Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Prodej pozemků 1058m2, Praha 9 - Horní Počernice

17 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • účel: Bydlení
  • lokalita: Klidná část obce
  • pozemek: 1058 m2

ID: SaleHPLand

V Horních Počernicích, na adrese Božídarská 16, nyní nabízíme nově dostupný pozemek, (resp. dva pozemky - parc. č. 2132/21 a 2132/37), který je vhodný pro výstavbu 1 až 2 rodinných domů. Kupující má jedinečnou možnost odkoupit tento pozemek a platit pouze 5 % ročně z kupní ceny ve výši 17 500 000 Kč po dobu 5 let. To znamená, že namísto získání bankovního úvěru může kupující tyto platby hradit přímo nám. Splátka kupní ceny může být realizována do 5 let. Alternativně má kupující možnost přímého nákupu pozemku za cenu 17,5 milionu Kč. Tato flexibilita je zejména výhodná pro společnosti, které se specializují na nákup pozemků, výstavbu domů na nich a prodej dokončených nemovitostí.

Velkou kvalitou je, že pozemek se nachází v klidné části Horních Počernic, kde i srnky mají svůj domov. Díky své strategické poloze nedaleko centra Prahy a v blízkosti významných nákupních zón je tento pozemek nejen ideálním místem pro kvalitní bydlení, ale také nabízí vynikající dostupnost díky blízkosti vlakového a autobusového spojení. V docházkové vzdálenosti 15 minut se nachází stanice metra Černý Most a nedaleko pozemku je k dispozici autobusová zastávka. Zajímavou možností je i převzetí úvěru s úrokovou sazbou 5% p.a. na 100% kupní ceny, což dává další finanční flexibilitu pro kupujícího.

Pozemek je připraven k prodeji

Cena: 17 500 000 Kč

Volejte, pište: Viber, WhatsApp, Telegram
Při telefonování prosím sdělte ID číslo inzerátu.

Prodej stavebního pozemku Praha 9, Horní Počernice, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, pozemek o velikosti 1058 m2, zkusit to můžete ještě tady, Stavební pozemky Praha 9, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Škola, Školka, Úřady, zdravotnická zařízení, ve vybavení také naleznete ostatní, blízké okolí lze popsat jako oblast obytná, mezi IS se můžete těšit na 230V, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale of land 1058m2, Prague 9 - Horní Počernice

ID: SaleHPLand In Horní Počernice, at Božídarská 16, we offer a new plot (or two plots - plots no. 2132/21 and 2132/37), which is suitable for the construction of 1-2 family houses. The buyer has a unique opportunity to buy this land and pay only 5% per year of the purchase price of CZK 17,500,000 for a period of 5 years. This means that instead of taking out a bank loan, the buyer can make these payments directly to us. Payment of the purchase price can be made within 5 years. Alternatively, the buyer has the option to directly purchase the land at a price of CZK 17.5 million. This flexibility is especially beneficial for companies that specialize in buying land, building houses on it and selling finished real estate. A distinctive feature is that the plot is located in a quiet part of Horní Počernice, where there is even a home for deer. Thanks to its strategic location near the center of Prague and close to important shopping areas, this plot is not only an ideal place for quality living, but also offers excellent accessibility thanks to the proximity of train and bus connections. The Černý Most metro station is a 15-minute walk away, and a bus stop is located next to the site. Taking out a loan at an interest rate of 5% per annum is also an interesting option, up to 100% of the purchase price, giving the buyer additional financial flexibility. The land is ready for sale Price: 17 500 000 CZK Call, write: Viber, WhatsApp, Telegram Please enter the ID number of the advertisement when calling.

Základní info

Evidenční číslo:
ID:SaleHPLand
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Božídarská, Praha 9, Horní Počernice
Cena:
17 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Cena: 17 500 000 Kč
Umístění:
Klidná část obce

Cena obsahuje

včetně právního servisu, včetně DPH, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1058 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Inženýrské sítě

230V

Dopravní dostupnost

MHD, Vlak, Autobus, Dálnice, Metro

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Pošta

Charakter okolí objektu

Obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku