Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Pozemek, komerční, prodej, Rataje nad Sázavou, Kutná Hora

Popis

  • Pozemek, komerční
  • lokalita: Okraj obce
  • pozemek: 7450 m2

Dva na sebe navazující stavební pozemky se stavbami k bydlení či podnikání.

V atraktivní lokalitě Posázaví v Ratajích nad Sázavou, 40 minut od Prahy, pár minut od řeky Sázavy, s krásným výhledem do údolí řeky. Výjimečná lokalita na kraji obce s návazností lesa garantuje soukromí a klid i v budoucnu, poloha pozemku zajišťuje to, že budoucí majitel nebude mít žádné sousedy.

Celý areál má široké možnosti využití, třeba i s potenciálem pronájmu přes Booking nebo Airbnb. Oba pozemky mají samostatné vjezdy z komunikace, je na ně přivedena elektřina, na jednom z pozemků je vlastní studna hluboká 61 m s kvalitní vodou a dostatečnou kapacitou. Lze je využívat jak samostatně, tak i v kombinaci: část využívat pro soukromé využití a část pro podnikání.

Menší z pozemků má celkovou výměru 2822 m2 včetně zastavěných ploch. Na tomto pozemku se nachází dřevostavba domu 4+1. Hlavní budova vytápěná krbem nebo elektřinou je řešena jako funkční a stylové bydlení pro majitele a zázemí pro hosty ubytované v chatkách.

Podél hlavní budovy je venkovní terasa (50 m2), z ní plynule přecházíme do kryté terasy (72 m2), která slouží jako stylové jídelna nebo místo relaxace pro hosty areálu. V hlavní budově je velký obývací pokoj (51 m2), velká nadstandardní kuchyň (29 m2), tři pokoje ( 29 m2, 15 m2, 15m2), chodba, předsíň a WC s koupelnou. Pod terasou je krytý a plně uzavíratelný prostor, kde můžete skrýt všechno nářadí a materiál pro údržbu areálu.

Tato část pozemku poskytuje dostatečné zázemí pro provoz kempu, meditačního centra, autokempu, menšího školícího střediska nebo dětského tábora. Vedle hlavní budovy se nachází dvě zateplené chatky s terasami, z nichž jedna slouží jako sociální zařízení, druhá nyní slouží jako sklad venkovního nářadí.
 

Druhý větší pozemek má celkovou výměru 4628 m2 včetně zastavěných ploch. Na pozemku je vydané stavební povolení na krytý altán ve tvaru osmiúhelníku a novostavbu skladu/letní kuchyně, jejichž výstavba už probíhá, jak je patrné z fotografií. Dále je vydané povolení na garáž a další chatu. Tato volnost v designu umožňuje budoucímu majiteli upravit areál podle svých představ a potřeb.

Areál leží v krásné přírodě poblíž řeky Sázavy, ve známe rekreační oblasti (hrad Český Šternberk - tři zastávky vlakem) oblíbené vodáky, cyklisty, turisty a rodinami s dětmi a je dobře dostupný z Prahy (Chodov 40 min autem).

Vzhledem k širokým možnostem využití a variantě koupě i části areálu nás pro bližší informace kontaktuje na uvedeném tel. čísle.

Prodej komerčního pozemku Rataje nad Sázavou, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, pozemek o velikosti 7450 m2, zkusit to můžete ještě tady, Komerční pozemky Kutná Hora, ve vybavení také naleznete internet, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

We offer you two directly adjacent building plots. For living or business in an attractive location Posázaví on the western edge of Rataj nad Sázavou, 40 minutes from Prague, a few minutes from the river Sázava, with a beautiful and unobstructed view of the river valley. Exceptional location on the edge of the village with the continuity of the forest guarantees privacy and peace in the future. The location of the land ensures that the future owner will have no neighbours. The whole area has a wide range of uses, including the potential to rent it out via Booking or Airbnb. The whole area has wide possibilities of use, both plots have separate entrances from the road, electricity is brought to them, on one of the plots there is a private well 61 m deep with quality water and sufficient capacity. They can be used separately or in combination: part of them can be used for private use and part for business. The smaller of the plots has a total area of 2822 m2 including built-up areas. The main building, heated by a fireplace or electricity, is designed as a functional and stylish housing for the owners and facilities for guests staying in the cottages. Along the main building there is an outdoor terrace (50 m2), from which we smoothly transition to a covered west-facing terrace (74 m2), which serves as a stylish dining room or a place of relaxation for guests of the complex. In the main building there is a large living room (53 m2), a large superior kitchen (29 m2), three bedrooms ( 30 m2, 15 m2), a hallway, a hallway and a toilet with bathroom. Under the terrace there is a covered and fully enclosed area where you can hide all the tools and materials for the maintenance of the area. This part of the property provides sufficient facilities for the operation of a campsite, meditation centre, car camp, small training centre or children's camp. Next to the main building there are two insulated cabins with terraces, one of which serves as a sanitary facility, the other now serves as a storage for outdoor tools. The second larger plot has a total area of 4628 m2 including built-up areas.  The plot has planning permission for a covered octagon-shaped gazebo and a new warehouse, the construction of which is already underway, as can be seen from the photographs. There is also a permit issued for a garage and another cottage. This freedom in design allows the future owner to modify the site to suit his own ideas and needs. The complex is located in beautiful countryside near the Sázava River, in a well-known recreational area (Český Šternberk Castle - 3 train stops) popular with boaters, cyclists, hikers and families with children and is easily accessible from Prague (Chodov 40 min by car).

Základní info

Evidenční číslo:
N90466
Typ:
Pozemky, Pozemek, komerční prodej
Adresa:
Rataje nad Sázavou, Kutná Hora
Vlastnictví:
Osobní
Umístění:
Okraj obce

Cena obsahuje

s provizí RK, včetně právního servisu

Plochy

Plocha pozemku:
7450 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Dopravní dostupnost

Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku