Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej bytu 3+kk, 84 m2, s lodžií, Jesenice u Prahy.

6 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 84 m2
  • 3. podlaží
  • Balkon
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

Představuji Vám k prodeji moderní, slunný byt s dispozicí 3+kk s lodžií, ve vyhledávané lokalitě Jesenice u Prahy

Jedná se v nedávné době byt s lodžií v cihlovém domě o dispozici 3+kk s lodžií a užitné ploše 84 m2. Při vstupu do bytu se dostanete do chodby, odkud vedou dveře do zbylých místností. Podél chodby se nachází úložný prostor v podobě vestavěných skříní s posuvnými dveřmi. Dále je zde koupelna s vanou a sprchovým koutem, toaleta s umyvadlem je umístěna v samostatné místnosti hned vedle koupelny. Byt disponuje dvěma pokoji, ložnicí a dětským pokojíčkem, z dětského pokoje se pak dostanete na balkon. Dominantou bytu je veliký a krásně světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem. Součástí bytu jsou dvě menší komory na uskladnění věcí. Byt je po nové kompletní rekonstrukci, která zde proběhla 2 roky zpátky. Jsou zde nová okna, podlahy, kotel, celá nová koupelna a kuchyň. Proběhlo i zateplení stropu a do bytu byl nainstalován internet - optika. Vybavení bytu může být součástí prodeje po dohodě.

Dům je cihlový, má celkem 5 poschodí. Dům je původně z roku cca 2002., zateplen, s výtahem. Za domem leží společná zahrada s atrakcemi pro děti a také jde zde možnost příjemného letního posezení u grilu. Společný podíl zahrnuje i parkovací stání. Celkově se jedná o velmi pěknou a udržovanou nemovitost s velmi dobře hospodařícím SVJ.

V okolí je dostupná veškerá občanská vybavenost a také výborná dopravní dostupnost do Prahy autem i MHD. Autobusová zastávka je vzdálena necelých 500 metrů. Díky své poloze v klidné lokalitě zajišťuje klidné bydlení, ale i výbornou dostupnost MHD a občanskou vybavenost dostupnou několik minut pěší chůzí. Jesenice a zejména dům v této části nabízí kompletní občanskou vybavenost, mateřskou školu a základní školu v místě při vysokém komfortu klidné lokality.

V případě financování hypotéčním úvěrem Vám rádi zdarma vše vyřídíme u Vámi preferované banky a k tomu za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Velmi doporučuji osobní prohlídku, při které Vás rád osobně provedu.

Hledáte něco jiného? Podívejte se na další nemovitosti z mé nabídky https://dunahouse.cz/makleri/radek_slemar

Prodej bytu 3+kk Jesenice, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 12 podlaží, o ploše 84 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 3+kk Praha západ, je vybaven či je k dispozici balkon, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

I present to you for sale a modern, sunny apartment with a layout of 3+kk with a loggia, in the sought-after location of Jesenice near Prague. This is a recent apartment with a loggia in a brick building, available 3+kk with a loggia and a usable area of 84 m2. When entering the apartment, you reach the corridor, from where the doors lead to the other rooms. Along the corridor there is storage space in the form of built-in wardrobes with sliding doors. There is also a bathroom with a bathtub and a shower, a toilet with a sink is located in a separate room right next to the bathroom. The apartment has two rooms, a bedroom and a children's room, from the children's room you can reach the balcony. The apartment is dominated by a large and beautifully bright living room with a kitchenette. The apartment includes two smaller storage rooms. The apartment has been completely renovated 2 years ago. There are new windows, floors, boiler, all new bathroom and kitchen. The ceiling was also insulated and internet - optics was installed in the apartment. The equipment of the apartment can be part of the sale by agreement. The house is brick, has a total of 5 floors. The house was originally built around 2002, insulated, with an elevator. Behind the house is a common garden with attractions for children and there is also the possibility of a pleasant summer sitting by the grill. The common share also includes a parking space. Overall, this is a very nice and well-maintained property with a very well-managed SVJ. All civic amenities are available in the vicinity, as well as excellent transport accessibility to Prague by car and public transport. The bus stop is less than 500 meters away. Thanks to its location in a quiet location, it ensures peaceful living, but also excellent access to public transport and civic amenities available a few minutes' walk away. Jesenice, and especially the house in this part, offers complete civic amenities, a kindergarten and a primary school in the place with the high comfort of a quiet location. In the case of financing with a mortgage loan, we will be happy to handle everything free of charge at your preferred bank and under the most favorable conditions on the market. I highly recommend a personal tour, during which I will be happy to guide you personally. Looking for something else? Look at other properties from my offer https://dunahouse.cz/makleri/radek_slemar

Základní info

Evidenční číslo:
LK146832
Typ:
Byty, 3+kk prodej
Adresa:
Mezi Domy, Jesenice, Praha západ
Cena:
6 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
84 m2
Plocha balkónu:
3 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
3
Patro, podlaží:
3. podlaží
Počet NP:
12
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Balkon


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku