Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Nabídka Pozemků pro Vaše Stavební Sny v Kojicích - Chvaleticích

12 560 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • lokalita: Okraj obce
  • pozemek: 10735 m2

Exkluzivní nabídka pozemků pro Vaše stavební sny v Kojicích - Chvaleticích

Hledáte tu pravou investici, která by odměnila vaši vizionářskou představivost a nabídla solidní základ pro vaše budoucí podnikání nebo osobní potřeby? Přemýšlíte o stavebním pozemku, kde byste mohli realizovat svůj sen o dokonalém domově? Pokud ano, máme pro vás skvělou zprávu!

Nabízíme k prodeji vyjimečné pozemky v obci Kojice, katastrální území Chvaletice, které jsou jako stvořené pro výstavbu rodinných domů nebo bytových komplexů. Celkově se jedná o 4 pozemky. Každý z těchto pozemků je unikátní svou lokalitou, rozměry a potenciálem, který může být ihned využit k realizaci vašich plánů.

Co tyto pozemky činí tak atraktivními?

- Lokalita: Kojice a Chvaletice jsou obce s rychlým rozvojem a vynikající dostupností. Nachází se v klidném prostředí, ale zároveň blízko všech důležitých spojení a služeb.
- Dispozice: Pozemky nejsou zatím rozparcelovány s myšlenkou na maximální využití prostoru a soukromí. Jsou ideální pro výstavbu domů s velkorysými zahradami nebo pro menší bytové domy.
- Investiční potenciál: Ať už jste developer, stavitel nebo jednotlivec s vizí, tyto pozemky vám nabízí neomezené možnosti využití.
- Přírodní krása: Okolí nabízí malebné výhledy a příjemné prostředí, ideální pro život v souladu s přírodou.
- Dostupnost: Všechny pozemky mají skvělý přístup k dopravní infrastruktuře, což zajišťuje snadnou dostupnost jak pro osobní, tak pro obchodní účely.

Podrobnosti o nabídce:

- Typ nemovitosti: Stavební pozemky
- Vlastnictví: Pozemky jsou ve vlastnictví s.r.o.
- Stav objektu: Sítě Elektřina, Kanalizace a Voda jsou vzdáleny 200m od hranice pozemku
- Transparentní a rychlý proces prodeje

Neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti stát se vlastníkem pozemku v oblasti s velkým potenciálem. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku pozemků, které mohou být základem vašeho nového domova nebo úspěšného investičního projektu. Těšíme se na vaši odpověď a případnou spolupráci na cestě k realizaci vašich snů.

Kontaktujte nás dnes a objevte místo, kde vaše budoucnost začíná!

Prodej stavebního pozemku Kojice, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, o ploše 10735 m2, pozemek o velikosti 10735 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Stavební pozemky Pardubice, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Exclusive offer of land for your building dreams in Kojice - Chvaletice Are you looking for the right investment that would reward your visionary imagination and offer a solid foundation for your future business or personal needs? Are you thinking about a building plot where you could realize your dream of a perfect home? If so, we have great news for you! We offer for sale exceptional plots of land in the village of Kojice, cadastral territory of Chvaletice, which are perfect for the construction of family houses or apartment complexes. There are 4 plots in total. Each of these plots is unique in its location, dimensions and potential, which can be immediately used to realize your plans. What makes these plots so attractive? - Location: Kojice and Chvaletice are villages with rapid development and excellent accessibility. It is located in a quiet environment, but at the same time close to all important connections and services. - Layout: The plots have not yet been parceled out with the idea of maximum use of space and privacy. They are ideal for building houses with generous gardens or for smaller apartment buildings. - Investment potential: Whether you are a developer, a builder or an individual with a vision, these plots offer you unlimited possibilities of use. - Natural beauty: The surroundings offer picturesque views and a pleasant environment, ideal for living in harmony with nature. - Accessibility: All plots have excellent access to transport infrastructure, ensuring easy accessibility for both personal and business purposes. Details of the offer: - Property type: Building plots - Ownership: The plots are owned by a limited liability company - Property condition: Electricity, Sewerage and Water networks are 200m from the plot boundary - Transparent and fast sales process Do not hesitate and take advantage of this unique opportunity to become the owner of the plot in an area with great potential. Contact us for more information and to arrange a tour of the plots that can be the basis of your new home or a successful investment project. We look forward to your answer and possible cooperation on the way to realizing your dreams. Contact us today and discover where your future begins!

Základní info

Evidenční číslo:
TK147245
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Kojice, Pardubice
Cena:
12 560 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ DPH, včetně realitních a právních služeb
Umístění:
Okraj obce

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
10735 m2
Plocha užitná:
10735 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku