Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Prodej komerční nemovitosti 621 m2, 17. listopadu, Klášterec nad Ohří

20 600 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Ostatní komerční objekt
  • lokalita: Centrum obce
  • pozemek: 1832 m2

Představujeme Vám unikátní příležitost pro rozvoj Vašeho podnikání prodej komerčního objektu v atraktivní lokalitě lázeňského města Klášterec nad Ohří, na jedné z nejfrekventovanějších ulic centra obce.



Tato nemovitost nabízí nejen provozování restaurace, baru s diskotékou a kasina, ale i možnost přístavby dalších nadzemních podlaží např. pro 10-20 bytových či nebytových jednotek s dostatečnými parkovacími plochami, ale také mnoho jiných příležitostí ke komerčnímu zhodnocení. Dle územního plánu se objekt nachází v ploše občanského vybavení (komerční vybavenost) a je obklopen plochami pro bydlení (v bytových domech). Výhodou objektu jsou snadné změny jeho dispozicí, díky jeho konstrukci (montovaného skeletu ze železobetonových sloupů na železobetonovém základě). Projektová dokumentace je k nahlédnutí v RK u makléře.



V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou školy, školky, zdravotnická zařízení, pošta a kompletní síť obchodů a služeb. Dostupnost je zajištěna díky silnicím, městské hromadné dopravě, autobusové a vlakové dopravě.



Komerční objekt s podl. plochou 683 m2 tvoří dvě řadové dvoupodlažní budovy s č.p. 446 a 491 se samostatnými bezbariérovými přístupy z ulice a pozemky o celkové ploše 1832 m2 (zastavěná plocha 682 m2). V přízemí hlavní budovy (480 m2) se nachází restaurace (pizzerie) s kapacitou 60 míst, bar s diskotékou s kapacitou 100 míst a herna (kasino). V patře (118 m2) s kapacitou 63 míst se nachází letní terasa restaurace v podobě historické lodi s dětským koutkem, salónky a WC. K dopravě potravin, apod. do patra slouží malý nákladní výtah umístěný v přípravně jídel. V přízemí druhé budovy je nyní nevyužitý prostor (85 m2), který byl nedávno využíván jako řeznictví. Ze zadní části mají obě budovy samostatný přístup na nakládací rampu a zpevněný pozemek , kde lze snadno vytvořit parkovací místa. Na pozemek objektu vjezdem s dálkově ovládanými vraty lze vjet i nákladním automobilem. Před objektem je pro hosty dostatečné množství parkovacích míst na veřejné komunikaci.

Objekt je napojen na veškeré inženýrské sítě a je vytápěn plynovým kotlem s radiátory. Jako zdroj tepla místo plynového kotle je zde možné využít také přípojku k centrálnímu výměníku (dálkový horkovod). Ohřev vody zajišťuje plynový bojler a taktéž jde využít dálkové připojení TUV.

Vybavení není součástí prodeje, ale po dohodě je možné jej zde zanechat. Průkaz energetické náročnosti budovy bude dodán později, třídu PENB uvádíme tedy dočasně G.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, domluvte si prohlídku a my Vás rádi touto nemovitostí provedeme.

Prodej komerční objekty Klášterec nad Ohří, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 2 podlaží, topení je řešeno jako ÚT plynové, o ploše 621 m2, pozemek o velikosti 1832 m2, se zastavěnou plochou 682 m2, více toho najdete určitě zde, Komerční objekty Chomutov, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Škola, Školka, Úřady, zdravotnická zařízení, ve vybavení také naleznete internet, kabelová televize, kabelové rozvody, telefon, blízké okolí lze popsat jako oblast obchodní, obchodní a obytná, obytná, mezi IS se můžete těšit na 230V, 400V, internet, telefon, tV kabel, plyn, voda, pitná, kanalizace, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Základní info

Evidenční číslo:
29/2023P
Typ:
Komerční nemovitosti, Ostatní komerční objekt prodej
Adresa:
17. listopadu, Miřetice u Klášterce nad Ohří, Klášterec nad Ohří, Chomutov
Cena:
20 600 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize RK
Stav:
Dobrý
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Skeletová

Cena obsahuje

cena k jednání, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1832 m2
Plocha užitná:
621 m2
Plocha zastavená:
682 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
2. podlaží
Počet NP:
2

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Inženýrské sítě

Plyn, Kanalizace, Voda, pitná, TV kabel, Telefon, Internet, 400V, 230V

Dopravní dostupnost

Silnice, Vlak, MHD, Autobus

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola, Pošta

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná,Obchodní,Obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku