Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Obchodní prostory 111 m2, s vlastní garáží, Peroutkova ul., Praha 5

8 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Obchodní prostor

Obchodní prostory o celkové ploše 111 m2, s vlastní garáží, umístěné v 1.NP apartmánového komplexu "VBloku", s více než 200 ubytovacími jednotkami. Obchodní prostory mají vstup z budovy, přes hlavní recepci, ale také vlastní bezbariérový vstup přímo z ulice Na Vysoké. Schválené je umístění venkovní reklamy a markýzy nad vchodem.

Celý kompex prošel rekonstrukcí v roce 2019. Jeho součástí je reprezentativní lobby u hlavního vstupu, služby recepce a ostrahy 24/7 a další doplňkové služby určené pro rezidenty - posilovna, prádelna, TV místnost, relax zóna s krbem, zahrada s grilovacím místem. Stavba je umístěna na pomezí Jinonic a Radlic, hned vedle moderního, rychle se rozvíjejícího rezidenčně-kancelářského areálu Waltrovka. Potencionální klientela je tak zajištěna nejen obyvateli komplexu, ale i z blízkého okolí. V budově má provozovnu kosmetické studio, kadeřník, wellness, lékař, gynekologie a stomatologie.

Samotné obchodní prostory se prodávají v podobě shell & core a nový majitel tak bude moci dokončit finální úpravy a povrchy dle svých potřeb. V prostorách byla provedena kompletní rekonstrukce - nová okna, dveře, rozvody elektra, vody i odpadů. Nadstandardní je instalace rekuperace a bezhlukových klimatizačních jednotek nejvyšší třídy s funkcí chlazení, topení a odvlhčování. Realizována byla rovněž zvukotepelná izolace prostor. Dispozice počítá se sociálním zařízením pro hendikepované. Nová vjezdová vrata do garáže mají dálkové ovládání. Další parkovací místo je před garáží. V komplexu je možné rovněž krátkodobě parkování pro hosty.

Aktuálně jsou prostory vedeny jako prostory určené pro "Kamennou prodejnu a expedici e-shopu" a pro "Služby péče o tělo" (masérské, regenerační a rekondiční služby, holičství, kadeřnictví, manikúra, pedikúra, kosmetické služby, tetování, permanentní make-up), viz. plánek ve fotkách.

Lokalita s výbornou dopravní dostupností - pěšky jen 7 min na metro B "Jinonice", nebo 2 min chůze zastávka autobusu "Farkáň". PENB-D



ID nemovitosti MDO0585-0001.

Prodej obchodních prostor Praha 5, Jinonice, stav je uveden jako po rekonstrukci, z celkového počtu 5 podlaží, o ploše 110 m2, více toho najdete určitě zde, Obchodní prostory Praha 5, je vybaven či je k dispozici garáž.

Commercial premises 111 m2, with own garage, Peroutkova ul., Prague 5

Commercial premises with a total area of 111 m2, with a garage, located on the 1st floor of the "VBloku" apartment complex, with more than 200 accommodation units. Commercial premises have an entrance from the building, through the main reception, but also have their own barrier-free entrance directly from Na Vysoke street. The placement of an outdoor logo sign and an awning above the entrance is approved. The entire complex was renovated in 2019. It includes a representative lobby at the main entrance, 24/7 reception and security services and other additional services for residents - gym, laundry, TV room, relaxation zone with fireplace, garden with barbecue area. The building is located on the border between Jinonice and Radlice, right next to the modern, rapidly developing "Waltrovka" residential and office complex. Potential clientele is thus ensured not only by the residents of the complex, but also from the immediate surroundings. The building has a beauty studio, hairdresser, wellness, doctor, gynecology and dentistry. The commercial premises themselves are sold in a form of shell & core and new owner will thus be able to complete the final adjustments and surfaces according to his needs. The premises were completely renovated - new windows, doors, electricity, water and waste distribution. The installation of recuperation and noiseless air-conditioning units of the highest class with cooling, heating and dehumidification functions are at top quality standard. Sound-prove and thermal insulation of the premises was also implemented. The layout includes social facilities for the disabled. The new garage door has a remote control. Another parking space is available in front of the garage. Short-term parking for guests is also possible in the complex. Currently, the premises are approved as premises intended for a "Store and e-shop dispatch" and for "Body care services" (massage, regeneration and reconditioning services, barbershop, hairdressing, manicure, pedicure, cosmetic services, tattooing, permanent make-up ), see plan in the photos. A location with excellent transport accessibility - only 7 minutes of walk to metro B "Jinonicka", or 2 minutes on foot to the "Farkan" bus stop. PENB-D

Základní info

Evidenční číslo:
MDO0585-0001
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor prodej
Adresa:
Peroutkova, Praha 5, Jinonice, Praha
Cena:
8 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
vč. kompletního právního servisu a provize RK
Stav:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Skeletová

Plochy

Plocha užitná:
110 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet NP:
5

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná

Vybavení objektu

Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku