Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej byty 2+kk, 80m2 s terasou, Praha 3 - Žižkov, ul. Ke kapslovně

8 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Skeletová
  • 80 m2
  • 3. podlaží
  • Balkon
  • Lodžie
  • Výtah
  • Sklep
  • Garáž
  • Parkování
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Centrum obce

Hledáte si to nejlepší, co Praha a Žižkov může nabídnout s plným komfortem a bezpečností a navíc, aby se každé ráno vás vítalo svítání a to nad báječným soukromým parkem? Máme pro vás velmi atraktivní nabídku luxusního bytu 2+kk s terasou (22m2) vedoucí podél celého bytu.
 
Moderní byt 2+kk se nachází v 3. podlaží jednoho z nejpozoruhodnějších rezidenčních komplexů hlavního města - atraktivní rezidence Central Park, který je jasným příkladem toho, že můžete pohodlně žít i v centru metropole.
 
Prostorný byt o celkové ploše 80,36m2 včetně terasy dispozičně řešen naprosto dokonalé. Interiér tvoří hezký obývací pokoj s elegantní kuchyní, která je vybavená kvalitní vestavěnou technikou včetně myčky. Pokoj disponuje vstupem na terasu, odkud se nám otevírá výhled do soukromého parku plochou 15.000m2. Dále se nachází ložnice se vstupem do vstupem na terasu koupelny s vanou a toaletou. Vstup do této koupelny je z prostorné chodby. Vedle je šatna, najdete zde i dostatek úložného prostoru.

Součástí prodeje je dvě sklepní jednotky patřící k bytu a umístěný -2 podlaží. K bytu taky patří garážové stání -2 podlaží které již zahrnuto v ceně.
 
Pro obyvatele Central Park se zde nachází unikátní soukromý park s uměle vytvořenými jezírky, dětským hřištěm, restaurace s donáškou až k bytu, upravenými terasami pro pořádání barbecue, vzrostlými stromy a lavičkami pro odpočívání. Komplex poskytuje pravidelnou údržbu parku a další služby pro komfortní bydlení. Bezpečí obyvatel zajišťuje recepce a non-stop ostraha s bezpečnostním kamerovým systémem.
 
Jedinečná možnost luxusního bydlení v širším centru Prahy. V okolí je kompletní občanská vybavenost. V blízkosti se nachází park Parukářka, nákupní centrum Flora, kavárny, potraviny, dětská hřiště, poliklinika, pošta, sportovní centrum s tenisovými kurty, fitnesem i saunou a mnoho dalších příjemností. Výborná dopravní dostupnost jak osobním autem, tak pomocí MHD.

V případě potřeby vám můžeme nabídnout možnost financování pomocí hypotečního úvěru, který vám naši odborníci individuálně přizpůsobí vašim prioritám a možnostem.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.
Při kontaktu s realitním makléřem uveďte prosím identifikační číslo zakázky - ID: SP88.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Prodej bytu 2+kk Praha 3, Žižkov, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 14 podlaží, o ploše 80 m2, a zahradou 22 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 2+kk Praha 3, je vybaven či je k dispozici balkon, sklep, lodžie, garáž, parkování, terasa, výtah, zařízeno nábytkem, zahrada.

Sale flat 2+kk , 80m with terrace, Prague 3 - Žižkov, Ke kapslovně street

Are you looking for the best that Prague and Žižkov can offer with full comfort and safety, plus to be greeted by the sunrise every morning over a fabulous private park? We have for you a very attractive offer of a luxury 2+kk apartment with a terrace (22 m2) running along the entire apartment. The modern 2+kk apartment is located on the 3nd floor of one of the capital's most remarkable residential complexes - the attractive Central Park residence, which is a clear example of the fact that you can live comfortably even in the center of the metropolis. A spacious apartment with a total area of 80.36m2 including terrace with an absolutely perfect layout. The interior consists of a nice living room with an elegant kitchen, which is equipped with high-quality built-in appliances, including a dishwasher. The room has an entrance to the terrace, from where we have a view of the private park with an area of 15,000 m2. There is also a bedroom with entrance to the terrace access to a bathroom with a bathtub and a toilet. Access to bathroom from the corridor. Next to it is a chamber with, you will also find plenty of storage space. Part of the sale is a 2x cellars belonging to the apartment and located on -2 floors. The apartment also includes a garage, which is already included in the price. For the residents of Central Park, there is a unique private park with man-made lakes, a children's playground, restaurants with delivery to the apartment, landscaped terraces for organizing barbecues, mature trees and benches for resting. The complex provides regular park maintenance and other services for comfortable living. Residents' safety is ensured by the reception and non-stop security with a security camera system. A unique option for luxury living in the wider center of Prague. There are complete civic amenities in the vicinity. Nearby is the Parukářka park, the Flora shopping center, cafes, groceries, children's playgrounds, a polyclinic, a post office, a sports center with tennis courts, a fitness center and a sauna, and many other amenities. Excellent transport accessibility both by car and public transport. If necessary, we can offer you the possibility of financing with a mortgage loan, which our experts will individually adapt to your priorities and possibilities. For more information and to arrange a viewing, please contact a real estate agent. When contacting the real estate broker, please state the order identification number - ID: SP88. All of Makers Reality's offerings can be found on: sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Základní info

Evidenční číslo:
SP88
Typ:
Byty, 2+kk prodej
Adresa:
Ke kapslovně, Praha 3, Žižkov, Praha
Cena:
8 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
garážové stání a sklep v ceně, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Skeletová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK, s poplatky

Plochy

Plocha užitná:
80 m2
Plocha balkónu:
22 m2
Plocha sklepa:
7 m2
Plocha zahrady:
22 m2
Plocha lodžie:
22 m2
Plocha terasy:
22 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Patro, podlaží:
3. podlaží
Počet NP:
14
Počet PP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
98 kWh/m2

Vybavení objektu

Zahrada, Balkon, Sklep, Lodžie, Garáž, Parkování, Terasa, Výtah, Zařízeno nábytkem


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku