Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej bytu 1 + kk, cihla, 35 m2, centrum, Praha 1 - Staré Město, ul. Konviktská.

7 910 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 1+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 33 m2
  • 3. podlaží
  • Výtah
  • Sklep
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Centrum obce

Jedná se o koupi atraktivního bytu spolu s prosperujícím obchodním modelem krátkodobého pronájmu. Byt se stal za rok Airbnb mezi oblíbeným mezi hosty a v současné době má skvělé hodnocení, které je potvrzeno vysokými hodnoceními, dobrými recenzemi a statusem "Super hostitel". Díky tomu přináší pravidelný zisk. Více dobrých hodnocení znamená větší zaplnění kalendáře a vyšší ceny a přesně to poskytuje tato vyjímečná obchodní šance spojená s koupí tohoto bytu. Tato obchodní možností není podmínkou, je však neopakovatelnou příležitostí.
Samotný byt 1 + kk se nachází v atraktivní lokalitě Starého města, ve zděném, čistém a klidném domě s již hotovou fasádou a výtahem. Orientace bytu je do klidného dvora. Byt je v původním, udržovaném velmi dobrém stavu. V domě provedena rekonstrukce stoupaček, renovace oken a nové výtahy. Plocha bytu je 33 m2 + 2 m2 sklep, celková plocha činí 35 m2. Vnitřní dispozici bytu tvoří velký světlý pokoj 19,2 m2 s výhledem do klidného dvora, kuchyně s přístupem z předsíně a vstupem do koupelny s vanou a předsíň. Vstupní předsíň je vybavena vestavěnými skříněmi. Stropy jsou 3m vysoké (možnost vybudování zvýšeného patra), dřevěné parkety. K dispozici je kolárna. Topení a ohřev vody je zajištěno novou centrální kotelnou v domě. V bytě je vysokorychlostní internet. Vstup do domu na bezpečnostní čip. Výborná dostupnost do ostatních částí města zajišťuje blízké zastávky tramvaje i stanice metra Národní tř., Můstek. Parkování je možné přímo v ulici před domem. Ulice leží mimo záplavovou oblast.
Byt leží v magickém středu Prahy, v těsné blízkosti Rotundy sv. Kříže z 12. století, která byla pokládána za původní historické centrum města. Jeho atraktivitu zvyšuje především to, že ač leží v samém centru města, ve víru kulturního i turistického života, nabízí nečekaný klid, ve chvíli, kdy za sebou zavřete dveře bytu. Byt je vhodný také jako klidné bydlení v centru města nebo jako investice, jejíž hodnota v čase stoupá. Dlouhodobý i krátkodobý pronájem je díky poloze bytu též vysoce lukrativní možností příjmu. Více informací se dozvíte osobně - při prohlídce nemovitosti.

Prodej bytu 1+kk Praha 1, Staré Město, stav je uveden jako dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 3. podlaží, o ploše 33 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 1+kk Praha 1, je vybaven či je k dispozici sklep, výtah, ve vybavení také naleznete internet.

Sale of a very pleasant 1 + kk apartment in an attractive location of the Old Town, in a brick, clean and quiet building with a finished facade and an elevator. The orientation of the apartment is towards a quiet courtyard. The apartment is in original, maintained very good condition. In the building, the risers were reconstructed, the windows were renovated and new elevators were installed. The area of the apartment is 33 m2 + 2 m2 cellar, the total area is 35 m2. The interior layout of the apartment consists of a large bright room with a view of a quiet courtyard, a kitchen with access from the hall and an entrance to the bathroom with a bathtub and a hall. The entrance hall is equipped with built-in wardrobes. The ceilings are 3m high (possibility of building a raised floor), wooden parquet floors. A bicycle shed is available. Heating and water heating is provided by a new central boiler room in the house. The apartment has high-speed internet. Entry to the house on a security chip. Excellent accessibility to other parts of the city is provided by nearby tram stops and the metro station Národní tř., Můstek. Parking is possible directly in the street in front of the house. The street is outside the flood zone. The apartment is located in the magical center of Prague, very close to the Rotunda of St. The cross from the 12th century, which was considered the original historical center of the city. Its attractiveness is mainly enhanced by the fact that, although it is located in the very center of the city, in the midst of cultural and tourist life, it offers an unexpected peace, the moment you close the apartment door behind you. The apartment is suitable as a quiet residence in the city center or as an investment, the value of which increases over time. Long-term and short-term rental is also a highly lucrative income option thanks to the location of the apartment. The apartment has a very good rating in the airbnb category. You will find out more information in person - during the inspection of the property.

Základní info

Evidenční číslo:
01249
Typ:
Byty, 1+kk prodej
Adresa:
Konviktská, Praha 1, Staré Město, Praha
Cena:
7 910 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
konečná cena
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Dobrý
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
33 m2
Plocha sklepa:
2 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
3. podlaží
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná

Vybavení objektu

Výtah, Sklep

Dopravní dostupnost

MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku