Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej luxusního rodinného domu v obci Kostelec nad Černými lesy

Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 170 m2
  • zastavěná: 295 m2
  • pozemek: 766 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce
  • Sklep

Prodej výjimečného rodinného domu s obytnou plochou 170m2 s velkou zahradou v žádané lokalitě Praha východ. Prodej výjimečného rodinného domu s obytnou plochou cca 170m2 v obci Kostelec nad Černými lesy, okres Praha východ. Dům prošel v průběhu roku 2019 kompletní rekonstrukci s citlivým přístupem k historii domu, který byl postaven ve 30. letech 20. století. Při jeho rekonstrukci byly použity ty nejkvalitnější konstrukční i finální stavební materiály. V podkroví i přízemí domu jsou nové podlahy. V přízemí jsou podlahy odvětrávané systémem Gutta Drytec. V celém domě jsou nové rozvody vody i elektřiny. V domě jsou též nové vnitřní omítky Baumit Klima s ohledem na styl domu. Nadstandardní zakázková výroba dřevěných oken a vchodových i interiérových dveří vč. obložek v dekoru Jasmín
Do domu vcházíme prostornou chodbou s možností vstupu do velkého obývacího pokoje, koupelny, ložnice, případně schodištěm do patra. Velký obývací pokoj (48m2) má francouzská okna do zahrady, kvalitní dřevěnou podlahovou krytinu (stejně tak v ložnici) a stylová kachlová kamna HEIN s akumulačními kameny - komín je nově vyvložkován. Na obývací část je napojena designově vyladěná kuchyně s oknem do ulice. S kuchyní jsou sladěné také dobové spotřebiče značky GORENJE. V přízemí je druhý prostorný pokoj (25 m2), nyní využívaný jako ložnice. Vedle ložnice je jedna ze dvou koupelen postavena ve stylu Art Deco, vybavena zařizovacími předměty ROCA Carmen a smaltovanou vanou.
Po betonových schodech vstoupíme do podkrovní části domu, kde jsou dva samostatné pokoje, druhá koupelna se sprchovým koutem, atrium a pracovna.
Podlahové krytiny jsou v přízemí kombinací dlažby a zmíněné dubové podlahy, v podkroví jsou použity dlažba v koupelně a laminátová krytina.
Vnitřní omítky a štuky jsou provedeny tak, aby navazovali na kompletní rekonstrukci, podtrhují celkovou originalitu domu.
Dům je podsklepen, vytápěn centrálním elektrickým kotlem. Obvodové zdi jsou zatepleny zateplovacím systémem WEBER Silikon. Na zateplení byly také přeneseny původní ozdobné prvky. Na střechu byla použita střešní krytina výrobce CREATON, dále příplatková střešní okna Fakro s dvojím systémem otevírání, dřevěným dekorem, hliníkovou klikou a mikro ventilací.
Celkový pozemek, včetně zastavěné plochy, nádvoří a zahrady, je 835 m2. Zahrada s několika ovocnými stromy o celkové rozloze 471 m2 dává dostatek soukromí. Tento prostor nebyl součástí rekonstrukce, je zde plánováno letní posezení případně zahradní altán. Nemovitost je bez právních vad vhodná pro hypoteční zástavu. Více informací u makléře.

Prodej rodinného domu Kostelec nad Černými lesy, stav je uveden jako novostavba, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 170 m2, pozemek o velikosti 766 m2, se zastavěnou plochou 295 m2, a zahradou 471 m2, a mnohem více na, Rodinné domy Praha východ, je vybaven či je k dispozici sklep, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Prodej luxusního rodinného domu v obci Kostelec nad Černými lesy

Prodej výjimečného rodinného domu s obytnou plochou 170m2 s velkou zahradou v žádané lokalitě Praha východ. During reconstruction been used only best constructive and decorative materials. In the attic and ground floor a new floor were made. In ground floor the space ventilates by Gutta Drytec system. The house was completely furnished by new water and electricity conducting. Inside the house is a new plastering was applied in order to regard old style , as well as a natural ventilation. In attic is applied insulation Isover Unirol Profi. Window-panes, entry and interior doors were manufactured especially for house, including door panels made in Jasmins style from Baum KlimaColor. From entry to the house a broad steps lead to living room, bathroom, bedroom or even may go by steps upward to first floor. In large living room (48 m2) are big French windows look out upon the garden, high quality wooden flooring of German company Haro and styled ceramic tale coated fireplace Hein with accumulative stones. Living room is connected to modern stylishly designed kitchen furnished by large cupboard, which drawers and doors made of veneer sheets. In the kitchen is a window which look out upon the street. There is as well full modern kitchen equipment of Gorenje embedded. At the ground floor is situated a second spacious room (25 m2), at present serves as a bedroom furnished by new quality wardrobe. Next to this room is the first bathroom designed in Art Deco style and fitted out of high quality furniture objects Roca Carmen and smelted bath-tub Kaldewei. From there stone steps lead upwards to the first floor. Where are two separate rooms, second bathroom with shower cabin (again outfitted by objects from Rica Carmen), study and further is atrium. The flooring of ground floor represents an unique combination of stylish tile and oaken hardwood. Floor of bathroom is tiled and laminated flooring is in the rest of inner space of the house.

Základní info

Evidenční číslo:
750
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Nerudova, Kostelec nad Černými lesy, Praha východ
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

cena k jednání

Plochy

Plocha pozemku:
766 m2
Plocha užitná:
170 m2
Plocha zastavená:
295 m2
Plocha zahrady:
471 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná

Vybavení objektu

Zahrada, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku