty nebo domu - Račice, okr. Rakovník

2 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 1181 m2

Pokud hledáte klidné, kouzelné místo pro rekreaci uprostřed přírody, tak pro Vás mám tento pozemek obdélníkového tvaru určený pro stavbu chaty nebo menšího RD v obci Račice, okr. Rakovník

Oplocený pozemek se severní orientací se nachází v zahrádkářské kolonii v Račicích přímo nad malebnou Berounkou. Svažitý pozemek se skládá ze tří parcel o celkové ploše 1.181 m2 - část je podíl na příjezdové cestě, část je parcela o výměře 48 m2, kde stála původní chata a zbytek prostorná zahrada. V horní části pozemku jsou zbytky původní chaty - sklep a ve střední části byly vybudovány 2 velké opěrné zdi z vyztuženého betonu o šířce cca 15 metrů.

Rozměry pozemku: délka: cca 18 m x šířka cca 60 m
Vybavení pozemku:
- nová el. přípojka
- nový 3 komorový septik
- nová nádrž na dešťovou vodu o objemu 400 l
- studie o napojení na vodní zdroj
- k dispozici jsou také architektonické plány pro novou chatu (rádi poskytneme nového majiteli).

Přímo u pozemku je možné zaparkovat auto vedle přístupové cesty. Z horní části pozemku se nabízí nádherný výhled do okolí na okolní chaty a lesy. Račice mají vlastní železniční zastávku, vede zde železniční trať Beroun - Rakovník, Beroun je cca 20 km, Rakovník 26 km, Praha 50 km.
Přímo v obci je restaurace, obchod a v létě také občerstvení U Jezu, v okolí je pak spoustu zajímavých míst: hrad Křivoklát: 10 km, Nižbor - zámek a muzeum: 12 km.
Tohle je místo stvořené pro rekreaci - ideální pro milovníky přírody, vodních sportů, rybáře, houbaře a milovníky turisty.

Zvu Vás srdečně na prohlídku. Text also in English.

Ve videu byla použita hudba
Wondering by Purrple Cat | https://purrplecat.com/

Prodej stavebního pozemku Račice, pozemek o velikosti 1181 m2, více toho najdete určitě zde, Stavební pozemky Rakovník, kde v okolí se náchází supermarket, blízké okolí lze popsat jako oblast rekreační, mezi IS se můžete těšit na 230V, elektro je zavedeno, a to 230V.

Plot of land for your cottage or house in Račice, region Rakovník - 50 km from Prague

If you are looking for a peaceful and tranquil place,away from the hustle and bustle, surrounded by beautiful nature but still within an easy reach I would like to offer you this lovely plot of land in rectangle shape above the river Berounka, where you can build your own cottage or a small house in the village Račice, district Rakovník 50 km from Prague. The plot of land is surrounded by a fence, has a north-orientation and is situated in the garden colony direct above the river Berounka. The area of the land is 1.181 m2 one part is the share on the access road, one part is the plot of land 48 m2, where the original cottage wasand the rest part is a garden. In the upper part of land, you will find some remainder of the original cottage mainly the cellar. Due to the land being on a very steep slope the current owners have built two big retaining walls from reinforced concrete with the width of 15 meters in the centre part of the plot. Size of the land: length 60 meters x width 18 meters, What is available on the plot of land: - a new electrical box and new electric wiring - a new septic three-chamber tank - a new 4000-liter rainwater tank - water study - Geology study - architectural drawings of the new cottage (available for the new owner) You can park your car next to the access road. Due to the situation of the plot you have this amazing view of the surrounding woods, hills and surrounding cottages. In Račice there is a railway station, the station is approx. 15 min walk. The town Beroun is about 20 km, Rakovník 26 km, Praha 50 km. In the village you will find: pub, shop, refreshment close to the river in the summer. In the neighbourhood there many tourist sites such as castle Křivoklát: 10 km, Nižborchateau and museum: 12 km. This place is very unique purely created for relaxation and recreation - it is ideal for hiking, water-sport- fans, anglers, lovers of nature. Just give me a call and we can view the land together.

Základní info

Evidenční číslo:
20-396
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Račice, Rakovník
Cena:
2 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize, poplatků a právního servisu
Náklady na bydlení:
2900000

Cena obsahuje

včetně DPH, včetně právního servisu, cena k jednání, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1181 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Inženýrské sítě

230V

Dopravní dostupnost

Vlak, Silnice

Vybavenost v okolí

Supermarket

Charakter okolí objektu

Rekreační


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku