Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

PRODEJ AREÁLU, Sviadnov - Frýdek-Místek, 18735m2

Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Skladovací prostory
  • lokalita: Centrum obce
  • pozemek: 18735 m2
  • kanceláře: 1338 m2

Nabízíme Vám k prodeji areál ve Sviadnově u Frýdku-Místku, nacházející se na ul. Ostravská. Předmětem nabídky je areál, nabízející objekt, který tvoří obchodní, výrobní, skladovací a také kancelářské prostory. Spolu s budovou jsou předmětem prodeje všechny stavby a pozemky zapsané na LV č. 1601, které jsou ve funkčním celku se stavbou, a tvoří jeden pozemkový, funkční celek s výměrou 18 735 m2. Objekt byl rozestavěn v devadesátých letech minulého století
(jako sklad zeleniny), a to pouze do stupně nosné konstrukce jako ŽB skelet. Dokončen byl až současným vlastníkem v roce 2007, kdy byl objekt kolaudován. Objekt je ve velmi dobrém stavebně-technickém stavu. Náklady na dostavbu se pohybovaly okolo 60 mil. Kč. Budova je využívána převážně pro skladování, obchod a administrativu. Objekt je samostatně stojící, postavený z části jako dvoupodlažní a z části jednopodlažní, bez podsklepení. Objekt se po stavební i provozní stránce sestává ze dvou vzájemně propojených traktů, a jižního traktu jako dvoupodlažní budovy postavené ve tvaru L a severního traktu, kde se jedná o navazující provozní halu. Oba objekty jsou vzájemně provozně i komunikačně propojeny. V 1.NP budovy se nachází vstupní hala se schodištěm, které propojuje dvě nadzemní podlaží. V 2.NP budovy se nachází administrativní prostory sloužící převážně jako kanceláře se sociálním zázemím, kuchyňkou, zasedací místností. V západní části budovy, v 1.NP se nachází plně obsazený obchodní prostor se sociálním zázemím a kanceláří. V navazujícím halovém objektu je vnitřní dispozice rozdělena do 5 skladovacích kójí, s tím, že v každé kóji je vlastní sociální zázemí, samostatný vjezd a kancelář, které v některých případech slouží jako prodejny.
Nosnou konstrukci tvoří ŽB skelet, stropní konstrukce je betonová. Fasáda jižního traktu - budovy je silikátová, probarvená se zateplením (zhruba fasády celého objektu), skladový trakt je opláštěn prefabrikovanými betonovými panely, bez povrchové úpravy. Střešní konstrukce je krytá asfaltovými pásy. Okna jsou plastová a dveře jsou ve vstupech plastové s prosklením, interiérové dveře jsou převážně dřevěné, náplňové. V halových prostorách jsou ve vjezdech osazeny plastová sekční vrata s el. pohonem. Podlahy jsou betonové kryté převážně dlažbou, PVC, ve skladové části je betonová mazanina. Vytápění je centrální z vlastní VST, v budově s rozvody ÚT a v halových prostorách teplodušnými zářiči. Ohřev TUV je rovněž zajištěn z centrálního zdroje. Budova je napojena na inženýrské sítě, a to elektro (vlastní trafo 1x630 kVA), vodu, kanalizaci, a CZT. Objekt je dále vybaven VZT, klimatizací, (pouze 2.NP administrativní části budovy), kamerovým systémem, rozvody datových sítí, EPS. Plyn je na hranici pozemku. Nádvoří areálu je z části upraveno pro
užívání, z části jsou venkovní plochy zpevněny betonem a zámkovou dlažbou (cca 2 000 m2) a z části jsou plochy zpevněné pouze štěrkem a obalovaným kamenivem (cca 4 500 až 5 000m2). Parkování je v areálu s dostatečnou kapacitou. V zadní, východní části areálu se dále nachází dva provozní objekty, doplňkového charakteru, z toho jeden je zděný a druhý objekt plechový sklad. Souhrnná výměra areálu je o výměře 18 735 m2, z toho plocha zastavěná objektem činí 2 861 m2, z toho budova pro administrativu má zast. plochu o velikosti 1 338 m2. Volná plocha využitelná pro parkování a manipulaci ve dvorní části areálu má výměru cca 9 306 m2. Souhrnná výměra užitných ploch v areálu činí 4 361 m2, s tím, že v budově jsou administrativní plochy a zázemí o velikosti 1 773 m2 (z toho 547 m2 je v prvním nadzemním podlaží a 1 226 m2 v druhém nadzemním podlažích) a výměra ploch provozní části činí 2 159 m2. V provozním objektu v zadní části areálu je 429 m2 užitných ploch. Pozemkový celek areálu s plochou 1,8 ha je nepravidelného tvaru a nachází se na rovinatém terénu. Dle platného územního plánu je areál situován v zóně ploch pro výrobu a skladování. Hodnocené nemovitosti se nachází v záplavové zóně 2. stupně zóna s nízkým nebezpečím výskytu povodně/záplavy.
Z pohledu účelu využití nemovitosti pro účely obchod, skladování, výroba a administrativu se v rámci Frýdeckomístecka jedná o polohu velmi dobrou. Výhody jsou:
umístění objektu v příměstské oblasti města Frýdek Místek a navazující ostravské aglomerace,
umístění objektu v zástavbě s obdobným využitím,
dobrá dostupnost vůči další občanské vybavenosti,
velmi dobré napojení na strategické komunikace D56 a D48,
velmi dobrý stav objektu,
obsazenost objektu v úrovni 90 až 95 % stálými nájemci
k budově náleží 15 874 m2 volných ploch pro parkování, skladování či manipulaci popř. pro další rozvoj výstavbu (cca 8 500 m2). Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a ozvěte se co nejdříve. Investujte do budoucnosti a získejte návratnost své investice právě u nás ve Frýdku-Místku. Doporučuji osobní schůzku, kde Vás celým areálem provedu a předložím vše potřebné. Těším se na setkání a spolupráci.

Prodej skladu Sviadnov, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 4361 m2, pozemek o velikosti 18735 m2, zkusit to můžete ještě tady, Sklady Frýdek-Místek.

Sale commercial warehouses, 4 361 m - Sviadnov

Základní info

Evidenční číslo:
IETO100472
Typ:
Komerční nemovitosti, Skladovací prostory prodej
Adresa:
Ostravská, Sviadnov, Frýdek-Místek
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Skeletová

Plochy

Plocha pozemku:
18735 m2
Plocha užitná:
4361 m2
Plocha kancelářská:
1338 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku