Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej exkluzivního zařízeného bytu 3+kk (132 m2) s terasou a garáží, Na Pokraji, Praha 9

15 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 102 m2
  • 3. podlaží
  • Výtah
  • Sklep
  • Garáž
  • stav: Velmi dobrý

Prodej exkluzivního zařízeného bytu 3+kk s terasou s výhledem na Prahu, garáží, sklepem a komorou ve 3. NP bytového domu s recepcí a atriem. Dům se nachází na rozhraní Prahy 9 a 8, v rezidenční části, s výhledem na Prahu, nad nemocnicí Na Bulovce, v blízkosti nákupních center, parků, sportovišť a dětských hřišť, s výbornou dopravní dostupností.

Dispozice světlého bytu zahrnuje velkou vstupní halu se sloupem obloženým indickým pískovcem, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a přímým vstupem na terasu, ložnici se vstupem na terasu a dětský pokoj/pracovnu. Z haly je vstup do koupelny s vanou i sprchovým koutem, samostatné toalety s umyvadlem a komory vybavené regály. Po celé délce bytu, situovaného na jih, se nachází terasa s výhledem na Prahu a přilehlý park. Terasa je vybavena osvětlením a přípojkou na elektřinu a vodu.

Byt je kompletně zařízený nábytkem na míru. Kuchyň je obložena italským mramorem a vybavena spotřebiči (indukční deska, trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, myčka), kuchyňská pracovní deska je rovněž z italského mramoru. V obývacím pokoji je kožená sedací souprava, rozkládací jídelní stůl s koženým židlemi a masivní konferenční stolek se skleněnou deskou. Koženými sedacími soupravami je vybavena i hala a pracovna. V komoře je umístěna pračka a vestavěné skříně. Na terase je k dispozici nábytek a dvě markýzy.

K bytu náleží samostatně uzavíratelná garáž pro dvě auta a velký sklep vybavený regály v suterénu domu.

Krásný a světlý byt v domě s domovní službou ve výborné lokalitě uprostřed zeleně s výbornou dopravní dostupností splňuje požadavky moderního bydlení. V blízkosti se nachází kompletní sociální vybavení, školy, školky, obchody, nemocnice, klinika. Jsou zde možnosti pro sportovní vyžití, tenisové kurty, hřiště na minigolf, parky a dětská hřiště. Autobusová zastávka se nachází v minutové vzdálenosti a nabízí spojení do lokalit všech směrů.

Energetická náročnost C. ID nemovitosti BBO0038-0001.

Prodej bytu 3+kk Praha 9, Prosek, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 4 podlaží, o ploše 102 m2, a mnohem více na, Byty 3+kk Praha 9, je vybaven či je k dispozici sklep, garáž, terasa, výtah, zařízeno nábytkem.

Sale of exclusive furnished apartment 3+kk (132 m2) with terrace and garage, Na Pokraji, Prague 9

Sale of an exclusive furnished 3+kk apartment with a terrace overlooking Prague, a garage, a cellar and a storage room on the 3rd floor of an apartment building with a reception and an atrium. The house is located on the border of Prague 9 and 8, in a residential area, with a view of Prague, above the Na Bulovce hospital, near shopping centers, parks, sports grounds and playgrounds, with excellent transport accessibility. The layout of the bright apartment includes a large entrance hall with a column lined with Indian sandstone, a spacious living room with a kitchenette and direct access to the terrace, a bedroom with access to the terrace and a children's room/study. From the hall there is an entrance to the bathroom with a bathtub and shower, a separate toilet with a sink and a storage room equipped with shelves. Along the entire length of the apartment, located to the south, there is a terrace with a view of Prague and the adjacent park. The terrace is equipped with lighting and connection to electricity and water. The apartment is fully furnished with custom-made furniture. The kitchen is lined with Italian marble and equipped with appliances (induction hob, oven, microwave oven, fridge with freezer, dishwasher), the kitchen worktop is also made of Italian marble. The living room has a leather sofa set, an extendable dining table with leather chairs and a massive coffee table with a glass top. The hall and study are also equipped with leather sofas. In the chamber there is a washing machine and built-in wardrobes. Furniture and two awnings are available on the terrace. The apartment includes a separately closable garage for two cars and a large cellar equipped with shelves in the basement of the house. A beautiful and bright apartment in a building with housekeeping in an excellent location in the middle of greenery with excellent transport accessibility meets the requirements of modern living. Nearby there are complete social amenities, schools, kindergartens, shops, hospitals, clinics. There are opportunities for sports, tennis courts, mini golf courses, parks and children's playgrounds. The bus stop is a minute away and offers connections to locations in all directions. Energy intensity C.

Základní info

Evidenční číslo:
BBO0038-0001
Typ:
Byty, 3+kk prodej
Adresa:
Na pokraji, Praha 9, Prosek, Praha
Cena:
15 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
102 m2
Plocha sklepa:
5 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
2
Patro, podlaží:
3. podlaží
Počet NP:
4
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Výtah, Terasa, Garáž, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku