Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej novostavby RD 5+1, bazén, 240m2

19 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 189 m2
  • pozemek: 890 m2
  • stav: Rohový
  • stav: Novostavba
  • Garáž
  • Parkování

Možnost přenechání hypotéky s úrokovou sazbou 1,9 %.

Prodej novostavby , zateplené, nízkoenergetické (A) dvoupodlažní rodinné vilky na slunném rovinatém pozemku (890m2) v turbulentně se rozvíjející obci Vysoký Újezd okrese Beroun, která je součástí rezidenčního projektu Vysoký Újezd. Příjemný rezidenční projekt v zeleni navazuje na původní vesnici stejného jména a je ideálním bydlením pro všechny, kteří hledají klidný styl života v rychlém dosahu Prahy a veškerých služeb. 5 minut jízdy autem od nájezdu na dálnici D5 a 20 minut od nejbližší stanice metra.


Dispozici domu tvoří dvě podlaží - vstupní podlaží zahrnuje prostornou halu se zabudovanými šatními skříněmi, otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní, jídelnou a přímým vstupem na terasu a následně do zahrady s bazénem, inteligentním zavlažováním a akumulací srážkové vody. Dále je zde další pokoj (pracovna, pokoj pro hosty), samostatná toaleta. Technické zázemí domu. V prvním patře domu se nachází 3 ložnice a hlavní koupelna. Součástí hlavní ložnice je plně vybavená walk- in šatna se sen suit koupelnou. K domu náleží prostorná garáž a možnost dalšího venkovního parkování přímo na pozemku před domem.

Nadstandartní vybavení zahrnuje kompletně vybavenou kuchyňskou linku zhotovenou na míru a veškeré vybavení uvedené ve fotodokumentaci, nové vinylové podlahy. V celém 1.NP podlahové vytápění, v 2.NP podlahové vytápění a topné žebříky v koupelnách, v ložnicích radiátory. Vytápění je teplovodní. Zdrojem ohřevu topné a teplé užitkové vody je kondenzační plynový kotel s integrovaným zásobníkem TUV o výkonu 20,4 kW a zajišťuje zároveň podlahové vytápění. Na spotřebě elektrické energie pro osvětlení se podílí výhradně diody. Garážová vrata a brány na dálkové ovládání.
Vyhřívaný bazén se zastřešením. Jímka na dešťovou vodu s čerpadlem na zavlažování. Podružný vodoměr. Dům je napojený na vodovodní řád a městskou kanalizaci.

Výborná dojezdová vzdálenost a dálnice D5 umožňují být v centru Prahy za necelou půl hodinu. V obci je mš, zš, otevřena prodejna potravin Žabka, pizzerie Locale ,restaurace Papilio, kosmetický salon a fitko.

V dosahu atraktivní golfové hřiště a golfový resort Albatross Golf Reso. Hřiště bylo vybudováno podle návrhu předního golfového architekta Keitha Prestona. Každoročně golfový resort hostí nejprestižnější golfovou akci D+D Real Czech Masters, která je součástí PGA European Tour. ID nemovitosti MAM0004-0001.

Prodej rodinného domu Vysoký Újezd, stav je uveden jako novostavba, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 189 m2, pozemek o velikosti 890 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Beroun, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, terasa.

Sale of newly built 5+1 house, pool, 240m2

Sale of newly built, insulated, low-energy (A) two-story family villa on a sunny flat plot (890m2) in the turbulently developing village of Vysoký Újezd, Beroun district, which is part of the Vysoký Újezd residential project. The pleasant residential project in the countryside follows on from the original village of the same name and is ideal housing for all those looking for a peaceful lifestyle within quick reach of Prague and all services. 5 minutes by car from the D5 motorway exit and 20 minutes from the nearest metro station. The layout of the house consists of two floors - the entrance floor includes a spacious hall with built-in wardrobes, an open concept living room with a kitchen, dining room and direct access to the terrace and then to the garden with a swimming pool, intelligent irrigation and rainwater storage. There is also another room (study, guest room), separate toilet. Technical background of the house. On the first floor of the house there are 3 bedrooms and a master bathroom. The master bedroom includes a fully equipped walk-in closet with a dream suite bathroom. The house has a spacious garage and the possibility of additional outdoor parking directly on the property in front of the house. The above-standard equipment includes a fully equipped kitchen made to measure and all the equipment shown in the photo documentation, new vinyl floors. Underfloor heating throughout the 1st floor, underfloor heating on the 2nd floor and heating ladders in the bathrooms, radiators in the bedrooms. Heating is hot water. The heating source for heating and domestic hot water is a condensing gas boiler with an integrated DHW storage tank with an output of 20.4 kW and also provides floor heating. Diodes only contribute to the consumption of electricity for lighting. Remote control garage doors and gates. Heated swimming pool with roof. Rainwater sump with irrigation pump. Subsidiary water meter. The house is connected to the water supply system and municipal sewerage system. The excellent driving distance and the D5 highway allow you to be in the center of Prague in less than half an hour. In the village there is a mass school, a primary school, and a grocery store Žabka, pizzerie Locale, restaurant Papilio, beauty salon and fitness center. Attractive golf course and Albatross Golf Reso golf resort within easy reach. The course was built to a design by leading golf architect Keith Preston. Every year, the golf resort hosts the most prestigious golf event D+D Real Czech Masters, which is part of the PGA European Tour.

Základní info

Evidenční číslo:
MAM0004-0001
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Vysoký Újezd, Beroun
Cena:
19 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Novostavba
Typ budovy:
Rohový
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
890 m2
Plocha užitná:
189 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. A - mimořádně úsporná

Vybavení objektu

Terasa, Parkování, Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku