Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej nového bytu na Nových Sadech v centru Brna, 2+kk s balkónem 6 m2

7 890 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 57 m2
  • 6. podlaží
  • Výtah
  • Sklep
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Centrum obce

Exkluzivně nabízíme jeden z posledních volných bytů v nové budově NOVÉ SADY, zkolaudované v září 2023.
Bytová jednotka C6.04 o dispozici 2+kk s balkónem se nachází v 6.NP budovy C.
Celková plocha je 57,89 m2, balkón má 6 m2, příslušenstvím bytu je sklepní kóje.

Ve standardech bytu je klimatizační jednotka, rekuperace, teplovodní podlahové vytápění, vše řízeno přes mobilní aplikaci chytrá domácnost, dále vinylové podlahy s reálnou strukturou dřeva, velkoformátová keramická dlažba v koupelně do výše podhledu, designové zařizovací předměty a nadstandardní interiérové dveře v.2200mm, velkoformátová hliníková okna trojskla.

Výjimečný polyfunkční dům je tvořený třemi vzájemně propojenými budovami s výrazným architektonickým vzhledem a s těmi nejmodernějšími technologiemi je celkově hodnocený jako mimořádně úsporná budova v energetické třídě A.

Inteligentní budova - optimální řízení energetiky celé budovy - 3 zdroje výroby tepla.

Primárním zdrojem tepla a chladu je tepelné čerpadlo - systém země-voda, 11 vrtů 110m hlubokých, doplněné o centrální zdroj chladu pro bytové a komerční prostory a výměníkovou stanici tepla včetně záložních plynových kotlů.
Pro snížení energetické závislosti je část střechy objektu osazena fotovoltaickou elektrárnou, další část střechy s parkovou úpravou slouží jako společná zahrada pro všechny uživatele domu.
Celá energetická koncepce je zaměřena na minimální emise CO2.

Budoucnost je v nízkých nákladech na energie.
Výborná investice na pronájmy.
Umístění v přímém centru Brna zajišťuje perfektní občanskou vybavenost, vše v pěší vzdálenosti a zároveň poskytuje vynikající napojení na městský okruh a dálniční síť.

Projekt plynule naváže na nově vznikající čtvrť jižního města Trnitou, jejíž dominantou bude promenáda na místo dnešního železničního uzlu.

Pro podrobnější informace kontaktujte uvedeného makléře nebo navštivte webové stránky Bravis reality.
Financování možné hypotékou či úvěrem ze stavebního spoření, s jejich vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Při koupi nemovitosti na investici vám naše společnost může nabídnout následující služby: zajištění vhodného nájemníka, jednorázový či pravidelný úklid bytu, malování, případné vyklízení bytu či stěhování.

Prodej bytu 2+kk Brno-město, Staré Brno, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 6. podlaží, z celkového počtu 12 podlaží, o ploše 57 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 2+kk Brno-město, je vybaven či je k dispozici sklep, terasa, výtah, nezařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete internet, kabelové rozvody, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale of apartment in Nové Sady, Brno - centrum 2+kk with balcony, 58 m

We are exclusively offering one of the last available apartments in the new building NOVÁ SADY, approved in September 2023. Apartment unit C6.04 available 2+kk with balcony is located on the 6th floor of building C. The total area is 57.89 m, the balcony is 6 m, the accessory of the apartment is a cellar cubicle. The apartment's standards include an air conditioning unit, recuperation, hot water floor heating, all controlled via a mobile application - smart home, vinyl floors with a realistic wood texture, large-format ceramic tiles in the bathroom up to ceiling height, designer furnishings and high-standard 2200mm interior doors. large format aluminum windows - triple glazing. The exceptional multi-functional building is made up of three interconnected buildings with a distinctive architectural appearance and with the most modern technologies, it is overall rated as an extremely economical building in energy class A. Intelligent building - optimal energy management of the entire building - 3 sources of heat production. The primary source of heat and cold is a heat pump - a ground-water system, 11 wells 110m deep, supplemented by a central source of cold for residential and commercial spaces and a heat exchanger station including backup gas boilers. To reduce energy dependence, part of the building's roof is equipped with a photovoltaic power plant, another part of the roof with a park arrangement serves as a common garden for all users of the building. The entire energy concept is focused on minimal CO2 emissions. The future is in low energy costs. Excellent rental investment. The location in the direct center of Brno ensures perfect civic amenities, everything within walking distance and at the same time provides excellent connections to the city ring road and the highway network. The project will smoothly connect to the newly emerging district of the southern city Trnitou, whose dominant feature will be the promenade on the site of today's railway junction. For more detailed information, contact the listed broker or visit the Bravis reality website. Financing is possible with a mortgage or a building savings loan, we will be happy to help you arrange them. When buying real estate for investment, our company can offer you the following services: securing a suitable tenant, one-time or regular cleaning of the apartment, painting, possible cleaning of the apartment or moving.

Základní info

Evidenční číslo:
03066
Typ:
Byty, 2+kk prodej
Adresa:
Nové sady, Staré Brno, Brno, Brno-město
Cena:
7 890 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Neplatíte provizi
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
57 m2
Plocha terasy:
6 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
6. podlaží
Počet NP:
12
Počet PP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. A - mimořádně úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
529 kWh/m2

Vybavení objektu

Sklep, Terasa, Výtah, Nezařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Vlak, MHD, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku