Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Prodej komerčních prostor KANCELÁŘE - SHOWROOM - SKLADY, 875 m2 v BD Želivec - Sulice

32 000 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Ostatní komerční objekt
  • lokalita: Centrum obce
  • obchod: 440 m2

Nabízím k prodeji reprezentativní komerční a obchodní jednotky s kancelářemi v dokončeném a plně obsazeném bytovém domě v obci Sulice-Želivec, v okrese Praha-východ. Komerční prostory o celkové výměře 875 m2 jsou umístěny v přízemí a 3. nadzemním podlaží polyfunkčního domu. Celková dispozice nabízeného komerčního prostoru je rozdělena do tří základních částí:
1. SHOWROOM s recepcí a samostatným vchodem i vjezdem o celkové výměře 440 m2. Součástí této jednotky je sociální zařízení, kuchyňka a také jednací místnost a kancelář. Prosklené plochy s výhledem do ulice jsou výkladní skříní této jednotky.
2. SKLADY, případně výroba, servis, apod., o celkové výměře 320 m2. Tato jednotka je doplněna třemi plně výsuvnými vraty, které jsou navrženy tak, aby bylo možné opticky nebo i fyzicky celkovou plochu jednotky rozdělit na tři stejné boxy se samostatnými vjezdy. Obě tyto části se nacházejí v přízemí domu a jsou navrženy jako volně průchozí s možností libovolného oddělení. Výška stropů v první jednotce je 2,62 m a ve druhé jednotce 3,5 m. Vytápění je podlahové, doplněné konvektory pod okny.
3. KANCELÁŘ - PRO SÍDLO FIRMY se nachází ve 3. nadzemním podlaží. Její celková výměra je 115 m2. Dispozičně je rozdělena na menší samostatnou kancelář, open space a prosklenou zasedací místnost. Součástí jednotky je také kuchyňka a WC se dvěma záchody a sprchovým koutem. Prostory jsou klimatizovány. Vstup do kanceláře je možný po samostatném schodišti, kde si ve vstupní hale nelze nevšimnout nádherného několikametrového lustru od českých sklářů.
Ke všem těmto prostorům prodejně tvořícím jeden celek patří 7 vyhrazených parkovacích stání s možností dalšího parkování za domem a naproti domu přes ulici. Podstatnou informací je také, že nákupem těchto jednotek získává nový majitel 51 % podíl v SVJ.
Prohlídky jsou možné po dohodě s makléřem. K dispozici a k nastěhování jsou pak do dvou měsíců od podpisu kupní smlouvy.
Samotný polyfunkční dům je moderní stavbou odpovídající současným trendům a nárokům na bydlení a podnikání. Dům je napojen na všechny IS a má vlastní plynovou kotelnu. Energetická náročnost budovy je B. V budově je zaveden vysokorychlostní internet. Budova je umístěna při hlavní komunikaci procházející obcí, což je důležitým faktorem při rozhodování o umístění zejména obchodních jednotek. Obec Sulice leží na státní silnici, která ji spojuje s integrovanou příměstskou HD na stanici metra C Budějovická, cca za 20 minut. Druhým směrem je pak spojení do obce Kamenice. Autem od lokality je napojení na pražský okruh spojující dálnici D1 a D5. Více info při osobním jednání.. Těším se na Vás.

Prodej komerční objekty Sulice, stav je uveden jako novostavba, jiné vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 5 podlaží, o ploše 875 m2, se zastavěnou plochou 1074 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Komerční objekty Praha východ, je vybaven či je k dispozici garáž, ve vybavení také naleznete internet.

Základní info

Evidenční číslo:
8880518
Typ:
Komerční nemovitosti, Ostatní komerční objekt prodej
Adresa:
Rovná, Želivec, Sulice, Praha východ
Cena:
32 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Cena je bez dph 21%
Vlastnictví:
Jiné
Stav:
Novostavba
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Skeletová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
875 m2
Plocha zastavená:
1074 m2
Plocha nebyt. prostor:
875 m2
Plocha prodejní:
440 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
5
Počet PP:
2

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
Vyhláška č. 78/2013 Sb.

Vybavení objektu

Garáž

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku