Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej bungalovu 4+kk - 153 m2 + garáž, pozemek 1 031 m2, Lišková - Postřižín

16 290 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 153 m2
  • zastavěná: 209 m2
  • pozemek: 1031 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce
  • Garáž
  • Parkování

Ke koupi nově nabízíme dva samostatně stojící bungalovy o dispozici 4+kk a užitné ploše 152,6 m2 (celková plocha 172,6 m2) v klidné části obce Postřižín. Jedná se o novostavby kolaudované v roce 2023. Kromě uvedené podlahové plochy se můžete těšit ještě na vytápěnou garáž 20 m2 a parkovací stání pro dvě auta za dálkově ovládanou bránou. Domy se nachází na pozemcích 1 031 m2 a 1 036 m2 a jsou prakticky totožné.

Jediným rozdílem mezi domy kromě pár metrů pozemku je dispoziční detail v předsíni - zelený dům má samostatnou toaletu v předsíni, zatímco růžový dům má předsíň větší a samostatná toaleta je v technické místnosti.

Interiér domu se skládá z následujících místností:
- Předsíň 6,8 m2
- Chodba 20,5 m2
- Pracovna / Pokoj 11,8 m2
- Ložnice 20 m2
- Ložnice 17,7 m2
- Koupelna 9,5 m2
- Technická místnost 3 m2
- Obývací pokoj 48,8 m2
- Kuchyňský kout 14,5 m2

Koupelna je vybavena dvoj-umyvadlem, sprchovým koutem, vanou i toaletou. Kuchyňská linka značky Bosch obsahuje moderní vestavěné přístroje a spoustu úložného prostoru. V obývacím pokoji je příprava na krb a lze z něj vstoupit na vydlážděnou terasu. Obývací pokoj s terasou a největší částí zahrady jsou orientovány na jihozápad, díky čemuž je zde po celý den spousta světla. Zahrada včetně parkování a terasy má výměru 827 m2.

V rámci stavebního standardu byla v pokojích a chodbě zvolena laminátová podlaha, v předsíni a koupelně keramická dlažba, okna jsou plastová (trojskla). Vytápění je řešeno elektrickým podlahovým topením s termostatem v každém pokoji pro individuální nastavení teploty. Bojler je taktéž elektrický. Plyn vůbec není dostupný v této oblasti. V obývacím pokoji je možné zřídit krbová kamna, vše je na ně připraveno.

Jedná se o moderní a stále se rozvíjející lokalitu plnou novostaveb oblíbenou pro svůj klid a dopravní dostupnost do Prahy. Od domu jste za 15 minut v Letňanech, za 25 minut v centru hlavního města. Do Prahy na Kobylisy jezdí přímý autobusový spoj. Na dálnici D8 jste za pár minut, ale ruch z dálnice zde není vůbec slyšet. Při sjezdu z dálnice se bude tento rok budovat Retail Park Kozomín s mnoha obchody.

Občanská vybavenost v Postřižíně obsahuje mateřskou školu (1 min autem, 5 min chůzí), potraviny, pizzerii, restauraci, hospůdku, workoutové hřiště, autoservis a květinářství. Nejbližší základní škola je v Odolene Vodě (5 min autem).

Domy jsou energeticky velmi úsporné, odpovídají energetické třídě B - Velmi úsporná. K dispozici jsou technické detaily a stavební plánky, rádi předáme při prohlídce.

Koupi tohoto domu lze financovat hypotečním úvěrem. S jeho vyřízením Vám rádi pomůžeme, abyste měli možnost využít aktuálních klesajících úrokových sazeb.

Prodej rodinného domu Postřižín, stav je uveden jako novostavba, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 153 m2, pozemek o velikosti 1031 m2, se zastavěnou plochou 209 m2, a zahradou 822 m2, a nebo zkuste třeba, Rodinné domy Mělník, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, zařízeno částečně nábytkem, zahrada, ve vybavení také naleznete telefon, internet, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale of bungalow 4+kk - 153 m2 + garage, land 1,031 m2, Lišková - Postřižín

We offer for sale two stand-alone bungalows available with a 4+kk layout and a floor area of 152.6 m2 in a quiet part of the village of Postřižín. These are new buildings constructed in 2023. In addition to the mentioned floor area, you can also look forward to a heated garage of 20 m2 and a parking space for two cars behind the remote-controlled gate. The houses are located on plots of 1,031 m2 and 1,036 m2 and are practically identical. The only difference between the houses apart from a few meters of land is the layout detail in the hall - the green house has a separate toilet in the hall, while the pink house has a larger hall and the separate toilet is in the utility room. The interior of the house consists of the following rooms: - Entrance hall 6.8 m2 - Corridor 20.5 m2 - Office / Room 11.8 m2 - Bedroom 20 m2 - Bedroom 17.7 m2 - Bathroom 9.5 m2 - Technical room 3 m2 - Living room 48.8 m2 - Kitchen area 14.5 m2 The bathroom is equipped with a double sink, shower, bathtub and toilet. The Bosch kitchen range includes modern built-in appliances and lots of storage space. The living room has preparation for a fireplace and access to the paved terrace. The living room with the terrace and the largest part of the garden are oriented to the southwest, thanks to which there is a lot of light throughout the day. The garden, including parking and terrace, has an area of 822 m2. As part of the construction standard, a laminate floor was chosen in the rooms and the corridor, ceramic tiles in the hall and bathroom, and the windows are plastic (triple-glazed). Heating is provided by electric underfloor heating with a thermostat in each room for individual temperature adjustment. The boiler is also electric. Gas is not available at all in this area. It is possible to set up a fireplace stove in the living room, everything is ready for it. It is a modern and constantly developing locality full of new buildings, popular for its peace and accessibility to Prague. You are in Letňany in 15 minutes from the house, in the center of the capital in 25 minutes. There is a direct bus service to Kobylisy from Prague. You are on the D8 highway in a few minutes, but the traffic from the highway is not heard here at all. Retail Park Kozomín with many shops will be built this year at the exit from the highway. Civic amenities in Postřižín include a kindergarten (1 min by car, 5 min on foot), groceries, a pizzeria, a restaurant, a pub, a workout playground, a car service and a flower shop. The nearest primary school is in Odolene Voda (5 min by car). The houses are very energy efficient, corresponding to energy class B - Very efficient. Technical details and building plans are available, we will be happy to hand them over during the inspection. The purchase of this house can be financed with a mortgage loan. We will be happy to help you with its settlement, so that you have the opportunity to take advantage of the current falling interest rates.

Základní info

Evidenční číslo:
0661
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Lišková, Postřižín, Mělník
Cena:
16 290 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně všech poplatků RK
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1031 m2
Plocha užitná:
153 m2
Plocha zastavená:
209 m2
Plocha zahrady:
822 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet NP:
1
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná

Vybavení objektu

Garáž, Parkování, Zařízeno částečně nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

MHD, Dálnice, Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku