Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Luxusní dům v resortu Lakeside Village se zahradou a výhledem na vodu

11 760 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 96 m2
  • zastavěná: 66 m2
  • pozemek: 365 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • Parkování

Tento rekreační dům je součástí nového luxusního resortu Lakeside Village, přímo u břehu Lipna.

Dům s kapacitou až pro 5 osob poskytuje unikátní zázemí k rekreaci pro Vaší rodinu i budoucí klienty. Je navržen v souladu se šumavskou architekturou a důrazem na kvalitu stavebních materiálů, disponuje prostorným zádveřím, dvěma ložnicemi, koupelnou se soukromou saunou, odděleným WC, technickou místností, dále velkým obývacím prostorem s kuchyní a vstupem na krytou terasu, s výhledem na Lipno a přístupem na vlastní zahradu. Součástí objektu je příplatkové vybavení, dřevěný obložený štít, kvalitní podlahy, venkovní elektrické žaluzie a peletková krbová kamna. Cena domu zahrnuje veškerý nábytek, vybavení, elektrospotřebiče a vlastní parkovací stání.

Objekt je součástí komplexu, kde je k dispozici recepce, beach bar, wellness a konferenční sál. V areálu je také soukromá pláž, loděnice, molo pro 40 lodí a dětské hřiště. Na místě je domovník, který se stará o správu a údržbu resortu, odklízení sněhu a sekání trávy. Lakeside Village je výjimečný a atraktivní resort, který má jedno z nejlepších hodnocení na lipensku (booking.com) a jeho oblíbenost a návštěvnost každoročně stoupá.

Prodávaný dům má prokazatelnou historii pronájmů, desítky kladných hodnocení a dobré recenze. Generuje stabilní roční míru obsazenosti. Je zde další potenciál pro optimalizaci interiéru a exteriéru pro zvýšení návštěvnosti a denních sazeb ubytování.

Poloha největší vodní plochy v srdci Šumavy láká v každém ročním období. Na jaře a na podzim na cyklistiku, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na bruslení, lyžování a běžky. V okolí najdete vše co potřebujete k rekreaci, obchody, restaurace, cyklostezky, sjezdovky, adrenalin park, paintball, marinu, aquapark a další.

Pořiďte si nové rodinné sídlo v soukromé top lokalitě u vody v krásné přírodě, v podobě investice s pravidelným výnosem a dlouhodobým zhodnocením, kdy turistický ruch na Lipně roste. Exkluzivně nabízíme celoroční údržbu a správu pronájmu nové nemovitosti v období Vaší nepřítomnosti. Zajišťujeme kompletní právní služby. Předmětem prodeje je účelově založená společnost, která nemovitost vlastní.

Kontaktujte specialistu na investice v lipenské lokalitě pro více informací, popřípadě se zastavte na nezávaznou prohlídku.

Prodej rodinného domu Frymburk, stav je uveden jako velmi dobrý, jiné vlastnictví, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 96 m2, pozemek o velikosti 365 m2, se zastavěnou plochou 66 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Český Krumlov, je vybaven či je k dispozici parkování, terasa, zařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete internet, kabelová televize.

Luxury house in Lakeside Village resort with garden and lakeview

This holiday home is part of the new luxury resort Lakeside Village, right on the banks of the Lipno. The house with a capacity for up to 5 people provides a unique background for recreation for your family and future clients. It is designed in accordance with Šumava architecture and an emphasis on the quality of building materials, it has a spacious entrance hall, two bedrooms, a bathroom with a private sauna, a separate toilet, a utility room, a large living room with a kitchen and access to a covered terrace with a view of Lipno and access to your own garden. The building includes additional equipment, a wooden paneled shield, quality floors, outdoor electric blinds and a pellet stove. The price of the house includes all furniture, equipment, electrical appliances and its own parking space. The building is part of a complex where a reception, beach bar, wellness and conference hall are available. The complex also has a private beach, a boatyard, a pier for 40 boats and a children's playground. There is a caretaker on site who takes care of the management and maintenance of the resort, snow removal and grass cutting. Lakeside Village is an exceptional and attractive resort that has one of the best ratings in Lipno (booking.com) and its popularity and attendance increases every year. The house for sale has a proven rental history, dozens of positive ratings and good reviews. It generates a stable annual occupancy rate. There is further potential to optimize the interior and exterior to increase footfall and daily accommodation rates. The location of the largest body of water in the heart of Šumava is attractive at any time of the year. In spring and autumn for cycling, hiking, horse riding or fishing. In the summer, it especially welcomes lovers of water sports and yachting. Winter rules the frozen landscape, ideal for skating, skiing and cross-country skiing. In the surroundings you will find everything you need for recreation, shops, restaurants, cycle paths, slopes, adrenaline park, paintball, marina, water park and more. Get a new family residence in a private top location by the water in beautiful nature, in the form of an investment with regular income and long-term appreciation, when tourism in Lipno is growing. We exclusively offer year-round maintenance and rental management of the new property during your absence. We provide complete legal services. The subject of the sale is a purpose-built company that owns the property. Contact an investment specialist in the Lipno area for more information, or stop by for a non-binding inspection.

Základní info

Evidenční číslo:
000119
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Frymburk, Český Krumlov
Cena:
11 760 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Jiné
Stav:
Velmi dobrý
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
365 m2
Plocha užitná:
96 m2
Plocha balkónu:
12 m2
Plocha zastavená:
66 m2
Plocha terasy:
14 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Terasa, Parkování


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku