Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej italské luxusní rodinné nemovitosti, 950 m2 - Cenate Sopra (Bergamo) Itálie

Popis

  • Vila
  • konstrukce: Smíšená
  • obytná: 920 m2
  • pozemek: 3700 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Po rekonstrukci
  • lokalita: Klidná část obce
  • Garáž

Okouzlující luxusní rodinná nemovitost zasazená do údolí kopců Cenate Sopra u Bergama, která se skládá z usedlosti o rozloze 675 m2 ve třech nadzemních podlažích a samostatně stojícího domu o rozloze 160 m2, to vše obklopeno parkem o rozloze 3 700 m2, který je plně osázen olivovým hájem a stoletými rostlinami.

Usedlost se skládá ze dvou zcela nezávislých bytů, jednoho v přízemí a jednoho v prvním a druhém patře.
Byt v přízemí se skládá ze vstupní haly, obývacího pokoje, kuchyně, 2 koupelen, chodby, 3 ložnic, technické místnosti, prádelny, verandy, kuchyně a půvabné taverny o rozloze 60 m2 s klenutými cihlovými a kamennými stropy.
Byt v prvním patře se naopak skládá z velké kuchyně s jídelním koutem, obývacího pokoje s krbem a podkrovím, 2 koupelen, chodby, 3 ložnic, z nichž dvě mají vlastní podkroví, technické místnosti, kotelny, lodžie o rozloze 35 m2 s odhalenými trámy a velké místnosti se samostatným vchodem o rozloze 70 m2, která je v současné době ve výstavbě a může být využita jako víceúčelová místnost nebo další byt/podkroví.
Ve druhém a posledním patře se nachází místnost využívaná jako pracovna nebo TV/relaxační prostor s krbem a lodžií o rozloze 35 m2 s odhalenými trámy.

Naproti tomu druhý dům je uspořádaný do tří nadzemních podlaží takto:
- V přízemí se nachází obývací pokoj, jídelna, kuchyň s jídelním koutem a spíží, koupelna a prádelna;
- v prvním patře 3 ložnice, 2 koupelny, chodba, šatna a balkon;
- druhé a poslední patro s odpočinkovým/ studijním prostorem.

Nemovitost doplňuje park o rozloze 3 700 m2, garáž o rozloze 100 m2 pro 5 aut a různé vedlejší místnosti, jako jsou sklepy a sklady pro zahradní nářadí.

Polohou je výchozím bodem do překrásné italské přírody. Jen 20 min od letiště Bergamo.
Městecko CENATE SOPRA leží mezi Lago Como , Lago di Endine a Lago d´Isei, v blízkosti San Pelegrine Terme, Picco dei Tre Signori, Parco del Lago Endine, Alpi Orobie, Parco delle Orobie Bergamasche.

Nemovitost je vhodná jak na rodinné sídlo anebo na provozování malebného boutikového hotelu či Airbnb s překrásnou restaurací s původními klenbami.

Komplex může být eventuálně i rozdělený dle objektů na 2 samostatné prodeje.

Již cítite vůni italského venkova? Neváhejte mne kontaktovat.

For sale Italian luxury family property, 950 m - Cenate Sopra (Bergamo) Italy

Charming luxury family property set in the valley of the hills of Cenate Sopra near Bergamo, consisting of a farmhouse of 675 m2 on three floors and a detached house of 160 m2, all surrounded by a park of 3,700 m2 fully planted with olive groves and centuries-old plants. The estate consists of two completely independent apartments, one on the ground floor and one on the first and second floor. The apartment on the ground floor consists of an entrance hall, living room, kitchen, 2 bathrooms, hallway, 3 bedrooms, utility room, laundry room, veranda, kitchen and a charming tavern of 60 m2 with vaulted brick and stone ceilings. The first floor apartment, on the other hand, consists of a large kitchen with dining area, living room with fireplace and loft, 2 bathrooms, hallway, 3 bedrooms, two of which have their own lofts, utility room, boiler room, a 35 m loggia with exposed beams and a large room with separate entrance of 70 m, which is currently under construction and can be used as a multipurpose room or another apartment/loft. On the second and last floor there is a room used as a study or TV/relaxation room with fireplace and a loggia of 35 sqm with exposed beams. In contrast, the second house is arranged over three floors as follows: - On the ground floor there is a living room, dining room, kitchen with dining area and pantry, bathroom and laundry room; - on the first floor 3 bedrooms, 2 bathrooms, hallway, dressing room and balcony; - second and last floor with a relaxation/study area. The property is complemented by a park of 3,700 m2, a garage of 100 m2 for 5 cars and various ancillary rooms such as cellars and storerooms for garden tools. The location makes it a starting point to the beautiful Italian countryside. Just 20 min from Bergamo airport. CENATE SOPRA is located between Lago Como , Lago di Endine and Lago d'Isei, close to San Pelegrine Terme, Picco dei Tre Signori, Parco del Lago Endine, Alpi Orobie, Parco delle Orobie Bergamasche.... The property is suitable for a family residence or for running a picturesque boutique hotel or Airbnb with a beautiful restaurant with original vaults. The complex can eventually be divided according to the objects into 2 separate sales. Already smell the Italian countryside? Do not hesitate to contact me.

Základní info

Evidenční číslo:
06507
Typ:
Domy, Vila prodej
Adresa:
Cenate Sopra (Bergamo), Itálie
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

bez právního servisu, bez DPH, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
3700 m2
Plocha užitná:
920 m2
Plocha balkónu:
20 m2
Plocha terasy:
40 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
5
Počet pokojů:
5
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Garáž, Balkon, Terasa


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku