Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej bytu 2+kk, 80m2, Praha 3 - Žižkov

8 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Skeletová
  • 80 m2
  • 3. podlaží
  • Bezbariérový přístup
  • Výtah
  • Sklep
  • Parkování
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Centrum obce

ID: SaleCP344

Nabízíme k pronájmu luxusní byt v novostavbě, v rezidenčním komplexu Central Park Praha na Žižkové. Byt o dispozicí 2+kk o celkové ploše 58,36m2 + 22m2 terasy, nachází se ve 3.NP. Mnoho bytů se řadí do kategorie luxusních, protože vyhovuje nejmodernějším standardům architektury a technologie, zejména vnitřní výzdobě. Kromě těchto kritérií pak tento byt patří do této kategorie svým jedinečným uspořádáním.

Plně zařízený byt se skládá z obývacího pokoje, ložnicí, toalety, koupelny a úklidové místnosti. Moderní kuchyň vybavena všemi potřebnými spotřebiči - lednice, sklokeramická varná deska, trouba, mikrovlnka.

Dřevěná podlaha, dlažba, francouzská okna, kvalitní nábytek, myčka, pračka, TV, vyhřívaní podlahy v koupelně, bezpečnostní vstupní dveře, videotelefon.

V ceně parkovací místo v podzemních garážích hned vedle výtahu a 2x sklep.

Pro obyvatele Central Parku se zde nachází prostorný soukromý park o výměře až 15 000 m2 s dětským hřištěm, restaurace s donáškou až k bytu, recepce, non-stop ostraha s kamerovým systémem a další služby. Veškeré vstupy do objektů komplexu, garáží i vnitřního parku jsou na bezpečnostní čipy. V okolí kompletní občanská vybavenost, restaurace, park Parukářka, pošta, poliklinika, sportovní centrum s posilovnou a tenisovými kurty, nákupní centrum Flora. Výborná dopravní dostupnost jak osobním autem, tak pomocí MHD - zastávka Nákladové nádraží Žižkov 100 m od domu. 8 minut autem do centra města. Jedinečná možnost luxusního bydlení v širším centru Prahy.

Architekti, kteří vytvořili Central Park Praha získali ceny v různých architektonických soutěžích, včetně Grand Prix 2010.

Byt je pronajatý za 30 000 Kč/měsíc + elektřina. Výpovědní lhůta je 2 měsíce.

Byt je připraven k prodeji

Cena: 8 900 000 Kč

Volejte, pište: Viber, WhatsApp, Telegram
Při telefonování prosím sdělte ID číslo bytu.

Prodej bytu 2+kk Praha 3, Žižkov, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 11 podlaží, o ploše 80 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 2+kk Praha 3, je vybaven či je k dispozici bezbariérový přístup, parkování, sklep, terasa, výtah, zařízeno nábytkem, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Škola, Školka, Úřady, zdravotnická zařízení, ve vybavení také naleznete internet, kabelová televize, kabelové rozvody, ostatní, satelit, telefon, blízké okolí lze popsat jako oblast obytná, lze také popsat jako bezbariérové bydlení, nízkoenergetický, novostavba, mezi IS se můžete těšit na 230V, internet, tV kabel, elektro je zavedeno, a to 230V.

Apartment for sale 2+kk, 80m2, Prague 3 - Žižkov

ID: SaleCP344 We offer you an elite 2+kk apartment with an area of 58.36m2 + 22m2 terrace, located on the 3rd floor in the Central Park Praha residence in the Žižkov area. The apartments in this complex belong to the elite class, as they meet the most modern standards of architecture and technology, especially the interior decor. The fully furnished apartment includes a cozy living room, bedroom, dressing room, bathroom and technical room. The modern kitchen is equipped with everything you need - stove, refrigerator, ceramic countertop, microwave oven. Wooden floors, tiles, French windows, quality furniture, dishwasher and washing machines, TV, heated floors in the bathroom, garden furniture, secure entrance, video phone. The price includes 1 parking space in the underground garages (near the elevator) and 2 storage rooms (storage rooms next to the underground parking). For residents of Central Park there is a private park of 15,000 m2 with a children\'s playground, a restaurant with home delivery, reception, non-stop security with a video surveillance system and other services. A chip access system is installed at all entrances to the facility and garages. In the surrounding area there is developed infrastructure, restaurants, Parukářka park, post office, clinic, sports complex with a gym and tennis courts, Flora shopping center. Excellent transport accessibility both by personal car and by public transport - Nákladové nádraží Žižkov stop 100 m from the house. 8 minutes by car to the city center. A unique luxury accommodation opportunity in the vast center of Prague. The architects who created Central Park Praha have received awards in various architectural competitions, including the Grand Prix 2010. The apartment is rented for 30 000 CZK/month + electricity. The term for terminating the contract with the tenant is 2 months. Ready for sale Price: 8 900 000 CZK Call, write: Viber, WhatsApp, Telegram Please give the apartment ID number when calling.

Základní info

Evidenční číslo:
ID:SaleCP344
Typ:
Byty, 2+kk prodej
Adresa:
Olšanská, Praha 3, Žižkov
Cena:
8 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Skeletová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, včetně DPH, + provize RK

Plochy

Plocha užitná:
80 m2
Plocha terasy:
22 m2

Počty místností, umístění

Počet parkovacích míst:
1
Patro, podlaží:
3. podlaží
Počet NP:
11
Počet PP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná

Vybavení objektu

Bezbariérový přístup, Zařízeno nábytkem, Výtah, Parkování, Terasa, Sklep

Inženýrské sítě

TV kabel, 230V, Internet

Charakteristika objektu

Bezbariérové bydlení, Nízkoenergetický, Novostavba

Dopravní dostupnost

Autobus, Metro, Tramvaj, Vlak, MHD

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Zdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Pošta, Supermarket

Charakter okolí objektu

Obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku