Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Prodej obchodního prostoru a stavební parcely ve městě Blovice, Plzeň - jih

9 100 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Obchodní prostor
  • lokalita: Centrum obce
  • obchod: 237 m2

Hledáte prostory k obchodní činnosti či bydlení v zavedeném místě centra města?

AG bydleni.cz, Vám nabízí prodej ojedinělého objektu s prostory k podnikání a zároveň i bydlení. Objekt stojí na na frekventovaném místě přímo u náměstí, na vlastním pozemku přímo v centru města Blovice, okres Plzeň - jih. K nemovitosti navíc náleží vlastní zahrada. Pozemek ve tvaru písmena & 34;L& 34; s vlastním přístupem o celkové výměře 452 m2. V dosahu jsou inženýrské sítě jako elektřina, vodovod a kanalizace. K pozemku je zajištěn přístup po obecní komunikaci a dále prostřednictvím věcného břemena s právem chůze a jízdy. Stavební parcela se nachází v zastavěné oblasti mimo hlavní dopravní tepny. Dle územního plánu je pozemek v ploše smíšené obytné městské, kde je přípustná výstavba bydlení ve více bytových obytných domech nízkopodlažních městského nebo příměstského typu a polyfunkčních bytových domech nízkopodlažních s integrovaným občanským vybavením a dále bydlení individuální v rodinných domech městského typu.

Jedná se o dvoupodlažní, nepodsklepený objekt s půdním prostorem s možností výstavby bytové jednotky. Betonové základy, zděné konstrukce, příčky ze SDK desek. Okna a vchodové dveře jsou plastové. Betonové základy s keramickou krytinou.

V přízemí se nachází zavedená prodejna krmiv, chovatelských a zahradnických potřeb. Doporučujeme jako stabilní podnikatelský záměr či investici se stabilní klientelou. Tento obchodní prostor je strategicky výhodný, zaručuje stabilní proud zákazníků a má vysoký potenciál pro podnikání. Pokud se rozhodnete využít tohoto prostoru, můžete očekávat výhody z velké frekvence a širokého spektra zákazníků.

Ve druhém patře se nachází další obchodní prostor, který může být vhodný pro jakoukoliv další obchodní a služební činnost, obchod, kavárna, bistro, výroba, kanceláře, služby, ordinace či zásilkovna atd. Obchodnímu záměru se meze nekladou. V tomto patře se nachází obchodní prostor, technické zázemí, chladící box, sociální zázemí, prodejní pult. Velmi dobré možnosti parkování a zásobování.

Půdní prostor nabízí možnost výstavby atraktivního půdního prostoru. Nabízená nemovitost je situována nad 1. NP. Na nemovitosti je položena nová střešní krytina. Napojení na veškeré IS technicky možné.

Nemovitost se sestává z obchodních prostorů s vlastním vstupem a dále půdního prostoru vhodného pro bydlení, který má též vlastní vstup. Jedná se o stavbu kolaudovanou v r. 2010. Předmětem prodeje je prodejna s vlastním vstupem, soc. zařízení, soc. zázemí, výlohami, inž. sítěmi - kanalizace, plyn, voda, tel., el. 230/400 V, zab. zařízení. Plně zatepleno, nízké náklady na provoz. Na celý objekt jsou pravidelné revize veškerých technických sítí, stavební i technická dokumentace, objekt není zatížen dluhy, exekucí ani břemeny, možnost dalších stavebních úprav.

Více informací u makléřky.

Prodej obchodních prostor Blovice, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, topení je řešeno jako lokální plynové, zkusit to můžete ještě tady, Obchodní prostory Plzeň jih, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Škola, Školka, Úřady, zdravotnická zařízení, blízké okolí lze popsat jako oblast komerční, obchodní, obchodní a obytná, obytná, průmyslová, venkovská, mezi IS se můžete těšit na 230V, 400V, internet, plyn, voda, pitná, kanalizace, studna, voda, užitková, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Základní info

Evidenční číslo:
704
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor prodej
Adresa:
Americká, Blovice, Plzeň-jih
Cena:
9 100 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s poplatky, včetně právního servisu, včetně DPH, s provizí RK

Plochy

Plocha prodejní:
237 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná
Podle vyhlášky:
Vyhláška č. 78/2013 Sb.

Inženýrské sítě

Studna, Voda, pitná, Plyn, Internet, 400V, 230V, Kanalizace, Voda, užitková

Dopravní dostupnost

Silnice, Vlak, Autobus

Vybavenost v okolí

Školka, Zdravotnická zařízení, Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Škola, Úřady

Charakter okolí objektu

Obchodní,Obchodní a obytná,Obytná,Venkovská,Průmyslová,Komerční


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku