Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

NABÍDKA HRUBÉ STAVBY RD 5+KK S MOŽNOSTÍ DOKONČENÍ S UŽITNOU PLOCHOU CCA 192 M2 SE ZAHRADOU A GARÁŽÍ

6 499 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 192 m2
  • zastavěná: 128 m2
  • pozemek: 385 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Novostavba
  • Garáž

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost, konkrétně koupi rozestavěného dvoupodlažního rodinného dvojdomu o dispozici 5+kk, který se nachází ve fázi hrubé stavby níže specifikované. Součástí domu je i vlastní garáž pro osobní automobil.
Nemovitost se nachází v části nové výstavby rodinných domů v lokalitě s názvem Nová na rovinatém a slunném pozemku ve městě Kunštát, katastrálním území Kunštát na Moravě, v okrese Blansko.

Celková plocha nemovitosti činí 385 m2, z toho zastavěná plocha domu činí 127,55 m2, užitná plocha domu činí 192 m2 a z toho zahrada činí cca 257,45 m2.

Dispozice:
V přízemí vejdeme do příjemné vstupní haly o celkové ploše cca 6,8 m2, ze které je mimo jiné vstup do prostorné garáže o výměře cca 20,3 m2. V garáži je plánovaný kotel zajišťující ohřev vody i topení. K dispozici je možnost výběru plynového či elektrického kotle.
Ze vstupní haly vejdeme do předsíně o výměře cca 9,6 m2, ze které je vstup do ostatních samostatných místností v přízemí a také po širokém schodišti do druhého nadzemního podlaží.
V přízemí nalezneme ložnici o výměře cca 10,8 m2, která může sloužit např. jako pracovna nebo pokoj pro hosty, koupelnu o výměře cca 7,3 m2 se sprchovým koutem, WC a umyvadlem. Dominantou přízemí je obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem s výstupem francouzskými okny do prostorné zahrady zajišťující maximální soukromí nového majitele, vybízející k relaxaci a odpočinku. Obývací pokoj s kuchyní má výměru cca 44,8 m2. V plánované kuchyni je i spíž o celkové ploše cca 2,1 m2.
Po schodišti vejdeme do druhého nadzemního podlaží, kde se ocitneme ve vzdušné předsíni o rozloze cca 15,6 m2, ze které se dostaneme do dvou samostatných ložnic, jedné o výměře cca 15,3 m2 a druhé cca 16,9 m2, a dále do komory s výstupem na půdu o výměře cca 3,7 m2. Pro dvě výše uvedené ložnice je v plánu vybudování i menší koupelny se sprchovým koutem, WC a umyvadlem o celkové výměře 6,3 m2.
Výborným nápadem původního vlastníka nemovitosti bylo vybudovat vedle jedné z ložnic oddělenou předsíň o výměře cca 2,6 m2 pro vstup do přilehlé velkorysé koupelny a šatny. To poskytuje soukromí obyvatelům domu při návštěvě zmíněných místností z ložnice bez nutnosti vstupu na hlavní chodbu se schodištěm. Tato zmíněná ložnice je o výměře cca 17,2 m2, šatna má pak výměru cca 6,9 m2. Nádherná prostorná koupelna s vanou, dvoj-umyvadlem, sprchovým koutem a WC má plochu cca 13,3 m2. Dalším prostorem v tomto podlaží je místnost určená jako technická, např. pro pračku, sušičku atd., o výměře cca 5,3 m2. Pokud by nový majitel tuto místnost chtěl přeměnit na obytnou, například pracovnu, je to určitě možné.

Technické parametry:
Dům je postaven ze zateplených cihelných bloků Porotherm na betonové základové desce. Okenní a dveřní výplně jsou z dekoru dřeva, osazené trojsklem. V obývacím pokoji je připraven komín s možností napojení na krb a v místnostech budou hotové přípravy na klimatizaci. Vytápění je plánováno podlahové.

Nemovitost lze zakoupit buď ve fázi hrubé stavby, tak jak je nyní, tedy základová deska, kompletní hrubá stavba se schodištěm, dokončenou střechou, anebo na přání zájemce může stávající majitel dokončit nemovitost do finální podoby, a to cca do 9 měsíců. Bližší informace Vám rádi sdělíme na vyžádání.

Nesmíme opomenout pozemek, která se nachází za domem. Nejenom, že je velmi příjemný, rovinatý a bezesporu bude novému majiteli poskytovat maximální soukromí a klid, ale je přístupný i z hlavní komunikace, což je neskutečnou výhodou pro budoucí provoz a funkčnost nemovitosti jako celku. Každý z domů má samostatné základy i stěny se sousedním domem, což je taktéž velkou výhodou.

Co se týče inženýrských sítí, do domu bude zavedena elektřina, plyn, obecní vodovod i kanalizace. Plánováno je podlahové vytápění pomocí elektrického nebo plynového kotle, dle výběru nového majitele.

Dopravní dostupnost a občanská vybavenost:
Kunštát je vyhlášený krásnou okolní přírodou a moderní infrastrukturou.
Kunštát (německy Kunstadt) je město v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, 18 km severozápadně od Blanska, v Hornosvratecké vrchovině. Žije zde téměř 2800 obyvatel. Samotné město leží uvnitř přírodního parku Halasovo Kunštátsko a v jeho okolí se dále nachází Přírodní park Lysicko a Přírodní park Svratecká homatina. Na území bývalé zámecké obory se rozkládá i přírodní památka Kunštátská obora.
Dlouhou historii má ve městě hrnčířství, které se začalo provozovat již nedlouho po vzniku města. Od roku 1993 se ve městě pořádá tradiční hrnčířský jarmark.
Ve městě působí několik sportovních celků a spolkových sdružení: Divadelní ochotnický soubor LMD, Fotbalový klub FK Kunštát, Hokejový klub HC Kunštát, Hokejový klub HK Kunštát, Jezdecký klub, Klub malé kopané Újezd, Klub stolního tenisu, Motokrosový klub Kunštát, Motosport CZ, Orel Kunštát, SKI Club Kunštát, Sportovní klub malé kopané HRK Rudka, Tenisový klub Kunštát a Šachový klub. Obec disponuje městskou sportovní halou, fotbalovým hřištěm, bazénem a tenisovými kurty.
Dnes jsou přes Kunštát vedeny dvě dálkové linky v relaci Žďár nad Sázavou Olomouc, které mají ovšem velmi slabý provoz. Dopravní obslužnost města zajišťují tři autobusové linky, zařazené do Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje:
256: Boskovice Sebranice Kunštát Olešnice
276: Kunštát Letovice
301: Brno Černá Hora Lysice Kunštát Olešnice Rovečné Bystré

Dům je určený k bydlení, nicméně první ložnice by bylo možné využít i jako kancelář, kadeřnictví, či jako jinou provozovnu podobného typu podnikání.
Nemovitost jako celek je velmi prostorná a promyšlená do posledních detailů. Po jejím dokončení bude domovem pro nového majitele, kterému jistě zajistí pohodu a krásné bydlení. Nesmíme opomenout i výborné parkování, a to ve vlastní garáži nebo přímo před ní, na vlastním pozemku.

V ceně není uvedena odměna RK. Rádi Vám ji sdělíme na vyžádání.
Energetická náročnost domu je dle Energetického průkazu C, což zajišťuje nízké provozní náklady.

Máte zájem o tuto nemovitost? Volejte nebo pište na níže uvedený kontakt.

Prodej rodinného domu Kunštát, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 192 m2, pozemek o velikosti 385 m2, se zastavěnou plochou 128 m2, více toho najdete určitě zde, Rodinné domy Blansko, je vybaven či je k dispozici garáž, terasa, nezařízeno nábytkem.

Základní info

Evidenční číslo:
crg-n-0093-24
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Kunštát, Blansko
Cena:
6 499 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

+ provize RK

Plochy

Plocha pozemku:
385 m2
Plocha užitná:
192 m2
Plocha zastavená:
128 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem, Terasa, Garáž

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku